Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dovleac copt. Ce puneti pe el?


ML

Recommended Posts

  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

il lasi cu coaja,scoti doar semintele si-l bagu la cuptor la foc mediu.cand il scoti ii pui scortisoara deasupra. [url="http://andreanum.wordpress.com/2008/02/08/bagajelul-de-amintiri/"]Mata Emma lupta iar cu cancerul[/url] http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true# http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu il coc si atat. Nu pun nimic pe el. Nici macar nu stiu cat timp il las (la temperatura medie). Deschid din cand in cand usa cuptorului si ma uit la dovleac (la mama, la Braila, ii zice bostan): daca imi place cum arata [:D], il scot. Mie imi place crusta care se obtine prin coacere. Nu toti dovlecii au acelasi gust. Cei mai buni imi par cei maaari, cu coaja verde-gri si cu miez portocaliu intens.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Daca e dulce nu mai trebuie pus zahar pe el, poti sa-l mananci simplu. Nu stiam de scortisoara, o sa incerc si eu. Dar mie mi s-a intamplat de mai multe ori sa fie fad, decat dulce. Zaharul se pune pe el dupa ce il scoti din cuptor. Ar merge oare si cu frisca? [url="http://www.articoledepetrecere.ro"]Petrecere pentru copii[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu il fac putin diferit, am reteta de la o matusa. Il curat de coaja si il tai bucatele dar nu f mici. Il pun intr-o tava si fac un sirop din zahar si apa-depinde cat vrei tu sa fie de dulce, daca iti place mai dulce pui mai mult zahar, daca iti place mai putin dulce pui mai putin zahar. Siropul trebuie sa fie in tava nu mai mult decat jumatatea inaltimii bucatelelor de dovleac. Il bag la cuptor si cand se inmoaie dovleacul, este gata. pofta buna Oana D & [copil] Andrew- 1 sept 2005[url="http://community.webshots.com/user/oana0204"][foto]Foto[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui ML
Nu-i pui si zahar? S-a copt parca atunci cand este moale si a prins o coaja la suprafata, asa-i? Multumesc, am sa pun scortisoara, trebuie sa fie bun. [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/La%20tara%20americana/"]Take joy! (poze)[/url]
Noi nu punem zahar.alegi un bostan cu miez gros si de culoare portocaliu intens ca stia sunt dulci si parfumati Cand nu mai poti de miros [pofta]in casa il scoti ca-i gata. Da,prinde o pojghita pe deasupra. eu mai fac un chec care defapt arata si are consistenta de budinca din bostan galben,branza alba,oua,ulei,zahar,faina si praf de copt si multa scortisoara. eu il prepar ptru Thanksgiving,ca nu e TG fara dulcele caesta. [url="http://andreanum.wordpress.com/2008/02/08/bagajelul-de-amintiri/"]Mata Emma lupta iar cu cancerul[/url] http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true# http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui EllaX
Nu toti dovlecii au acelasi gust. Cei mai buni imi par cei maaari, cu coaja verde-gri si cu miez portocaliu intens.
In Romania nu prea imi placeau, facea mama, acum am doi [:D] in gradina si vreau sa coc pt. copiii (cred ca voi manca si eu, au inceput sa-mi cam lipseasca, sau poate de dorul mamei...). Nu stiam ca sunt si gri-verzui. Ai mei sunt portocalii. Unul mic si portocaliu intens, altul mare de tot si mai palid. Se manaca si astia, nu (acum vad... mi-a raspuns Principe mai jos...)? Ca intr-o poveste, o babuta le-a dat copiilor la piata 6 seminte si din 6 au iesit doi... [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/La%20tara%20americana/"]Take joy! (poze)[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

MCM, Principe, cred ca am sa pun totusi zahar. Si scortisoara. Pare a fi bun checul tau, Principe. La fel reteta matusii, Oana. Cum arata la sfrasit? Bucatelele isi pastreaza forma? Multumesc pt. raspunsuri! [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/La%20tara%20americana/"]Take joy! (poze)[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da, isi pastreaza forma, nu se usuca si nu se scofalcesc ca si dovleacul taiat si copt in tava asa.. la sec. Bucatile de dovleac facute in siropul de apa si zahar se inmoaie numai in urma procesului de coacere si parca au mai multa aroma. Oana D & [copil] Andrew- 1 sept 2005[url="http://community.webshots.com/user/oana0204"][foto]Foto[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...