Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recomandare medic


Recommended Posts

Buna fetelor, Sunt noua pe forum. Am 39 de ani, operata la 17 ani de chist ovarian, uter retrovers,..., si..., cu toate astea, saptamana trecuta, 13.11.08, am aflat ca sunt insarcinata in 5 saptamani si jumatate, iar la eco transvag,..., ca am tripleti. Inca sunt derutata, confuza. Recomandati-mi, va rog, un medic bun,uman, care sa ma ajute sa duc sarcina la bun sfarsit si cu care sa nasc bebelusii sanatosi. Va multumesc.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu ti-l recomand cu incredere si caldura pe domnul doctor Ciulcu Alexandru de la Spitalul Cantacuzino. E un finutz! Raspunde mereu la telefon si oricand ai intrebari iti raspunde pe intelesul tau! Am urmat intocmai sfaturile sale si am dus sarcina pana la 37s si 3 zile! Am nascut natural cu el ... bebeii au avut la nastere 3200 g si 2900 g. Nu stiu daca ii pot da numarul asa pe forum! Imi spui si iti trimit pe mesaje private! O sarcina usoara, copii sanatosi si multa sanatate tie! [pup] Nally [mamica] si [copil]Sebastian (14.04.2004) - [bebic] Petru Alexandru & [bebic] Pavel Cristian (19.09.2008) [url="http://community.webshots.com/user/sebi2004"]Poze cu Sebi![/url] [url="http://albumdefamilie.ro/albume/alex-criss-223/"]Poze Gemeni[/url] [foto] * Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* [;)]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna Mnnicol! Eu iti pot recomanda medicul meu, dr. Branescu de la Polizu. Ca si Nally si eu am fost foarte multumita de el si de cuma m fost tratata. Daca vrei da-mi un pm si iti dau numarul de telefon. Multa sanatate iti doresc, sa ai sarcina usoara si bebei sanatosi! Mady [mamica] de [zana] Ana & [zana] Monica (17.04.2007)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...