Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dulciuri fel de fel...(2)


Recommended Posts

mama mia osna ce bine arata [pofta] Miha, pe tine nu te mai laud [:D][pup] super sunt toate bunatile pe care le-ai facut si mai ales tortuletele monica [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.com/MonicaElizabet/PrajituriSiPapaBun#"]Prajituri si Papa bun 1[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Osna,ideea de ornare am luat-o de aici. Nu stiu ruseste,dar stiu sa ma uit la poze! [:-)))]

 

Sper maine sa am si eu chef de o "floricica". [:D]

 


id="left">

id="size1">

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...id="size1">id="green">id="Comic Sans MS">id="size1">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

azi am stresat-o pe miha cu cozonacul asta floare [:D] mi se parea ca e aluatul cam tare(si o rugasem sa-mi gaseasca reteta danezei) [:D] dar a fost super ok multumesc osna [flo] ...a iesit demential pana la urma...desi ma speriasem [:D] l-am facut in varianta de post(in loc de apa am pus lapte de kokos) [url="http://picasaweb.google.com/MonicaElizabet/PapaDePost#5275335818522995378"]Cozonac floare[/url] si o sectiune, i-am pus umplutura de nuca+stafide si kko [url="http://picasaweb.google.com/MonicaElizabet/PapaDePost#5275335891754364386"]Aici[/url] monica [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.com/MonicaElizabet/PrajituriSiPapaBun#"]Prajituri si Papa bun 1[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Osna,ideea de ornare am luat-o de [url="http://gotovim-doma.ru/view.php?g=4"]aici[/url]. Nu stiu ruseste,dar stiu sa ma uit la poze! [:-)))] Sper maine sa am si eu chef de o "floricica". [:D]
[url="http://good-times.webshots.com/album/553266101KbiVHz"]Miha curajoasa papa-tot[/url] [yum]

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Hehehehe... ce bine arata si jur ca pe mine nu m-ar fi dus mintea la nimic din ce am vazut acolo[:D] mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) [url="http://community.webshots.com/user/crissuky"]pozne-npoze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

monica ti-a iesit foarte fain.uite reteta danezei e asta dar eu nu am mai pus budinca,untura si pt ca i-am bagat si o umplutura de mac m-am gandit ca nu strica sa-i dau un titlu nou [:D]

e putin mai vartos aluatul ca cel de cozonac dar dupa coacere e pufos.

 

ma duc sa fac o pizza de post,daca iese va bag si reteta mai tarziu.

 

mamica fluturasului Matei

 

 

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

pina la pizza sa va scriu placinta cu mere-tot de post:-poze cu pasii si feliile aici

 

aluat:

300g faina

1 varf cutit sare

150g margarina

1-2 linguri apa

130g zahar

 

umplutura:

10mere dulci

2 linguri zahar

1 lingura scortisoara

 

amestecam ingredientele pentru aluat si rezulta aceasta coca(daca vedeti ca nu se leaga mai puneti apa sau faina, daca e prea moale aluatul,important este sa nu se lipeasca de maini si masa)

se pregateste umplutura cat sta aluatul la rece.merele taiate cubulete se pun cu zaharul si scortisoara pe foc pentru 15min pina cand s-au inmuiat bine.

se imparte aluatul in 2 parti si intind 2 foi pe folie alimentara.una se aseaza in tava pregatita cu hartie de copt si se inteapa de cateva ori.deasupra asezam compozitia de mere calduta(dar NU fierbinte)

si punem foaia 2,apasand usor marginile.am dat la copt 45min,ultimele 15 la rezistenta de jos la 185 grade.se lasa sa se raceasca bine si taie.

 

mamica fluturasului Matei

 

 

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

pizza de post-aluat framantat la MP:-[url="http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2008/12/pizza-de-post.html"]cam asta a iesit:[/url] 250ml apa 50ml ulei masline 500g faina 1 cub drojdie 1 lingurita sare, 1 lingurita zahar brun oregano uscat deasupra: sos de rosii ciuperci masline rosii felii subtiri ardei inele mamica fluturasului Matei
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui marami Hehehehe... ce bine arata si jur ca pe mine nu m-ar fi dus mintea la nimic din ce am vazut acolo[:D]
[:D] [:I] Cand ai nevoie dau idei. [:D]
[url="http://good-times.webshots.com/album/553266101KbiVHz"]Miha curajoasa papa-tot[/url] [yum]

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet Miho facusi floricica?
N-am facut-o pentru ca nu am avut nuca. Sparta si curatata. [^] E pe lista,oricum. [;)]
[url="http://good-times.webshots.com/album/553266101KbiVHz"]Miha curajoasa papa-tot[/url] [yum]

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...