Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

dr. Denisa Protopopescu


Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

buna; eu am auzit de la o prietena care a nascut in urma cu 2 ani despre aceasta doctora; mi-a spus ca e ffffffff buna eu am nascut tot la Municipal cu HORHOIANU a fost bine, dar cand am mai ramas si am pierdut 2 sarcini in 5 luni Horhoianu, marele profesor a demonstrat cat este de bun, de sufletist; am facut depresie dupa si el imi zicea ca daca mai plang sa imi caut alt medic;halal om; il urasc; il detest; draga mnea o alta prietena a nascut in urma cu o luna; intrase in travaliu si cand au sunat doctora a spus ca nu o cunoaste, e vb despre acea dr care a fost suspendata in urma scandalului cu acel baietel; au consultat-o si iau spus ca fetita e moarta.i-au facut eco si fetita traia..halal medici......era intoarsa si atat s-au fastacit........ca a tb sa faca sotul scandal ca sa faca cineva ceva; pana la urma i-au facut cezariana; imi spunea ca o fata din salon au tinut-o in travaliu 40 de ore fara sa-i faca ceva; si alta a nascut, s-a riupt si pe viu au cusut-o; nu vreau sa te sperii...dar du-te la alt spital pt ca la municipal daca nu esti pacienta marilor profesori( si chiar si asa nu e bine intotdeauna)esti tratata ca o carpa. tatal meu si-a taiat fata cu flexul de taiat lemn si l-au tinut idiotii la municipal 4 ore cu fata taiata in doua fara sa-i faca nimic ............si apoi au realizat ca nu tine de ei ci tb sa se duca la alt spital........bunicul meu in schimb a nimerit pe mana unui mare profesionit cand a facut atac cerebral si matusa cand s-a operat lam coloana eu te sfatuiesc sa te duci in alta parte mult succes
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
Nu stiu unde lucreaza dr. Protopopescu, dar parca-parca nu era la Universitar ci la una din marile clinici particulare (Medsana, Medicover, ceva de calibrul asta). Nu sunt sigura. De fapt, nu vreau decat sa spun ca eu m-am dus la Universitar cand am nascut. M-am dus in garda, nefiind pacienta nimanui (medicul meu care lucreaza la Polizu plecase in concediu), fara niciun fel de pila, i-am spus medicului de garda, dr.Mendez, ca eu vreau sa nasc cu el fiindca am citit lucruri bune despre el pe Internet. Nu mi-a cerut nimeni nimic, am fost supravegheata corect, am nascut - totul a fost OK. Nu contest cele scrise de Kykysor, dar nu are rost sa generalizam, sa etichetam toti medicii din clinica respectiva.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
citat din mesajul lui crisia_buc
Buna, Mai stie cineva ceva de dna dr Denisa Protopopescu? Am fost astazi la Municipal dar nu am reusit sa dau de dansa. Daca stiti unde o mai pot gasi, un nr de telefon. Multumesc.
Crisia, o gasesti la Medsana. De fapt de aici venea intrebarea mea de acum cateva luni, firma ne-a facut abonament la Medsana, si vroiam sa ma duc la un medic care sa fie si la Medsana, dar si la Municipal. Acolo am nascut prima oara si a fost ok. La vreo saptamana (deci in mai) am sunat la Medsana sa-mi fac totusi o programare la dna. dr. Protopopescu si mi s-a spus: "sigur, in septembrie" [:D]. Eu am renuntat la idee. Merg tot la dr. meu, de care am fost f. multumita prima oara. Se sta mult la el la usa (in Ambulatoriu), dar asta e.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005[gravi]14+ [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97290"]Delu Prichindelu'[/url] [url="http://good-times.webshots.com/photo/2407413200103611616mfeKkL"]BB2[/url] [url="http://good-times.webshots.com/album/563761389jJGhGc"] Tudor [/url] [url="http://community.webshots.com/album/563978210VAoNaI?start=0"]Vacanta 2008 [/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

are cabinet, unde stai si astepti cu orele (cu tot cu programare), iar cand intrii nu te tine mai mult de 5 minute care costa.....acum 2 ani 2 milioane la 3 saptamani. Dr Protopopescu mi-a prescris pe atunci un tratament care putea sa-mi fie si mie si copilului fatal, untrucat nu a vrut sa tina cont de indicatiile medicului care ma supraveghea dupa un accident vascular cerebral suferit cu mai putin de 1 an inainte. Eu zic sa nu va mai aruncati la 'pomul laudat', pe mine una m-a costat mult si ar fi putut si mai mult - sanatatea sau chiar viata.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

nu e adevarat. am fost sapt trecuta la dr denisa protopopescu si ce-i drept s-a intarziat programarea cu o ora dar asta ptr ca este si la spitalul municipal si probabil ca apar lucruri de ultima ora. Cat despre durata consultului nu dureaza deloc 5 minute,dar mai tine si de pacient ca daca nu ai nicio intrebare sau o problema la care sa te lamureasca iti zice rezultatul consultului. Daca tu are ai nevoie nu reusesti sa stabilesti o legatura cu doctorul, ce pretentie ai de la el care are zeci de pacienti pe zi. Sa fie constiinta fiecaruia? Si acum la CMI costa un consult ginecologic 160 ron si o ecografie 220 ron. Asa ca numai induceti oamenii in eroare.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
Buna ziua, am reusit sa ma programez la dna dr Denisa Protopopescu la CMI pe 26 septembrie (adica maine). Azi pe la pranz m-au sunat de la CMI sa-mi spuna ca dna dr nu poate sa ma primeasca pe motiv ca are un program ff incarcat si daca vreau sa merg pe 01 octombrie la dr Zguri Arben. Trebia sa merg la dna dr Protopopescu sa ma vada dupa un tratament (am fost la consult, mi-a facut ecografie mi-a prescris un tratament si trebuia sa ma vada dupa 2 saptamani). Acum cand sa merg la consult imi "spune" ca nu poate sa ma primeasca. Ce sfat imi dati? Sa merg la dl dr Zguri Arben sau sa imi caut alt medic? (de 5 ani am dat numai peste neprofesionisti).
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...