andabeji Publicat Septembrie 28, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 28, 2011 eu am cumparat din comert de la Fares sirop plantusin care contine patlagina, dar care mai contine si benzoat de sodiu serios ca plang vremurile bunicii o sa ma interez unde se gaseste patlagina, sa o identific si sa o fieb, dar cam cat sa fac sa ma tina tot anotimpul rece si se tine in frigider? ps sirop de muguri de pin, brad, molid am cumparat de la o persoana care merge la munte si prepara acasa, apoi vinde in piata la tarani.. cred ca putem proceda si asa daca nu ne descurcam pe cont propriu? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicole2005 Publicat Septembrie 30, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 30, 2011 frunzele de acum din toamna sunt bune sau nu prea? cum se face sa da in cateva clocote apoi se fierbe acel suc,da. pot sa pot mai putin zahar de exemplu jumatate de kilogram la 1 litru de zeama?multumesc nicol mami de puiuti dulci ANTONIO 26 septembrie 2006 AMALIA 19 iunie 2009 [url="http://www.totsites.com/tot/puiantonio"] ANTONIO's site[/url] [url="http://www.totsites.com/tot/amalya"] AMALIA's site[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hristina Postat Octombrie 1, 2011 Raport Distribuie Postat Octombrie 1, 2011 Salut! Procedeul e simplu, dar daca pui doar jumatate de kg de zahar la litru de zeama ...risti sa nu se lege siropul...indiferent cat il fierbi, el va scadea, dar de legat nu se va lega cum ar trebui.. Acum, nu stiu ce sa iti spun legat de frunzele de toamna. Eu am facut cu cele de primavara-vara si astept sa vina iarna sa il pun in functiune.Sper ca mai mult de placere si nu de nevoie! Bafta! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.