Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ma aliniez la "coada" sotiilor inselate


Recommended Posts

Buna! am 29 de ani, am 2 baietei minunati de 5 si 3 ani, si un sot care, in preajma aniversarii noastre de 8 ani de la casatorie, am aflat ca ma insala. De vreo trei zile sunt inca in stare se soc, nu pot sa dorm, pentru ca pur si simplu, nu-mi vine sa cred. I-am fost alaturi trup si suflet, ba chiar am fost atat de proasta sa ma las pe mine pentru el, ca el iesea in lume, la serviciu, eu acasa cu copii. Ii calcam camasa, pantalonii ba chiar ii legam si pantofii cand pleca sa nu se sifoneze. Este genul de om credincios, care spunea ca el n-o sa poata insela niciodata, ca pentru el familia e sfanta... eu l-am crezut orbeste ca am muncit si am plecat amandoi de la lingura, si totusi a facut-o.... Ce cred e ca in mare parte e si vina mea... am fost o PROASTA, PROASTA, PROASTA ...ca m-am daruit prea mult. Citeam pe undeva, ca atunci cand barbatii au sotii asa proaste ca mine, care dau tot fara sa ceara prea mult in schimb, au impresia ca li se cuvine si chiar cred ca MERITA ceva mai bun... Acum ma lupt cu sentimente de ura, cu dorinta de a divorta (uriasa dorinta numai pentru cat m-am chinuit singura sa-mi cresc copii, sa-mi sustin sotul in cariera, pe a mea bineinteles ca am pus-o pe locul doi, era tot timpul amanata sa mai creasca copiii..iar sotul era tot timpul plecat sa faca bani) pentru ca nu as putea trai in compromis, dar cu copii ce sa fac? Ar intelege asa micuti "De ce nu vine tati?" Sa va dea Dumnezeu soti iubitori si sa nu faceti ca mine. http://community.webshots.com/user/mihabull
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

incearca sa porti o discutie cu el, sa-ti explice, DACA are bunul simt,DE CE a facut lucurul acesta?! Tu ai gresit din prea mult zel, el a gresit ptr ca aprofitat de lucrul acesta dar adevarul e undeva intre voi. Incearca sa afli ce,de ce si ptr ce?! Apoi vei sti ce ai de facut. Merge si tigaia in cap si apoi asezatul la masa discutiilor... dar mi-i ca va iesi trantind usa sau te alegi cu vreo palma ![bang] Iti doresc multa [flo]putere ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand rand "am aflat" vezi daca este real. In al doilea rand STAI. Cateva zile si calmeaza-te. Nu poti sa iei decizii pertinente cu minte-nvolburata. Pentru a lua decizii trebuie sa gandesti "la rece" oricat de imposibil ar parea. Acum cel mai potrivit sr fi sa stai sa respiri sa te calmezi. Toate la timpul lor. Si nu uita sa vezi DACA ceea ce stii tu este corect. Poate da, poate nu nu am de unde sa stiu dar nu te pripi. Din experienta (oarecum) de multe ori cuplurile s-au aruncat orbeste pe iluzii, impresii si vorbe si au stricat ce nu trebuia stricat. Poate nu e cazul tau (dar poate este). RABDARE! [url="www.marius.rdsor.ro"]Pagina familiei[/url] / [url="http://community.webshots.com/user/mariuspernes"]Mai multe...[/url] [url="http://www.youtube.com/user/mariuspernes"]Video[/url] [url="www.romleas.ro/legi/juridic.html"]Pagina legislativa[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand, cum spunea si Marius, incearca sa vezi daca e adevarat.100%.Daca se dovedeste insa asa, eu te sfatuiesc sa divortezi si cat mai repede.Nu are sens sa stai si sa te gandesti prea mult, mai ales ca vei incepe sa dai inapoi de dragul copiilor.Nu se merita sa stai pt.copii in nici o casnicie.Oricum ei inteleg mult mai multe decat credem noi. Multa bafta si fruntea sus.Nu e vina ta. Lara Erinn's mummy
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

imi pare rau, nespus de rau. ma uit in jur si vad infidelitate, sub diverse forme. si relatii destramate. nu mai avem putere sa luptam pentru ce a fost candva intre noi, pentru momentul acela cand am crezut ca ne-am gasit sufletul pereche. ne doboara rutina si nici nu ne dam seama cand acel moment trece si acele sentimente trag sa moara. si atunci unul dintre noi crede ca le vede renascand in alta parte; poate nici el nu stie de ce a inceput si a continuat sa insele. pur si simplu e ceva nou; si regaseste in "noua" relatie acel "ceva" care s-a pierdut pe drum in "vechea" casnicie. ce am scris mai sus nu sunt clisee; din pacate pentru mine nu vorbesc "din carti". nimeni nu te poate sfatui ce sa faci. stiu ca e greu, dezamagirea e imensa si ciuda, chiar si pe propria persoana - te intrebi cum ai putut fii oarba atat timp si cum ai putut sa fii atat de proasta... numai tu poti hotari daca merita sa continui alaturi de el sau sa fii intransigenta si sa iei radicala decizie a divortului. dar numai dupa ce treci de socul initial, incerci sa pui in balanta toate argumentele pro si contra, pentru ca in viata reala nu e totul alb sau negru. numai bine si gandul cel bun!
Eu stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa. S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

si eu spun tot la fel...esti convinsa 100% ca te-a inselat? apoi evenimentul e prea recent ca sa poti judeca corect....nici dupa ani nu poti stii daca divortand faci bine... eu nu te sfatuiesc sa divortezi daca e adevarat,aici numai tu stii cat si ce poti duce... insa-ti spun ca nu va mai fi ca inainte de a afla...iti tb o putere supraomeneasca sa ierti si mai ales sa uiti(de fapt de uitat nu vei uita niciodata!).... aveti 2 copii mici si daca el lupta pt voi(nu numai pt copii) aveti sanse sa tereceti peste tot,dar nu fara sa ramana sechele... din ceea ce am trit eu si din ceea ce am citit ca au mai tarit si altii iti spun ca nici o poveste din asta cu inselatul nu seamna cu alta....la unii a mai mers inodarea relatie,la altii s-a lungit pana ce tot la divort s-a ajuns iar la altii s-a terminat din prima! repet,doar tu stii cum si ce poti duce! noi suntem alaturi de tine[pup] iti doresc sa te linistesti cat mai repede si sa treci cu bine peste tot, [flo] Vio,mamica lui Mihnea [avion] viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* __________________________________________ Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna Mihaela, Nu este o "coada" de sotii inselate. Este un fapt, pur si simplu. Sotiile inselate nu formeaza un rind, nu se aliniaza la nici o coada. Pur si simplu iau situatia asa cum este si merg mai departe. Intr-un fel sau altul. M-a iritat putin titlul si am simtit o urma de subapreciere. "Cum de mi s-a intimplat tocmai mie una ca asta? Femeia perfecta, sotia perfecta, etc." Nu, nici o parte din vina nu iti apartine. Asta spun doar mentalitatile si lasitatile. Decizia de a insela apartine exclusiv celui care inseala. Restul sunt scuze pentru a-si usura constiinta. Si na, impartirea vinei face viata mult mai usoara. Dar nu este cazul ca cei inselati sa ia asupra lor si vina. Cred ca este deajuns o trauma. Acorda-ti timp. Mult timp. Tie. Nu lui. Nu relatiei. Gindeste-te un timp exclusiv la tine. Ca sa te simti, sa iti ingrijesti rana, sa te vindeci si sa iti revii. Este greu, dar hai, fruntea sus!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...