Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dulciuri fel de fel...(2)


Recommended Posts

da, agar-agar o poti gasi la magazinele arabesti multumesc mult pentru retete ref frumusetea tortului...ce sa zic...ai dreptate [pk] dar poti inlocui cu decor din fructe [olala] si eu ii mai folosesc adi, f putin doar asa cand e ziua astora mici si mai fac o limbuta rosie, o fundita...dar pe care nu le papam [:D] monica [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.com/MonicaElizabet/PrajituriSiPapaBun#"]Prajituri si Papa bun 1[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

adi, printre retetele de acolo am gasit una de chec si am adaptat-o putin si am facut [url="http://picasaweb.google.com/MonicaElizabet/AlbumPentruBucatarie?authkey=0D_p7G4GJK0#5271153502873709410"]Briosele[/url] astea cu mure...super pofos si moale aluatul asta... multumesc monica [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.com/MonicaElizabet/PrajituriSiPapaBun#"]Prajituri si Papa bun 1[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

adi uite [url="http://veronica.forumhit.ro/dulciuri-f106/briose-cu-mure-t2658.htm"]Aici[/url] cum am facut si dupa ce reteta...insa eu am facut toate cantitatile pe sfert ca asa coceam la briose de ma saturam :) deci pentru chec era...4 cani de faina/etc monica [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.com/MonicaElizabet/PrajituriSiPapaBun#"]Prajituri si Papa bun 1[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

monica ies 12 bucati din compozitia data de tine sau mai multe?vreau sa fac miercuri muffinsii! am facut si eu o prajitura de post zilele trecute,delicioasa,sotului meu nu i-a venit sa creada ac e fara ou. prajitura cu afine,de post-[url="http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2008/11/prajitura-cu-afinede-post.html"]poza[/url] 160g margarina 140g zahar 260g faina 1 plic praf de copt 180ml lapte soia 1 compot afine,foarte bine scurse se suc margarina,zaharul si 1plic zahar vanilat le mixam bine,adaugam faina,laptele soia si praful de copt.turnam compozitia intr-o tava mica pregatita cu hartie de copt. punem la cuptor pt 5 min apoi asezam deasupra fructele si coacem in continuare inca 35-40min pina cand e scobitoare curata si prajitura s-a aurit deasupra.se lasa sa se raceasca,se poate pudra cu zahar! mamica fluturasului Matei
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

osna, arata tare bine prajiturica cu afine... ies doar 8 briose dupa reteta aceea...daca vrei mai multe mareste cantitatile Eu azi am facut [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost#5272205303002384690"]Chec Tigrat[/url](de post) dupa aceeasi reteta de la briose respectand insa alte cantitati, reteta o aveti[url="http://veronica.forumhit.ro/dulciuri-f106/chec-tigrat-t2664.htm#36576"]Aici[/url] monica [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.com/MonicaElizabet/PrajituriSiPapaBun#"]Prajituri si Papa bun 1[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Helau! [hia] In plin elan creativ pentru zilele copiilor n-am mai apucat sa intru pe aici,sa vad ce bunataturi ati mai pregatit. [pofta] Citesc din urma si revin...sa ma laud. [^]
[url="http://good-times.webshots.com/album/553266101KbiVHz"]Miha curajoasa papa-tot[/url] [yum]

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

De [url="http://good-times.webshots.com/photo/2542915840088512827UfWBSQ"]aici[/url] capodoperele [alcool] pentru zilele copiilor,iar de [url="http://good-times.webshots.com/photo/2397843840088512827xqYbCy"]aici[/url] diverse aperitive pentru aceleasi ocazii. [;)] Monica,tare fain arata tigrul tau de post. [;)] Mihaela,multumim de retetele delicioase. [flo]
[url="http://good-times.webshots.com/album/553266101KbiVHz"]Miha curajoasa papa-tot[/url] [yum]

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

miha tortul ti-a iesit foarte frumos.cum ai facut salata ananas ca suna interesant. eu nu am frate rabdare la decorat plus ca matei e mereu cu mainile pe masa,abia apuc sa fac o poza in care sa nu fie si manutele lui mici.e ajutor de bucatar in toata regula. mamica fluturasului Matei
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

am facut duminica un cozonac floare cu mac,dupa o reteta a danezei,a iesit o minunatie.se poate face si de post,mama l-a incercat azi. poze [url="http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2008/12/cozonac-floarecu-mac.html"]aici[/url] aluat: 450g faina 50g amidon 25g drojdie proaspata 150g zahar(merge lejer100g)brun 50g ulei floarea soarelui 200ml lapte(apa) putina sare umplutura 250g mac(al meu a fost gata preparat) sau se fierbe 250g mac cu zahar si putina apa/lapte. aluatul l-am framantat si lasat la dospit in MP si dupa 90min l-am pus pe masa de lucru si l-am impartit in 12 buc.le-am intins cat de cat rotund si am pus pe fiecare cate o lingura umplutura de mac.am rulat si i.am dat apoi forma de potcoava,apasand bine capetele.in tava de tort am pus pe randul de jos 6 potcoave,apoi 5 si deasupra 1. le-am lasat inca 50min la dopsit si apoi uns cu galbenus+lapte si am presarat crocant(daca e de post nu-l mai ungeti cu ou) am copt la 185 grade vreo 45min. mamica fluturasului Matei
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...