Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Placinta machedoneasca cu spanac


Recommended Posts

Mi s-a facut pofta de o placinta machedoneasca cu spanac si branza... Stie cineva cum se face???

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David [detectiv] psihologul [cool] :
[url="http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsrd20030204_-8_David+is.png"]varsta[/url], [url="http://good-times.webshots.com/album/559783788ZKevij"]poze[/url],
[red][url="http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57837&whichpage=5"]D-ale lui David [/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

macedonenii nu prea o fac cu spanac dar uite reteta pe care o fac eu de obicei: - aluat (foetaj sau facut in casa, eu folosesc foetaj) - 800g - spanac deja fiert - cam 4-500g - ranza telemea - 150-200 g (depinde de cat de sarata e!) - 4-5 oua - 150ml smantana se incinge cuptorul la 200 grade. se bat ouale cu smantana si cu un praf de piper, se adauga spanacul fiert si taiat maricel, apoi branza rasa. cantitatea de branza depinde de cat de sarata e, cum am zis mai sus. se poate folosi numai telemea sau telemea+feta, sau doar feta.... depinde de gusturi. se intinde jumatate din aluat in tava, se pune umplutura, se acopera cu a doua foaie, se sigileaza marginile. se taie deja placinta si se unge cu ou amestecat cu putin lapte. se da la cuptorul incins, se coace cam 25-30 de minute. Roxana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Roxana , [flo] abia astept sa fac si eu placinta dupa reteta ta, sotul mei ma zapaceste demult sa ii fac dar nu am avut reteta testata de cineva [asia] ________________________________________ Cata si [8**] Bianca-Maria(2.11.2005) Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil [url="http://picasaweb.google.com/catalinairina/Bucatareala#"]Bucatareala[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu o sa fac cu spanac congelat...merge si asa , nu? si nu il mai fierb, banuiesc... o sa incerc si cu praz, dar cu praz si ceapa [pofta] ________________________________________ Cata si [8**] Bianca-Maria(2.11.2005) Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil [url="http://picasaweb.google.com/catalinairina/Bucatareala#"]Bucatareala[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui corinadana
bun de tot si praz si ceapa... Congelat poti sa l calesti un piiiiiiiiiiiiiiic. Dar ceapa prazul tr calite neaparat altfel raman mai taricele Don't throw with stones if you live in a glass house. corina mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Corina , multumesc de sfat , abia astept sa merg la cumparaturi luni sa iau spanac si foietaj ca sa fac placinta [pofta] ________________________________________ Cata si [8**] Bianca-Maria(2.11.2005) Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil [url="http://picasaweb.google.com/catalinairina/Bucatareala#"]Bucatareala[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...