Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ciorba de miel


Recommended Posts

stufatul de miel muuuuulta ceapa verde si usturoi verde,tocate ....daca vrei poti sa pui si pra(eu pun si iese tare bun). rumenesti un pic mielul in cateva linguri de ulei,apoi pui peste el condimente8piper,dafin)si cativa catei de usturoi,mai lasi cateva minute apoi pui verdeata tocata,adaugi o ceasca de apa si acoperi.lasi sa fiarba cu focul mic.cand este gata poti face un rantas din 2 linguri de amidon sau faina amestecata cu o cescuta de apa,adaugi peste stufat si mai lasi sa fiarba,daca vrei ii poti pune si o lingura de pasta de tomate. [url="http://andreanum.wordpress.com/2008/02/08/bagajelul-de-amintiri/"]Mata Emma lupta iar cu cancerul[/url] http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true# http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Multumesc Principe, esti o draguta [pup] chiar o sa incerc reteta asta si sper sa iasa bine. Roxana, mami de [bonjovi] Stefan (24.04.04) si [copil] Andrei (05.06.07) [URL="http://community.webshots.com/album/560562208aEOGLy?vhost=community"]POZE[/url] [URL="http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1ec57a2f5e7d27227f9175&utm_source=otm&utm_medium=text_url"]FILMULETZ[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu o fac altfel decat tot ce s-a scris.[:D] Adica doar cu ceapa verde multa, orez, bors si leustean mult. Fierb bine carnea in apa cu sare, o scot si pun o mana de orez in apa. Dupa vreo 5 minute pun ceapa verde cu cozi cu tot tocata in zeama aceea. Vreo patru legaturi minim (depinde de cantitatea de apa/carne). Intre timp separ carnea de pe oase si o adaug la ciorba odata cu borsul. Dupa ce borsul a dat cateva clocote, pun leustean mult tocat fin si sting focul. Eu nu o consider o ciorba "normala" si nu o fac "normal".[:D] Garantez ca e foarte buna si deloc gretoasa. Ioana cu [copil]Serghei (2 mai 2006) si [zana] Katja (30 martie 2004)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...