Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

personalitatea copilului de 6 ani


Recommended Posts

buna,sunt o noua membra si ma bucur ca am intrat in comunitatea voastra.am o familie minunata, un sot bun si o fetita tare dragalasa.e activa, nazdravana,vesela.are o personalitate foarte puternica la 6 ani.si tocmai din acesta cauza intampinam si anumite probleme.acum e ascultatoare,acum e razvratita si ne lovim de refuzul ei de a face anumite lucruri.incercam sa fim cat mai apropiati de ea, sa ii explicam cu calm tot ce este bine si tot ce este rau.sa fie oare criza varstei de 6 ani? din toamna va merge la scoala.daca si alte mamici au trecut prin asa ceva si ma pot ajuta cu sfaturi le multumesc din suflet.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Vad ca nu se inghesuie lumea ... Si fi-mea are 6 ani. Nu cred ca pesonalitate e inca definitivata la 6 ani. Dar evident ca deja poate sa exprime ce vrea. Eu ma dau cat pot de mult dupa ea, incerc sa fac in asa fel incat sa aiba cat mai putine restrictii, sa se poate dezvolta in directiile in care are inclinatii ca sa zic asa. Eu intotdeauna o intreb daca vrea. De exemplu daca planificam sa mergem la un film o intreb si hotaram impreuna daca mergem sau nu. Daca n-are chef, nu mergem. Eventual stabilim pentru alta data. Din punctul meu de vedere la 6 ani are drept de vot [:D] la majoritatea planurilor in familie. Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetita mea este un copil normal,cand rebela,cand ascultatoare...Nu ma asculta orbeste,mereu trebuie sa ii explic de ce trebuie sa faca un anume lucru,mereu vrea sa afle tot ce se poate,sa ajute,sa faca si ea diverse lucruri prin casa,sa ia si ea decizii,sa poata alege...Uneori o tine pe a ei si ma enervez,dupa care imi dau seama ca asta o va ajuta in viata,nu va ceda pana nu isi va atinge planul,dar ma bucur ca este buna si generoasa cu cei din jur,deci nu va fi niciodata genul care calca peste cadavre.La 6 ani si..aproape 7,aproape scolarita,este un copil extrem de matur,vorbim cu ea ca si cu un om mare,stie ce inseamna banul,stie sa il pretuiasca,incepe sa aiba preocupari de scolar-citeste,scrie,socoteste,dar isi pastreaza inocenta de copilas atunci cand se balaceste in baie de exemplu,sau cand se distreaza cu un simplu balon.Ma inteleg super bine cu ea,este rezonabila si foarte sociabila.6ani...Mi se pare o varsta foarte frumoasa,dar la fel mi s-a parut si la 4,si la 5 ani...Sa vedem cum o fi la 7 ani!Clasa I-Of!Acusica incepe!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...