Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

peste la cuptor


Recommended Posts

  • Răspunsuri 43
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Am facut eu in weekend peste la cuptor. Intr-un vas iena am pus file de pastrav, ulei de masline, usturoi felii, felii de lamaie. Am condimentat cu sare si piper si am pus si o cana de apa. A iesit foarte bun [pofta] [mamica]Ani de [copil]Stefana (23.01.2008) Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

depinde ce peste ai.daca ai caras sau crap poti sa faci PLACHIE.se face destul de usor. se prajeste pestele dat prin faina alba pentru sos ai nevoie de:ceapa,suc de rosii sau bulion,ardei daca ai se taie ceapa marunt si se caleste bine se adauga suc de rosii si ardeiul taiat cubulete mici se fierbe bine....bineinteles ii mai pui sare si apa daca este nevoie ca sa nu fie prea gros. dupa ce ai fiert un pic sosul pui pestele prajit in el astfel incat sa fie acoperit de sos si il lasi la fiert la foc mic destul cat sa patrunda sosul in el. la sfarsit toci leustean(se potriveste cel mai bine la peste)si il pui deasupra pui un capac si il lasi zece minute se poate manca foarte bine cu mamaliga daca iti place. mami de [baietel]andrei 08 MAI 2008 cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine. [url="http://community.webshots.com/user/moruna25"]pozele noastre[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

daca ai un crap proaspat care nu e curatat poti sa faci crap la cuptor.se taie crapul pe spate si nu pe burta.i se lasa solzii si i se scot matele. pe tava de la aragaz se pune ulei si se pune crapul desfacut cu solzii in jos si se baga la cuptor.intre timp faci sosul:tai ceapa marunt;usturoi mai multicel pisat;suc de rosii;sare;apa. cand pestele si-a schimbat culoarea in tava deasupra torni sosul astfel incat sa il acopere.il lasi la cuptor cam 1 ora.eu in general il scot cam cand e si ceapa gata.daca sosul e prea acrisor din cauza sucului de rosii ii pui o lingurita de zahar si rezolvi problema. mami de [baietel]andrei 08 MAI 2008 cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine. [url="http://community.webshots.com/user/moruna25"]pozele noastre[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui moruna
daca mai vreti retete cu peste spuneti ca mai am si locuiesc in delta[:D]
Moruna, eu fac din file, nu stiu cum e cu oase, si am o reteta mortala. Amsteci 2 linguri mustar cu o cascuta ulei de masline si praf de usturoi, si freci bine. Ungi peste cu sosul, si lasi la macerat in frigider vreo 2 ore. Eu il las direct in tava yena in care il voi pune la cuptor dar poti in punga. Apoi il dai la cuptor. Trage un gust minunat. Il servesc cu cartofi natur pe care pun putin unt si marar taiat marunt. [url="http://community.webshots.com/slideshow/567509827XVqcec"]Monica[/url] mami de [url="http://b4.lilypie.com/cKRRp3.png"]printisor[/url] si [url="http://bd.lilypie.com/70jcp3.png"]printese[/url] "Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mie imi plac stiuca si crapul la cuptor le fac cu apa si ulei (ulei mai putin la crap ca daca e marisor e si mai gras), sare, piper boabe, tarhon, menta, felii de lamie si de rosii (puse in burta pestelui si peste el) si ceapa taiata julien. [url="http://www.dropshots.com/popescu71#date"]Curiosilor [:D][/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mai fetelor eu am mancat la Galati la o cunostinta ceva f. bun:caras(peste mic cu multe oase)care era tinut la borcan. Gazda mi-a spus ca il prajeste (aici nu am inteles daca il prajeste simplu sau dat prin faina)il pune in borcan si il acopera cu otet diluat(aici nu am retinut daca adauga si uleiul in care a fost prajit si care este dilutia otetului) si condimentele obisnuite:dafin, piper. Ca gust era f. bun si nu mai avea oase. Imi cer scuze nu merge interventia mea cu titlul topicului dar totusi poate stie cineva reteta asta de peste si adaug scuze autoarei subiectului.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...