Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

De unde ia o femeie puterea sa mearga mai departe?


Recommended Posts

nu pot sa spun ca reusesc mereu sa ma descurc dar cand raman in impas ma uit in ochii fetitei mele si o cantitate enorma de energie imi curge prin vene.Ea este cel mai bun exemplu pentru mine si sotul meu.Daca ea a avut putere sa lupte cu boala eu de ce nu as avea? La 3 luni a fost diagnosticata cu hidrocefalie externa si a luptat k acum totul pae sa mearga spre bine.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Floridia, ti-am vazut ultimele postari si am tras concluzia ca treci prin niste momente grele sau ai trecut si acum refulezi. Eu zic sa incerci sa te aduni si sa iei exemplu de la fetita ta care este o luptatoare si o invingatoare. Concentreaza-te pe familia ta, pe copilul tau, pe sotul tau! Nu te mai uita in urma daca trecutul te face sa suferi! Stiu ca este usor de spus si greu de facut dar ai o viata inainte si nu cred ca are rost sa ti-o irosesti cu ganduri negre. Va doresc sanatate multa! Ca, pana la urma, asta este cea mai importanta si cred ca tu poti constientiza aceasta mult mai bine decat multi oameni.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

M-am uitat si eu la celelalte postari ale tale, se pare ca marea ta problema este familia, mai precis parintii, fratii... Nu am cum sa-ti ofer solutii, dar vreau sa-ti sugerez ca atentia ta trebuie indreptata spre copil si sot, langa care iti cladesti viitorul. Ceilalti sunt personaje secundare, asa trebuie sa fie, nimic din problemele lor nu trebuie sa-ti afecteze decisiv viata. Nimeni nu-ti spune sa-i uiti, sa renunti la speranta de a-i avea, candva, alaturi. Nu uita ca dorinta ta este o conditie necesara, dar nu si suficienta. O relatie se bazeaza pe aportul a doua parti, indiferent in ce raport sunt acestea. De aceea, de maine zambeste ca nu esti singura (cum spuneai in alta parte), ca e soare, copila merge spre bine...Ce rost are sa te lupti cu demonii?? [url="http://community.webshots.com/user/tora97"]poze multe cu noi[/url][foto][url="http://good-times.webshots.com/album/551940014PFgtLL"]Ana a implinit un an[/url][foto][url="http://good-times.webshots.com/album/554582211ZUiOLU"] 2006[/url][foto][url="http://good-times.webshots.com/album/557637684wPafYA"]2007[/url][foto] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ai incredere in Dumnezeu si roaga-te. Si noi am trecut si inca trecem prin momente sau mai bine zis etape ale vietii grele... mai cadem, ne mai ridicam... mergem asa taras, insa nu deznadajduim... speranta e vie in noi... Si la noi cand credeam ca nu mai rezist psihic, mi-a venit ajutorul la momentul potrivit.Nu ne ingaduie Dumnezeu greutatile pe umeri mai mult decat putem noi duce...chiar daca plangem secati si simtim ca nu mai putem... Curaj si ... nu va lasati... Adinella "Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!" [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/adinel_a/album?.dir=6108&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/adinel_a/my_photos"]Andrei[/url] si [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/adinel_a/album?.dir=19b1&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/adinel_a/my_photos"]Adriana[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Daca iti gasesti un serviciu, pe langa banii castigati, reusesti sa iesi si din gandurile si problemele care te macina zilnic, reusesti sa te concentrezi pe ceea ce este mai important in viata ta: copilul si sotzul, adica nu mai ai timp si energie sa analizezi comportamentul parintilor sau al soacrei etc. Lasa fetita cu sotzul si gaseste-ti un serviciu nu neaparat acasa, numai asa o sa reusesti sa iesi din rutina si sa te remontezi un pic. Iti doresc multa bafta!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...