Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Horror. Stop killing the Dolphins!


Recommended Posts

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

http://en.wikipedia.org/wiki/Whaling_in_the_Faroe_Islands http://www.truthorfiction.com/rumors/w/whale-killing-denmark.htm http://forum.greenpeace.org/int/archive/index.php/t-6381.html http://archives.cnn.com/2000/NATURE/09/11/faroe.islands.enn/index.html http://www.thepetitionsite.com/1/end-whale-dolphin-slaughter-in-the-faroe-islands http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/from_our_own_correspondent/3104494.stm http://www.wspa-usa.org/pages/618_wspa_condemns_denmark_s_support_of_commercial_whaling.cfm? http://forum.greenpeace.org/int/archive/index.php/t-6927.html Lorelai As a woman, I have no country As a woman, I want no country As a woman, my country is the whole world. Virginia Woolf
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ingorzitor! Am semnat si eu. Sper sa se poata face ceva! [mamica][9cer] de [zana][url="http://www.totsites.com/tot/mariacornelia"]Maria Cornelia (20.09.2006)[/url] [url="http://b3.lilypie.com/CmZlp2.png"]Din ce in ce mai mare[/url] Pozele noastre din concurs sunt [url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1"]ana1 si ana2[/url] Va plac?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

In linkurile postate de Lorelai am citit ca de fapt pescarii astia pescuiesc balenele in perioada asta pt mancare, pt iarna. Carnea nu se comercializeaza ci este impartita po.p.u.l.a.tiei de pe insula.Si NOAA spune ca specia nu e pe cale de disparitie. Nu mi se pare oribil deloc, unii traiesc manancand porci, curcani, pui, altii manaca balene. Doar nu o sa va oripilati si de eschimosi care din cele mai vechi timpuri au trait vanand foci, balene si alte animale marine. Ce mi se pare mie oribil e vanatul in masa al pestilor si animalelor marine - vanat care aduce disparitia multor specii. Vanatul rechinilor pt aripile dorsale si apoi aruncarea inapoi in ocean - unde mor incet pt ca nu pot innota, vanatul excesiv al pestilor intr-un ritm care nu le mai permite sa ajunga la maturare. O mana de oameni care vaneaza niste balene ca sa aiba mancare peste iarna nu ma infiereaza, sorry. Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) [url="http://picasaweb.google.com/blackpanterro/NewAlbum611081125PM/photo#5210738316991443538"]A ticket to hell has never been funnier[/url] "You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...