Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Saratzele


Recommended Posts

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Peanut eu le fac asa : reteta copiata dintr-o emisiune tv italieneasca cu brinza in aluat 200 gr unt sau margarina 200 gr brinza feta, Philadelphia sau cascaval ras ccs 450 gr faina OO le amestec bine pun intr-un castronel pe care il acopar cu film transparent sau cu un servet de pinza si las cit se poate mai mult la frigider, de preferat le pregatesc de seara pt a doua zi. Din aluatul asta se pot face saratele ( intinzi foaie de aluat si tai cu rotita ondulata sau cu un cutit, eu am mi facut si discuri sau alte forme taiate cu formele de biscuiti pt sarbatori ) sau chiar covrigei ( taiati cu forma speciala dc o ai sau formati din suluri de aluat) Saratelele se ung cu ou batut si se presara cu cascaval ras sau cu chimne, sau mac Ne plac mult de tot, se pastreaza fragede multe zile ( asta dc reusesti sa le ascunzi bine [:D]) eu le tin ori in cutii de plastic cu capac ( cele care merg si la microunde si la congelator) ori chiar in vasul de sticla cu capac
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

vin si eu cu 2 idei: 250g faina 250g branza vaci putina sare 250g margarina 1 ou pt uns deasupra amesteci toate ingredientele,lasi sa stea la rece 30min apoi tai forma dorita,ungi cu putin galbenus si coci la foc potrivit. pozele: [url="http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2007/12/saleuri-cu-branza-de-vaci.html"]aici[/url] si o alta varianta: 50g parmezan 250g faina(poate o lingura in plus) 1/2 lingurita sare 1 lingurita praf de copt 1ou 125g unt 50g cascaval gouda se amesteca toate ingredientele si aluatul se da la rece 1h.se intinde pe masa usor infainata,taie forme dupa dorinta,care le asezam apoi in tava pregatita cu hartie de copt.se coc la foc potrivit 12min. poze [url="http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2008/09/ksegebck.html"]aici[/url] mamica fluturasului Matei
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui osna
vin si eu cu 2 idei: 250g faina 250g branza vaci putina sare 250g margarina 1 ou pt uns deasupra amesteci toate ingredientele,lasi sa stea la rece 30min apoi tai forma dorita,ungi cu putin galbenus si coci la foc potrivit. pozele: [url="http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2007/12/saleuri-cu-branza-de-vaci.html"]aici[/url] si o alta varianta: 50g parmezan 250g faina(poate o lingura in plus) 1/2 lingurita sare 1 lingurita praf de copt 1ou 125g unt 50g cascaval gouda se amesteca toate ingredientele si aluatul se da la rece 1h.se intinde pe masa usor infainata,taie forme dupa dorinta,care le asezam apoi in tava pregatita cu hartie de copt.se coc la foc potrivit 12min. poze [url="http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2008/09/ksegebck.html"]aici[/url] mamica fluturasului Matei
doamne ce de bunatati[olala] off topic;osna cum pui numele pe o poza? ce program folosesti?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...