Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Super tort


Recommended Posts

Am mincat tortul asta la o amica nemtoaica si mi-a placut taaare mult. NU face bine la silueta, dar face bine la psihic :) Tort cu straturi de Nutella Stratul 1: - se unge o tava rotunda si se pune pe fund hârtie de copt 200 g Nutella se fluidizats în baie de apa si se amesteca cu 12 bucati de pâine prajita grasa (eventual de la Mulino Bianco) Stratul 2: 200 g brânza Philadelphia, 1 ceasca zahar pudra si 3 linguri de lapte se amesteca si se ung peste stratul 1 Stratul 3: 120 g alune pisate se presara peste stratul 2 Stratul 4: 2 pahare (400 ml) frisca, 2 plicuri zahar vanilat, 3 plicuri întaritor de frisca; se amesteca si se întind peste stratul 3 Stratul 5: 2 pahare de visine, un plic de gelatina rosie pentru tort si cca. ¼ l suc de cirese - se usuca vis;inele si se pun peste stratul 4 - se fierb ¼ l suc de cirese si gelatina rosie pentru tort si se toarna peste tort Eu simbata incerc reteta, va spun daca am avut succes.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

quote:
Initial creeata de Natasa
Am mincat tortul asta la o amica nemtoaica si mi-a placut taaare mult. NU face bine la silueta, dar face bine la psihic :) Tort cu straturi de Nutella Stratul 1: - se unge o tava rotunda si se pune pe fund hârtie de copt 200 g Nutella se fluidizats în baie de apa si se amesteca cu 12 bucati de pâine prajita grasa (eventual de la Mulino Bianco) Stratul 2: 200 g brânza Philadelphia, 1 ceasca zahar pudra si 3 linguri de lapte se amesteca si se ung peste stratul 1 Stratul 3: 120 g alune pisate se presara peste stratul 2 Stratul 4: 2 pahare (400 ml) frisca, 2 plicuri zahar vanilat, 3 plicuri întaritor de frisca; se amesteca si se întind peste stratul 3 Stratul 5: 2 pahare de visine, un plic de gelatina rosie pentru tort si cca. ¼ l suc de cirese - se usuca vis;inele si se pun peste stratul 4 - se fierb ¼ l suc de cirese si gelatina rosie pentru tort si se toarna peste tort Eu simbata incerc reteta, va spun daca am avut succes.
Pare interesanta reteta, e o adevarata bomba calorica. Insa eu as face totusi un blat de tort, n-as folosi paine. Criss si Alex (11.05.2003)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Natasa, in ce e imbracat tortul? In Nutella sau gelatina rosie? Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006) [URL="http://community.webshots.com/album/413983623DOHqnP"]Camera lui Luca/Finding Nemo[/URL] si [URL="http://good-times.webshots.com/album/557235620iZEBjC?start=0"]Camera Evei-Gradina cu flori vesele[/URL] [URL="http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url"]Binecuvantarea[/URL]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Tortul nu e imbracat, are cinci straturi distincte. Fundul (baza) e nutella cu piine, pe urma stratul de brinza, alune, stratul de frisca, visinele si apoi gelatina, care nu curge pe laturi, se pune doar deasupra (eu ma gindesc sa-l fac intr-o forma de tort cu peretii detasabili). Eu abia astept sa-l fac, dar pina simbata nu am timp.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am facut tortul simbata si din pacate nu am apucat sa-i fac poze. A iesit exceptional si toata lumea l-a apreciat (se combina bine gusturile intre ele). L-am facut intr-o forma de tort cu margini detasabile, altfel nu stiu daca ar putea fi scos dintr-o forma obisnuita. Daca aveti tot ce va trebuie la dispozitie, incercati sa-l faceti si nu o sa va para rau! NB:visinele sint din compot, se gaseste la Kaufland un sortiment de compot de visine fara simburi)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Natasa, si mie imi place reteta, suna tare bine. Visine fara simburi am vazut si la billa, cora. ------------------ Numai bine, Natalia, [url="http://b4.lilypie.com/CIzqp3.png"]Vlad[/url] si [url="http://b1.lilypie.com/9KLep3.png"]Vanda[/url] [url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29"]meditind pe umarul lui tati[/url] [url="http://community.webshots.com/user/Nataltza"]Poze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sta bine in picioare si se disting straturile, dar sa nu faceti ca mine si sa nu puneti intaritor de frisca :) Eu zis sa nu mai pun chimicale si s-a cam lasat. Gustul e absolut delicios, garantat. Problema e ca trebuie tinut numai la rece, sa nu-l lasati deloc pe afara, taiati si serviti. Eu am tinut tortul la rece vreo 4 ore, dar cred ca era mai repede intarit.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...