Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim azi (51)


Recommended Posts

bors de pasare cu taitei ardei umpluti snitel de piept de pui pulpite fierte cu piure de dovlecel,telina,morcov si cartof pt copil orez cu lapte chec cu cacao si stafide salata de varza cu rosii LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005) Poze:http://s254.photobucket.com/albums/hh109/laurag72/George%203%20ani/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui misha71
curcan umplut [url="http://www.dropshots.com/popescu71#date"]Curiosilor [:D][/url]
Te rooog, vreau si eu reteta![flo] Anto [8**] "Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!" [url="http://community.webshots.com/user/antosit?vhost=community"][foto][/url] [url="http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html"]PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!![/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Curcan umplut: 1 curcan de 3,5 - 4kg intreg (eu iau din acela turcesc). umplutura: -2 cepe medii, 1 morcov mare [:D] [:I], ficat pui(250-300g), 2 oua, marar, patrunjel verde tocat, ciuperci tocate marunt (1 conserva), 150g jambon taiat (sau putina carne afumata, 2 linguri pesmet, sare, piper. Se calesc in unt ceapa cu morcovul (cam 5 minute) si dupa ce se mai racesc se amesteca cu celelalte ingrediente. Cu compozitia rezultata se umple curcanul, se coase, se unge cu ulei, se da cu sare si piper si se baga la cuptor intr-o tava in care se pune in prealabil ulei cu apa (o parte ulei si 2 parti apa). Cam la 1/2 ora se unge curcanul cu unt topit sa nu crape pielea si se mai completeaza cu apa daca e cazul. Timpul de preparare al curcanului este proportional cu greutatea lui, adica: un curcan de 3 kg se va lasa fix 3 ore (la foc mediu), unul de 3,5kg-3 ore jumatate, etc. Pofta buna! [url="http://www.dropshots.com/popescu71#date"]Curiosilor [:D][/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui misha71
Curcan umplut: 1 curcan de 3,5 - 4kg intreg (eu iau din acela turcesc). umplutura: -2 cepe medii, 1 morcov mare [:D] [:I], ficat pui(250-300g), 2 oua, marar, patrunjel verde tocat, ciuperci tocate marunt (1 conserva), 150g jambon taiat (sau putina carne afumata, 2 linguri pesmet, sare, piper. Se calesc in unt ceapa cu morcovul (cam 5 minute) si dupa ce se mai racesc se amesteca cu celelalte ingrediente. Cu compozitia rezultata se umple curcanul, se coase, se unge cu ulei, se da cu sare si piper si se baga la cuptor intr-o tava in care se pune in prealabil ulei cu apa (o parte ulei si 2 parti apa). Cam la 1/2 ora se unge curcanul cu unt topit sa nu crape pielea si se mai completeaza cu apa daca e cazul. Timpul de preparare al curcanului este proportional cu greutatea lui, adica: un curcan de 3 kg se va lasa fix 3 ore (la foc mediu), unul de 3,5kg-3 ore jumatate, etc. Pofta buna! [url="http://www.dropshots.com/popescu71#date"]Curiosilor [:D][/url]
Salvat reteta si cat de curand testata pe exemplarul care imi tine un raft de congelator ocupat![:D] Multumesc![flo] Anto [8**] "Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!" [url="http://community.webshots.com/user/antosit?vhost=community"][foto][/url] [url="http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html"]PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!![/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...