Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Reteta


Recommended Posts

[help] Va implor ,vreau si eu reteta prajiturii Krem a la Krem. As vrea s-o fac maine,am culcat pitica si de o ora incerc sa deschid un link sa vad reteta:nu merge nimik ori is eu prea grea de cap ,ori ceva se intampla!? Va rog mult daca aveti o sec libera spuneti-mi si mie cum ajung sa vadreteta aceea? maine as vrea s-o fac neaparat. Multumesc anticipat![pup] Monikka
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

cred ca este cam tarziu acum si nu te mai apuci de ea si o sa si supera Natalia pe noi ca nu respectam ordinea pe-aici...dar ma risc [:D] si-ti fac un mic "rezumat"(copy-at de pe undeva culinar sau subiectul nataliei) [:D] al krem-ului Krem a la Krem Blat: 6 oua 6 linguri de zahar 1 plic Creme Ole de ciocolata Crema: 200 ml smintina dulce, 200 ml lapte rece 1 plic Creme Ole de vanilie Glazura: 2 linguri apa 2 linguri zahar 2 linguri brandy 100 g ciocolata 100 g untSe separa albusurile de galbenusuri. Primele se bat spuma cu zaharulApoi se adauga cite un galbenus La sfirsit se adauga praful de ciocolata se mai bate 45 de sec Se toarna aluatul intr-o tava de 20/30 cm unsa cu unt Se coace la 180 grade 25-30 min Crema: Se pun intr-un bol smintina, laptele si praful de vanilie. Se bate 1 min, Se intinde uniform peste blatul rece si se baga la frigider. Glazura: Se infierbinta apa, se adauga zaharul, amestecind. Dupa ce s-a topit zaharul, se adauga lichiorul si ciocolata rupta bucatele. Se amesteca pina la topirea ciocolatei, apoi se adauga untul. Se mai tine pe foc amestecind pina se topeste si untul. Se lasa la racit. Cind a ajuns la temperatura camerei, se toarna pe prajitura si se intinde uniform. Se da la rece pentru 2-3 ore. monica
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...