Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Reteta prajitura desteapta(inteligenta)


MissJJ

Recommended Posts

  • Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Iulia,la frigider ai pus-o?
[url="http://www.bucataras.ro/miha/"]Miha papa tot[/url] [yum]
[url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12"]Copiii mei fericiti[/url] [:)] ms1 si ms2 [flo]
[url="http://dulciurifeldefel.blogspot.com/"][yum] De la lume adunate si-napoi la lume date...[/url]
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...[cheers]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

sa stiti ca mi-a iesit praji super,nici 1h n-a durat coacerea s-a rumenit frumos si e buna la gust ,este ca o crema de zahar ars Mihaela, am facut dupa cantitatile tale dar am pus si o budinca de vanilie si a iesit destul de inalta ,am copt-o intr-o tava de jena consistenta e destul de buna,deci sunt multumita ,merci![pup]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Anita,ma bucur tare mult ca ti-a iesit bine si ca ti-a iesit! [flo]
[url="http://www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html"]Miha papa tot[/url] [yum]
[url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12"]Copiii mei fericiti[/url] [:)] ms1 si ms2 [flo]
[url="http://dulciurifeldefel.blogspot.com/"][yum] De la lume adunate si-napoi la lume date...[/url]
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...[cheers]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am facut si eu prajitura azi,dar [q] Am gresit in primul rand cu tava pentru ca era foarte mare(diametrul) dar doar 3 cm inaltime.E gustoasa intr-adevar dar nu e nici pe departe pufoasa si crescuta ca in poza. In al 2-lea rand ,eu am cuptor electric si am dat pe 150 de grade,iar timpul de coacere 1 ora ,ceea ce cred ca iar nu-i bine. Mai fac pana-mi iese asa pufoasa si cu crema la mijloc dar,totusi care o fi temperatura ideala la cuptor electric? [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/elleea27/album?.dir=/7672re2"]casuta cu pitici[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cici,cred ca 150-160 de grade sunt suficiente.Si lasi tava pa cuptor pana se rumeneste prajitura,chiar daca dureaza mai mult de-o ora.Dupa ce incepe sa se rumeneasca poti deschide usa cuptorului si faci testul cu scobitoarea. Tin pumnii sa iasa bine data viitoare. [flo]
[url="http://www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html"]Miha papa tot[/url] [yum]
[url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12"]Copiii mei fericiti[/url] [:)] ms1 si ms2 [flo]
[url="http://dulciurifeldefel.blogspot.com/"][yum] De la lume adunate si-napoi la lume date...[/url]
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...[cheers]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cici eu am facut-o la 180°C cu aer cald!Am tzinut-o exact ca in retzeta 40 min!Ultimele 5 minute am dat cam la 200°C!Cred ca depinde si de tava,adica inaltzimea ei depinde de tava! Si eu spun ca ar fi trebuit sa fie mai crescuta dar a fost ok si asa! Miha,pai cum poate face proba cu scobitoarea cind exista crema aia la mijloc?Si daca deschide cuptorul,cel putzin mie mi s-a intimplat,exista posibilitatea sa se lase prajitura! Eu zic ca daca nu vrei sa-i faci poza[:D]itzi iese oricum!La mine nici nu s-a racit bine[:D]si trei sferturi de tava era gata! Dana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dana,daca crema aia nu e bine coapta se va prinde de scobitoare. Ca niste bobite mici de branza... Ma rog, nu e branza, dar asa arata. [:D] Daca prajitura e crescuta si rumenita, nu se mai lasa, chiar daca deschizi cuptorul. La mine nu s-a lasat.
[url="http://www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html"]Miha papa tot[/url] [yum]
[url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12"]Copiii mei fericiti[/url] [:)] ms1 si ms2 [flo]
[url="http://dulciurifeldefel.blogspot.com/"][yum] De la lume adunate si-napoi la lume date...[/url]
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...[cheers]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...