Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

OARE MAI SIMTE CEVA PT MINE?


Recommended Posts

buna seara, am sa va spun povestesc cit dde cit povestea si vas ruga sami spuneti care este parerea voastra ca eu nu stiu ce sa mai cred, acum 2 luni am facut ceva care la deranjat extraordinar de mult pe sotul meu, au fost discutii mari inclusiv despre divort, si totusi am reusit sa trecem peste acest moment critic al relatiei noastre, dar totusi nu mai reusim sa innodam relatia de unde a ramas, nu mai stiu ce sa mai cred, atunci mia zis multe, inclusiv ca nu mai simte nimic pt mine, dar va amintesc am facut ceva care la deranjat tare, si avea dreptate, nu lam inselat, altceva,problema mea este acum ca nu mai stiu ce sa mai cred, ce simte pt mine, mai simte ceva? oare un sotul ar mai vrea sa faca dagoste cu mine daca nar mai simti nimic, un conditiile in care el incepe, daca nu ar mai simti nimic pt mine ar mai veni la mine, si nu pot isi da cit de cit silinta sa trecem peste, dar are momente cind are resentimente. ma gindesc ca totusi daca nu ar mai simti nimic pt mine nu ar mai vrea sa faca dragoste cu mine, as vrea parerea unui barbat
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

uite parerea unui barbat : nu sunt mama omida! e foarte vag ce ai scris,foarte incoerent....ma rog. singura chestie pe care as face-o acum ar fi sa imi dau cu presupusul ceea ce nu ar fi deloc ok.nu pot stii cat de grav ai calcat pe bec(a nu se citi inselat ca s-a precizat ca nu).faptul ca se culca cu tine in continuare nu reprezinta o garantie irefutabila ca mai simte ceva. pana la noi lamuriri,sa auzim de bine! out of my mind.back in five minutes.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca la aceasta intrebare numai tu poti sa raspunzi daca il cunosti cu adevarat. Noi degeaba facem presupuneri, nu il cunoastem si nici nu avem suficiente elemente ca sa emitem ipoteze. Tu iti cunosti sotul cel mai bine si poti sa intelegi din comportamentul sau ce sentimente are fata de tine. Daca ce s-a intamplat acum 2 luni doar si a fost ceva foarte grav e si normal sa fie mai distant cu tine desi inca te iubeste, poate ii mai trebuie timp sa treaca peste asta. DAR si asta e o supozitie, ca e distant cu tine, tu nu ai spus nimic. Ziceai ca ti-a spus cand v-ati certat ca nu simte nimic pentru tine...Tu stii daca zice ce nu gandeste cand se cearta sau zice doar ce crede cu adevarat. Ma gandesc totusi ca daca ce s-a intamplat a fost asa de grav incat ati ajuns sa discutati despre divort si totusi ati ramas impreuna probabil mai simte ceva pentru tine,altfel nu vad de ce a ramas, sau eu cel putin n-as mai ramane daca nu as simtii nimic pentru partener... Vezi, asta as face eu, de asta spun ca depinde de fiecare. Pana la urma, daca l-ai facut la un moment dat sa se indragosteasca de tine, inseamna ca poti sa il mai faci o data sa te iubeasca, insa doar tu stii cum ai ajuns in inima lui.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

OK, nu vrei sa ne spui ce anume ai facut, sa ne dam si noi cu parerea cat de grav este, dar la o intrebare ai putea raspunde: daca ti-ar fi facut acelasi lucru, ai mai simti ceva pentru el? . Pune-te in locul lui si fii sincera, tu ar trebui sa-l cunosti mai bine decat oricine si sa stii in ce masura a ramas afectat, ce sanse sunt sa-i treaca, etc.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Io sunt fata, dar ma pot da cu presupusul. Barbatzii iarta foarte greu. Experientzele prietenelor mele au dus la urmatoarea concluzie. Nu va trece peste. Depinde acum ce ai facut, cat de tare l-ai calcat pe coada. Oricum se va schimba totul. Am observat ca barbatzii au obiceiul sa idealizeze foarte mult femeia cu care sunt. Daca sunt dezamagitzi de ea, nu o mai considera vrednica si o vor trata in consecintza. Consideratzia lui fatza de tine va scadea si te va trata ca atare. Ti-a pus eticheta... pa si la revedere. Asta nu inseamna ca nu te iubeshte in continuare. Dar in timp, vei palti scump. E posibil sa incerce sa treaca peste si daca vrei sa te convingi daca mai poate fi reparat ceva si nu e totul iremediabil stricat.... ai rabdare. Da-i timpul de care are nevoie. Inca o chestie care cred ca poate avea un plus in relatzia ta. Nu te comporta ca si cum ii datorezi scuze eterne, sau sa te umileshti sau sa incerci sa te milogeshti de el. Asta urasc ei cel mai tare la o femei, dar fi cu bagare de seama sa nu repetzi in veci treaba. Comportat-te natural ca si cum nimik nu s-a intamplat. Fi vesela, evita discutziile cu el pe tema respectiva, impunetzi ca acel ceva nu s-a intamplat. Daca ai ramas gravida si el si-ar fi dorit copilul si l-ai dat afara.... ma tem ca relatzia voastra nu se va repara decat in momentul in care va aparea acel bebe dorit, dar nici ala nu e bine sa apara daca lui nu i-a trecut. Sper sa ma inshel.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

problema mea este ca nu mai rezist asa, la orice discutie se sfirseste cu acelasi lucru, ca nu mai simte nimic pt mine, dar nici nu pleaca, nu mai stiu, cite o saptamina e ok, dar la orice mica discuutie ajunge una mai mare, cir de usor poate sa zica niste cuvinte atit de grele, ce stie ca ma doare mai tare aia imi spune, cind e nervos, bineinteles, dar el oricum izbucneste din orice, si daca ma apuc sa discutam cind suntem in toane bune, imediat ia foc,
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Bineinteles ca se poate culca cu tine chiar daca nu mai e vorba de dragoste, asa la automat cand ii vine cheful , tu nu mai esti iubita lui dupa cate vad ...pacat ,relatii si casnicii frunoase se stica intr-o clipa din prostie.Chiar daca ramaneti impreuna mereu , si peste 10 ani iti va scoate ochii cu acel cui din inima lui.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...