Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sa fie asta destinul meu


Recommended Posts

Buna seara Povestea mea nu e speciala.Desi sunt medic nu stiu reteta pentru sufletul meu.Nu stiu cum sa depasesc singuratatea,mi-e din ce in ce mai greu.Parca timpul s-a oprit in loc sau nu mai are rabdare cu mine,vorba lui Marin Preda.Prietenul meu e plecat din tara,voi pleca si eu,dar pana atunci e greu.Chiar daca munca imi ocupa jumatate din zi,seara, in weekend e singuratatea aia apasatoare.Am incercat sa gandesc optimist,dar ma apuca uneori sentimentul de dor,de melancolie.Poate cunoasteti voi reteta pentru sufletul meu.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Buna! Pai esti intr-o situatie f. ok. Si mie mi-a plecat acum vreo patru luni prietenul meu de atunci, si de bine ce i-a fost mi-a transmis sa nu ma mai duc si eu, desi initial asa conveniseram. Sper ca nu te-am speriat. Nu am intentionat asta. Probabil ca am vrut sa ma descarc putin si eu de intamplarea asta. Ideea e ca , daca tot te vei duce si tu, nu ai de ce sa te stresezi din cauza singuratatii. Ar fi mai rau daca nu te-ar astepta nimic clar in viitor. Eu sunt intr-o astfel de situatie si ma descurc ok cu ea. Si tu poti, cu atat mai mult! Bafta! Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Exact asa am gandit, Clover! Si mi-am adus asa mai usor aminte de unele faze naspa pe care le facea, asa ca mi-am revenit relativ usor. Asta s-a intamplat acum 2 luni (ultima "discutie"), asa ca e deja istorie... Am amintit de el la subiectul acesta, ca se potrivea oarecum.. Multumesc , oricum! Stiu ca atunci as fi avut nevoie de voi, fetele de aici... Pupici! Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

in primul rand vreau sa iti urez un "bine ai venit pe forum" [flo] iti doresc sa ajungi cat mai repede la iubitul tau, sa scapi de aceasta stare si sa fii fericita. pana atunci incearca sa iti ocupi timpul cat mai mult cu ceea ce iti place sa faci, printre care sa intri si sa discuti cat mai mult cu noi. [:D] vad ca esti la prima postare, asa ca ai tot timpul din lume sa vezi ca aici suntem o "famile" cu care poti petrece o buna parte din timp in scop util si placut. o sa incercam sa-ti tinem de urat, ai sa vezi. cand ai sa pleci o sa iti fie dor de noi. te pup dulce [pup] Marybell si bb Erik (23 dec 2006) [url="http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762392604977"]poze bb [/url] [url="http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762389366807"]poze Botez[/url] [url="http://b1.lilypie.com/Enlgp2/.png"]varsta Erik[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si la mine s-a intamplat la fel.A plecat iubitul si urma sa plec eu.Dar mi se parea asa departe momentul ....de incepeam sa cred ca nu o sa mai existe. Si dupa mai bine de 2 luni,am plecat si eu si acum sunt aici si am trecut peste probleme si certuri si tot. O sa reusesti si tu ! Voi cum tineti legatura? Never say never !
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dragele mele, Va multumesc din suflet pentru sfaturi.Am timp sa le ascult,important e sa le si pot aplica.''Avem timp sa primim lectii dar le uitam dupa-aceea''-Octavian Paler.Mi-ar place sa-mi fac prietene cu ajutorul acestui forum.Ma intrebati cum tinem legatura.Prin telefoane,mess. Dar lumea asta virtula nu o va inlocui pe cea reala.Nu vreau sa ma credeti o mataita,dar chiar simteam nebvoia sa discut cu cineva.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu profitam de timpul in care era plecat in delegatii lungi avand grija de mine. adica imi faceam timp sa vad un film, sa ma duc la cosmetica, lucruri care imi placeau si care de multe ori nu prea mai aveam timp in viata de zi cu zi cand eram impreuna. in plus vorbitul pe msg zilnic ne ajuta mult. incearca sa te gandesti la cum va fi cand va vedeti, sa iti faci planuri pt atunci, si poate trece mai repede timpul.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...