Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

intrebare pt. cele care au nascut la Bucur


Recommended Posts

Dragele mele, va rog mult sa-mi spuneti daca e obligatorie anestezia generala la Bucur (asa cum umbla vorba prin alte parti). Eu ar cam trebui sa nasc zilele astea(DPN 27 aprilie) - voiam nastere vaginala dar capul baietelului e cam mare si nici nu a coborat deloc asa ca...cezariana va scrie pe mine. Insa mi-e tare teama de anestezia generala. Spuneti-mi, va rog, cum ati fost anesteziate. Multumesc mult!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu am nascut la Bucur acum 2 saptamani, cu dr Mihaela Filipescu, dar am nascut natural, asa ca nu pot sa-ti raspund la intrebare. Sper sa se gaseasca cineva sa-ti raspunda repede. Dar de ce nu-ti intrebi dr? Valentina si AMtei ( 10.04.2008) http://community.webshots.com/photo/2856140360103382524VCKipV
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pai nu mi-a trecut prin cap sa-l intreb la ultimul control (adica luni) si nu prea-mi vine sa-l sun pentru atata lucru. Intre timp, m-am fatzait pe forumuri si am dat peste cineva care spunea chestia asta despre Bucur si tare as vrea sa ma lamuresc. Multumesc mult pentru raspuns si sa-ti traiasca minunea! Felicitari pentru nasterea naturala![flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna, bursucelu si multumesc mult pentru raspuns. Mi-e teama de anestezia generala pentru ca nu prea-mi place sa nu fiu constienta de ce mi se intampla. Si as mai fi vrut sa-mi vad si sa-mi aud copilul imediat dupa nastere... Dar n-am ce face:) Daca-mi dai voie, te-as mai intreba niste chestii (s-a stabilit ca lunea viitoare ma internez si la cutit cu mine!): 1. la cine ar mai trebui sa cotizez in afara de doctor, anestezist si neonatolog? Adica cine mai e prezent in sala de operatii? 2. cam dupa cat timp iti vezi copilul? 3. cam cat te tin la terapie intensiva? Multumesc mult si iarta-ma ca abuzez de bunavointa ta[flo] Daca mai e ceva ce iti aduci aminte si crezi ca ar trebui sa stiu, te rog mult sa-mi spui. Multam mult inca o data!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna! Eu am nascut acum 1 an si 3 luni la Maternitatea Bucur cu dr. Ella Borza. Pentru ca bebe avea capul prea mare a trebuit sa nasc prin cezariana, evident cu anestezie totala. Totul a fost k, nu am avut absolut nicio problema....doar ca pana mi-am revenit complet a durat ceva....am nascut la 10.30 si m-am trezit complet dupa 2 ore. Nastere usoara si un [bb] sanatos! Desi cred ca ai nascut deja... Este [baietel] sau [fetita]? Daniela, mamica lui [copil] Alex, un ingeras mereu vesel :)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...