Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clubul BRASOVENCELOR!!! (7)


Recommended Posts

  • Răspunsuri 203
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

multumim de capitol nou, blackgirl! Sanziana, da exact de alea vorbeam... la unul am sunat si costa in jur de 6 mil dar nu mai aveau loc... Emyemy, cred ca eu am scris ca o cunosc e Danybv, a fost la mine duminica seara cu Maria, Andrei ramasese cu tati acasa la bunici, (parintii Danei stau vis-a-vis de mine) si ea mi-a spus ca esti verisoara ei. Sanatate multa micutului! Danybv, ce faci? cum ati ajuns? sper ca sunteti bine! hai la povesti! http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Blackgirl0 sa inteleg ca esti insarcinata !? Felicitari. In ce luna ? Na, ca mi-ai facut si mie pofta de must. Nici nu stiu de cand nu am mai baut. De fapt ce e mustul ? Un suc de struguri care a inceput usor sa fermenteze !? Oare e greu de facut ? Mai pune cineva muraturi si zacusca pentru iarna ? Eu mi-as pune macar niste castraveti de casa, dar mai intai sa aranjez casa. "We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Must puteti bea la Terasa ceasul Rau sau la Casa Tudor... si daca aveti si noroc sa fie proaspat... e ok! Merge cu pastrama... la fel daca aveti noroc sa gasiti:) . S-au cam facut neseriosi astia de la Sergiana-Ceasul rau asha ca noi improvizam atmosferta de toamna acasa de obicei. Respectiv: cumparam pastrama de la Metro , o spalam putin ca are mult prea multe condimente si o facem la gratar ...si o stropim cu vin:) daca must nu e! Mustul este suc natural de struguri... nefermentat deloc. Fermentat e cel care nu e proaspat si dupa care iti merge burta de mama mama![:D] Evident poti face la storcatorul de fructe ....Daca as avea bucatarie chiar as face [bang]. Ne-am mutat din 15 Aug si nu am decat frigider, aragaz si o mica masa in bucatarie, nici chiuveta nu am, spal la baie , oalele in cutii... si nea caisa la care mi-am dat comanda de mobila si care trebuia sa fie gata in 15 Sep imi tot raspunde candid la telefon si imi spune ca maine![q] Cred ca o iau razna... Deci sanziana, diuna nu sunteti singurele cu casa cu fundul in sus. Muraturi? daca o pune soacra-mea ceva ...bine...daca nu , traisca Carrefour! Ce bine ca mai e soare si pe la noi! Aveam emotii ca vine iarna deja! Va pup! Eu [cafea] si Raducu [greutati] (22.04.2005)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

O prietena de a mamei cauta sa cumpere un apartament cu 2 camere in Brasov intr-un cartier decent (e pensionara) in jur de 65.000 EUR. Daca stiti sau auziti ceva, dati-mi va rog si mie un PM. Si care ar fi cartierele decente in care sa nu ii fie frica sa vina si sa stea singura si sa nu aiba galagie ? Cu mijloace de transport in comun aproape si magazin pt cumparaturi. Intreb pentru ca s-au mai schimbat lucrurile in ultimii 10 ani si nu mai stiu ce si cum. "We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

In sfarsit mai simt si eu ok azi, sotul plecat in oras la meci cu "baietii", eu cu laptopul si cu voi! [:D] Da, sunt deja in 5 luni si ceva...si am pofte [:D] (de must, de dovleac la cuptor cu scortisoara, de castraveti murati, de zacusca, de gogonele). Si cum imi place sa le fac cu manutele mele, abia astept week-endul sa imi pun cat de cat "camara" la punct! [:)] Nu am stiut ca este asa usor sa fac must, inseamna ca am de toate: struguri in curte, storcator de fructe si o tava de pastrama in congelator. Sotul abia asteapta sa ii dau unda verde! Fetele in mutari, succes, curaj si... mult numai este! [:D] Ganditi-va ca ati scapat de curatenia mare de Craciun cu ocazia aceasta, plus ca o casa nou amenajata are un altfel de aer: este mai aerisita, mai confortabila! [flo][flo] O seara placuta!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna Blackgirl0! Si eu de abia astept sa ajung in Rom, ca sa gust si eu din mustul de anul aceasta [alcool][cheers][cheers]. FELICITARI!!!!![flo][gravi],daca ma inteles eu bine.Iti doresc o sarcina usoara si frumoasa,nastere usoara fara multe ore de chin.Sa fie sanatos sau sanatoasa asta este cel mai important.Este ceea mai frumosa etapa din viata unei femei, bucurte din plin de ea. La ce dr esti? O seara frumoasa!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata! Emy, eu sunt cam pasare calatoare, pana acum oscilez intre doi medici, nici macar unde vreau sa nasc nu stiu (maternitate vs. clinica Eva). As fi vrut nasterea in apa, dar asta ar insemna ...al treilea medic! [:D] Asa ca deocamdata ma bucur ca am o sarcina usoara, chit ca am "ceva" cu hainele de gravide (sunt prea scuuuumpe doar pentru 3-4 luni si nu prea sunt pe marimea mea). Sa inteleg ca tu ai nascut aici in Brasov? Daca da, poate pe PM imi dai cateva impresii. [flo] Vad ca se prevede ziua cea mai calduroasa din ultimele 2 saptamani. Asa ca azi merg si la plimbare inainte de munca!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...