Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

retete de mancare pentru bebe de 9 luni


Recommended Posts

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

eu zic ca poti sa-i dai spanac.. mai e bun si sote-ul de morcovi sau mancare de dovlecei.. eu le fac la fel: le fierb cu un pic de ceapa (optional) si apoi pun peste legumele fierte si scazute doua-trei linguri de iaurt amestecate in prealabil cu o lingura de faina, iar dupa 5 minute de amestecat continuu la foc mic, sa nu se prinda, opresc si pun uleiul de masline si verdeata - putin patrunjel si marar, amestecate. poate ca la varsta asta sa nu-i placa mararul, dar poti sa pui macar cate-un firicel, sa se obisnuiasca si cu gustul. Mai vreau sa-ti spun ca morcovii ii fierb 25-30 min, pe cand dovlecelul doar 15, ca se fierbe mai repede. Pofta buna si sa cresteti mari! [:)] ___________________________________________________ Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006) [url="http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/"] Albumele noastre [/url] [url="http://ro.fotoalbum.eu/dalina"] Suntem maricele [/url] "Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

am uitat sa-ti specific ca in astea sa adaugi carnita de pui fiarta, tocata fin cu cutitul sau data prin vlender, odata cu mancarica... depinde cat de fin prefera sa fie tocata mancarica. ___________________________________________________ Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006) [url="http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/"] Albumele noastre [/url] [url="http://ro.fotoalbum.eu/dalina"] Suntem maricele [/url] "Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ramona, sigur ca poti sa-i dai spanac. Uite aici reteta scrisa de mine, Stefu meu linge castronelul cand ii fac http://www.bucataras.ro/spanac-cu-pui-si-orez-de-la-8-luni/ Eu nu-i mai fac branzica de vaci in casa, am gasit la Mega Image o branzica foarte buna, in cutiute de 60g, cat papa la o masa. E f. buna! Stef nu e mofturos si a mancat mereu branzica. Uite ce a papat Stef ieri: 8- lapte 11- un mar, o para, jumatate de avocado, o cutiuta de branzica si o lingura cu cereale Milupa biscuiti- toate la blender 14- piure din cartof/morcov/dovlecel/broccoli/telina cu piept de curcan 17- lapte 19- un iaurt Tnuva cu un sfert de banana si o lingura de cereale cu biscuiti 22- lapte Pentru maine dimineata ii fac piure din mar/para/struguri albi/branzica si cereale, iar la pranz ciorbita de pui, cu fidea si bors. Toate mancarurile sunt fara sare. Ciorbita de pui am facut-o pentru noi si i-am scos de-acolo o portie, apoi ma pus in oala sare si ou batut deasupra, sa papam noi. Pentru pranz o sa-i fac poimaine supa cu galusti. Am postat cateva retete pe bucataras.ro [:)] Oana, mami fericita de [bebic] Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si [roker] Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) [url="http://b1.lilypie.com/8ltZp3.png"]Bubu mic[/url] [url="http://b4.lilypie.com/NBXep2.png"]Bubu mare[/url] [url="http://www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url"]Filmulete[/url] [url="http://community.webshots.com/user/oana_bubu05?vhost=community"]Poze[/url] [url="http://www.bucataras.ro/"]Bucataras[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...