Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Americancele gatesc - 4


Recommended Posts

  • Răspunsuri 219
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui philip
mirela, curcanii astia nu-s ca aia din ro, ies f buni si fragezi. philip[pk]&andreea[usa]
[pup],multumesc Andreea!...am sa incerc atunci unul mai micut,ma rog,cat de micut o sa gasesc[:D]...voi de unde cumparati de obicei?...la Cosco gasesc?...asa mai mici?[:)] Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004) Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da, se gasesc mai peste tot, si la Costco. Daca vrei sa-l iei de-acuma, cred ca se poate, ca intai se vand aia micii, mai incolo s-ar putea sa gesesti numai mai mari. Vezi numai sa-l decongelezi cu vreo 2 zile inainte sa-l pui la cuptor. Iese bun si fraged( mai ales daca il stropesti din cand in cand cu ceva supa), dar trebuie tinut mult timp la cuptor( depinde de cate kile are, sunt tabele online). Crisss [gravi]28+
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Unii curcani cumparati au un popper care iese afara cand e gata coapta pasarea. Eu ma uit daca a sarit popper-ul dar il si intep sa vad daca e copt. Pana acum am luat in jur de 14 lb si l-am copt neumplut, a fost gata cam in 3 ore jumate. cica iese si mai fraged daca il injectez cu brandy. am sa incerc anul asta. Alina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ia uitati ce am facut eu azi http://outdoors.webshots.com/photo/2452760050066546584qOsTmz [:D] Si am gatit si o mancare de fasole boabe cu carnati[pofta][:D] Va [pup] pe toate si va doresc weekend placut!!! Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004) Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ah, de ce am apasat pe link?[:D] Coincidenta, am facut si eu fasole - cu curcan afumat de la vecini. Cred ca o sa avem vreun an din el.[:D] Noi am primit o invitatie de Thanksgiving, sint happy ca nu tre' sa bucataresc. Ai mei nu sint amatori de curcan, arunc banii de pomana cu ei.[:D] M-am oferit sa duc un dish, ceva, sa vedem ce-o zice gazda. Mirela, eu am facut pui umplut cu mar si iese tare fraged si gustos. Cred ca o fi valabil si la curcan. Acum ca am din nou frigider, e cazul sa ma apuc de gatit. Of! N-am facut makos guba, cred ca urmeaza sa-l incerc si pe ala. Am mai gasit o reteta de paste cu mac, e mai simpla dar cred ca nu-i asa gustoasa. V-am zis de friptura de vita cu cafea? Iese tare frageda, ne-a placut. Lume multa, oameni putini
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Makos guba e la cuptor! Mirela, in final nu se simte deloc cafeaua: 2 linguri unt 1 lingura ulei 4 lbs. beef chuck roast 2 cepe mari, chopped 2 catei usturoi, minced piper, sare 6 cani cafea gata pregatita 2 cani ciuperci (poti sa le sari daca n-ai) Incalzesti intr-un vas untul si uleiul, la foc medium/high. Adaugi carnea si o prajesti bine pe toate partile. Apoi scoti carnea si o pui deoparte. In vasul cu ulei calesti ceapa, spre final adaugi si usturoiul. Pui carnea inapoi, adaugi cafeaua, ciupercile, piper si sare. Fata de reteta eu mai pun un pic de soy sauce, vin rosu, cimbru si rozmarin. Dai totul la cuptor pentru citeva ore, intorci carnea din cind in cind. Eu fac in vase cast iron, capacul e greu si nu se evapora nimic. All the goodness[:D] ramine inauntru. La sfirsit poti folosi si sosul. Eu il strecor si pun o parte din el la cartofi piure sau in orez si presar ciupercile deasupra. Ne place tare mult reteta asta si ai mei sint super-mofturosi. Lume multa, oameni putini
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sint la a doua portie de makos guba, a iesit super yummy! Multumesc Criss, pe asta sigur o mai fac, ca-i si usoara si gustoasa. Mirela, m-am uitat la pozele culinare, esti atit de indeminatica! Eu n-am talentul de a aranja masa sau sa fac mincarea sa arate bine (ouale mele umplute n-ar atrage pe nimeni[:D]). Mi-a placut cum ai pus ceapa verde la masa de Craciun. Practic si dragut deopotriva. Lume multa, oameni putini
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J
Sint la a doua portie de makos guba, a iesit super yummy! Multumesc Criss, pe asta sigur o mai fac, ca-i si usoara si gustoasa. Mirela, m-am uitat la pozele culinare, esti atit de indeminatica! Eu n-am talentul de a aranja masa sau sa fac mincarea sa arate bine (ouale mele umplute n-ar atrage pe nimeni[:D]). Mi-a placut cum ai pus ceapa verde la masa de Craciun. Practic si dragut deopotriva. Lume multa, oameni putini
RAMONA[pup],esti o draguta,dar sunt mic copil pe langa unele fete de aici[:D]...inainte cand nu lucram faceam mai multe,imi place tare mult sa fac mese[:D] si sa decorez...si prajiturele,nu mai zic[pofta]...dar in ultimele luni m-am cam delasat[:D] Multumesc si pt reteta,am sa o incerc![pup] Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004) Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...