Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Linte rosie


Recommended Posts

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

eu am facut sambata supa crema de linta dupa reteta lui Roxanaz [pup] adaptata. am spalat lintea bine, am pus-o la fiert cu morcovi, ardei, ceapa, cartofi si rosii, un strop de ulei de masline si sare. le-am lasat un pic sa se raceasca si le-am blenduit (am scos ceapa); am dres-o cu menta verde. cand o servesc, pun zeama de lamaie si pt adulti boia de ardei. la 2 cani de linte pun: 2 morcovi medii, o ceapa, un ardei, 2 cartofi si 2 rosii (la final). eu pun toate legumele (in afara de cartofi si de rosii) de la inceput; linte pe care am luat-o eu fierbe f repede. e super buna; eu fac in cantitati industriale ca-i dau si mamei, mananca si bona.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Claudia, Lintea se comporta exact ca fasolea,asa ca sa o pui in apa de seara pina dimineata. Uite cum o fac eu: -In 3 lg de ulei de masline pun un gogosar rosu, si unul verde.Dupa citeve min,adaug 3 catei de usturoi taiati marunti,dupa alte citeva minute,1 ceapa taiata marunt,si la sfirsit 3 rosii curatate de coaja.Le las sa se faca la foc mic. Lintea o pun la oala cu presiune si in 10' e gata dupa care o rastorn peste legume.Daca iti place cu afumatura,cirnati se poate daca nu, nu.Eu o fac cu coaste afumate,iese o nebunie!!!! Acuma,atentie la gazoase!!!![:D] Aaaaaaaaa,mie nu-mi place genul ciorba asa ca pun f putina supa. [url="http://i192.photobucket.com/albums/z23/maria-vc/cielo1.jpg"]Cautind o bucatica de viata[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

O mincare simpla si buna: calesti o ceapa mare sau 2 mici (doar sa le auresti, nu sa se faca maronii), apoi pui lintea spalata la fiert (o punga obisnuita, cam jumate de kil sau cit are?), fara sa fie nevoie s-o inmoi in prealabil. Dupa ce fierbe, aproape de sfirsit adaugi mirodenii, sare sau Delikat, si muuuulta verdeata: marar, leustean, patrunjel, ce-ti place, cit mai mult (tocat, evident). Atit. Nu sos de rosii, nu usturoi, nu carne. E o mincare usoara, perfecta pentru cei ce tin diete de slabit sau cei care nu maninca carne deloc. Mincarea am invatat s-o fac intr-o tara africana, cind am lucrat pe acolo. E chiar usor de facut si foarte buna. Daca chiar vrei, poti face ceva friptura alaturi, ca lintea merge perfect si ca garnitura. Pofta buna!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...