Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Americancele gatesc - 7


Recommended Posts

Vaaaaai ce greseala sa intru in seara asta aici..[pofta][pofta][pofta] m-ati ametit!!! nici nu stiu ce sa incerc mai repede...hmm? poate tortul cu ananas? ah! stai asa ca nu avem inca reteta..in afara de miel de care nu mancam nici eu nici huzbandu'( asa de bine ne-am potrivit la asta.. miracol!) sunt in extaz.. foood porn..[pofta] Cred ca incerc cheese cake cu cottage cheese..nu am mure dar cred ca merge si cu zmeura. Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Cami, cred ca merge cu orice. Daca n-ai fructe proaspete cred ca poti sa pui stafide sau ceva de genul asta. Am facut si friptura buna de pui in seara asta. Sotul meu nu se atinge de carnea de pui, eventual maninca vreun snitel cind e proaspat, in rest am incercat tot felul de retete si nimic nu-i place. Am avut drumsticks, le-am amestecat intr-o ziplock bag cu faina, paprika, ginger (praf), sare, piper. Cred ca atit a fost. Am dat drumul la cuptor la 450F, am pus intr-un vas 1/4 cup unt pina s-a topit, apoi am pus drumsticks si le-am lasat vreo juma' de ora. Apoi am intors carnea si am mai lasat-o vreo 20 min. Mai gustos decit "average" si foarte simplu de facut. Clar mai fac dupa reteta asta! Lume multa, oameni putini
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ramona,eu am facut prajitura cu foi din miere,dar nu cu crema din gris,ca mie nu-mi place crema aia...eu fac astfel: Intr-un vas se pun 300 ml de lapte cu 2 linguri de zahar la fiert,In alt recipient se dizolva in 200 ml lapte 6 linguri de faina,apoi se toarna cate un pic in compozitia de lapte de pe foc si se amesteca bine pana se ingroasa fara a se face cocoloase,se face ca o ciulama,apoi se lasa la racit. Separat se freaca bine,bine 300 g unt cu 300 g zahar pudra,apoi se adauga cate o lingura din crema fiarta si racita complet si se mixeaza,se obtine astfel o crema pufoasa. Din aceasta crema se ia cat sa avem de intins pe o foaie si se amesteca cu cacao,iar in cea alba se baga trei plicuri de zahar vanilat,poti pune si esente,rom in cea de cacao si vanilie in cea alba,au un gust si mai bun. Apoi se face asamblarea. Daca vrei poti pune si glazura in top. Pare complicat dar nu este si e mai buna decat cea cu gris,parerea mea[:)] Ah,si vezi ca aceasta prajitura este buna upa 2 zile,ca se asambleaza foile si trebuie sa se inmoaie de la creme,alfel va fi tare si nu se prea poate manca ca lumea...minim 24 de ore trebuie sa stea la frigider. Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004) Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am facut-o! Foile alea sint beton, cred ca mincam praji asta peste vreo saptamina! Cred ca-i gustoasa, dar n-are fata deloc. Ce sa-i mai fac s-o aranjez cit de cit? Ii trebuie vreo glazura, ii pun zahar pudra? Help![:D] Acum caut varianta de cream cheese filling. Mirela, parca tortul tau era cu cream cheese - ma duc sa ma inspir. Lume multa, oameni putini
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

RAMONA,ce ai facut pana la urma?...poti pune zahar pudra peste ea sau glazura de ciocolata:100 sau 200 g de ciocolata o pui la topit si o lingurita de ulei,amesteci bine ,lasi apoi putin la racit si o pui peste prajitura. Sunt curioasa ce ai facut,sigur pana maine dupa-masa se mai inmoaie,asa este,e tare,cred ca trebuia sa o faci de ieri,asta este,o sa o papati asa[:D]...eu crema de gris nu o fac ca nu gasesc gris din acela ca acasa,si am avut numai esecuri cu grisul asta[alcool] Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004) Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc Mirela. Am fiert grisul cu lapte si am frecat unt cu zahar. Apoi le-am amestecat intre ele. A, am pus un pic de vanilie si coaja de lamiie rasa (un strop). Sint doua straturi din astea cu crema din gris si unul cu gem de caise.

Acum sa vad daca ma mai obosesc cu glazura sau pun zahar pudra.

 

Lume multa, oameni putini

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Va servesc si eu cu o feliuta din Tortul de portocale[:D]

http://prajituridecasa.blogspot.com/2009/03/tort-de-portocaleorange-cake.html

 

RAMONA,uite mie asa mi-a iesit Prajitura cu foi din miere

http://prajituridecasa.blogspot.com/2009/01/prajitura-cu-miere.html

 

 

 

 

 

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)

Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
Am fiert grisul cu lapte si am frecat unt cu zahar. Apoi le-am amestecat intre ele. A, am pus un pic de vanilie si coaja de lamiie rasa (un strop). Sint doua straturi din astea cu crema din gris si unul cu gem de caise.
align="right" id="quote2">

Ramona ,asa se face crema aia de gris ,si mie imi place mai mult cu crema de gris si gem de caise ,probabil pt ca asa m-am obisnuit ,asa e reteta clasica.Eu pun in crema de gris zeama de lamiie si iese un pic acrisoara ca si-asa e dulce de la gem.Foile sunt tari dupa ce le coci ,ar trebui insa sa se moaie dupa ce pui crema intre ele ,pina miine dimineata .Mie nu mi s-au inmuiat odata fiindca le facusem prea subtiri si s-au cam crocantit dar dupa aia m-am prins si le-am facut mai groase.Aici mi-au iesit odata naspa de la miere ,cred ca era mai mult zahar ars decit miere.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...