Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Salajence la apelll!!![77]


Recommended Posts

Mihaela, mersi de cafelutza !!! Buuunnnnn rau tortul facut de tine [pofta] ... prinsai si yo din felia data lui Bia [pup] Oti, abia astept sa vad sectiunea de la tortul tau . Imi imaginez ca e la fel de bun ca , de altfel, toate torturile prestate de tine [pofta] Bia, nu ma duc yo in spitale, mai ales ca stiu cum arata cele din Felix [q]. Mai rabd deocamdata... Deci , nu vrei sa spui pe cine nanasesti [:D] Despre meniul zilei de azi : - ciorbita de rosii sau de adunare generala , inca nu m-am hotarat: - piure de cartofi cu pipote si pulpe; - castraveti sau gogosari murati; - prajitura cu ciocolata de la balconi ( cea mai buna e tiramisu ). Sa aveti o duminica minunata ! P.S. Al meu husband se pregateste de mers la examen, asa ca sunt solo, fetele fiind la socri ... va invit la un dezmat si la o cafelutza face to face [pup]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

'mneata. Adriana, merci de cafeluta. Io is un pic cheauna de somn, da asa imi tre daca stau pana asa tarziu. Pruncu o adormit pe la 1 si io am stat la povesti pana la 2,30 cu sor'mea [:D] . Miha, io tot nu am inteles, ai amestecat crema de cioco cumparata )1 plic) cu mouseul de cioco? Hai fa lumina ca sunt [batcap] la ora asta. Astea da experimente, in cazul asta. [:D] Si mai cred ca ai pus prea putina apa. Cat despre miros, si asta din Ro are ceva miros dar numai cea granule. Eu la foi nu am simtit. Nu gasesti sa cumperi foi? Adriana, si eu am spus ca in veci nu ne calificam in finale la Eurovision cu melodia asta, da sincer anul asta mi s-au parut toate foarte slabe. Macar Elena e frumoasa, poate va primi voturi pentru asta [:D] Ma uit pe geam, asa de frumos a inceput sa ninga! Macar de s-ar pune de o palma-doua. Va [pup] ma duc sa bucataresc ceva pt micul dejun.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

salutare si de la noi[flo] o duminica frumoasa tuturor va doresc[pup] ma duc sa ascult piesa de la eurovision ca m-ati facut curioasa si sa ma spal pe cam ca m-am vopsit , pana mai doarme puiu[:D] bei nu mai scrieti despre torturi ca io is la dieta, si mai nou am neste pofte[pofta] desi alex are 14 luni deja[:D] ce bun trebe sa fie tortu mai oti[pofta][pofta][pofta][pofta] Mami si [url="http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/"]Alex[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

'neatza! [:D] V-am zis ca se face taaaaarziiiiiu pana ma trezesc azi... Oti, io nu mai reiau explicatiile, daca te uiti la tortul taiat si mai citesti o data explicatiile mele [:D] sunt sigura ca o sa intelegi. Ca altfel nu stiu sa spun...decat ca NU am amestecat cremele. [pup] Pai apa am pus cum scrie pe cutie, cum altfel sa fi facut? Sunt si foi, dar nu stiam cum se lucreaza cu ele...este si ceva gelatina rapida...eu am luat granule ca asa ai scris reteta [asia]. Repet si eu intrebarea mea, ca n-am primit raspuns...de ce ai tu nevoie de 500g de pasta? Ca si eu tot un tort de 28 cm diam am acoperit... adriana, pai tu ai prins felia ta [:D] ca am zburatacit mai multe [:D]. O duminica frumoasa tuturor! Ma duc sa pregatesc pranzul. [flo] [url="http://www.blogger.com/profile/16547766189292998717"] vorbe de copil...[/url] [url="http://salmi-foto.blogspot.com/"] Hobby[/url]
[url="http://www.nazdravani.ro/"]nazdravanii[/url],[url="http://site.neogen.ro/alinasabau/index.html"]Alina [/url]
[url="http://salmi-ladrum.blogspot.com/"] calator de profesie[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
'neatza! [:D] V-am zis ca se face taaaaarziiiiiu pana ma trezesc azi... Oti, io nu mai reiau explicatiile, daca te uiti la tortul taiat si mai citesti o data explicatiile mele [:D] sunt sigura ca o sa intelegi. Ca altfel nu stiu sa spun...decat ca NU am amestecat cremele. [pup] Pai apa am pus cum scrie pe cutie, cum altfel sa fi facut? Sunt si foi, dar nu stiam cum se lucreaza cu ele...este si ceva gelatina rapida...eu am luat granule ca asa ai scris reteta [asia]. Repet si eu intrebarea mea, ca n-am primit raspuns...de ce ai tu nevoie de 500g de pasta? Ca si eu tot un tort de 28 cm diam am acoperit... adriana, pai tu ai prins felia ta [:D] ca am zburatacit mai multe [:D]. O duminica frumoasa tuturor! Ma duc sa pregatesc pranzul. [flo]
Nu o folosesc pe toata, dar nu ma descurc cu mai putina.Torturile mele au cel putin 10-15 cm inaltime(ala de Craciun a fost mai ianalt). Nu stiu cat a fost al tau de inalt, insa ca sa intind asa o mare bucatoaie de pasta, crede-ma imi trebuie juma de kg. Ca mai ramane cam 100 g, asta e. La fix de rotunda inca nu am reusit sa o intind. [:D] Si o subtiez, cam de 3 mm, sa imi ajunga, desi fetele pe culi zic ca ii tre juma de cm, sa ascunda imperfectiunile de dedesupt. Eu am inteles asa: ca ti-ai luat mai multe creme de la Dr Oetker, si am crezut ca ai folosit una de cioco si una de vanilie... Acum m-am lamurit. E una de vanilie si una mousse de cioco. Tu stii doara ca nu demult ai plecat din Ro, ca aici o tabla de cioco are 100 g. Scuze daca am uitat sa precizez...[:D] [pup] la toate, o duminica frumoasa tuturor.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
'neatza! [:D] V-am zis ca se face taaaaarziiiiiu pana ma trezesc azi... Oti, io nu mai reiau explicatiile, daca te uiti la tortul taiat si mai citesti o data explicatiile mele [:D] sunt sigura ca o sa intelegi. Ca altfel nu stiu sa spun...decat ca NU am amestecat cremele. [pup] Pai apa am pus cum scrie pe cutie, cum altfel sa fi facut? Sunt si foi, dar nu stiam cum se lucreaza cu ele...este si ceva gelatina rapida...eu am luat granule ca asa ai scris reteta [asia]. Repet si eu intrebarea mea, ca n-am primit raspuns...de ce ai tu nevoie de 500g de pasta? Ca si eu tot un tort de 28 cm diam am acoperit... adriana, pai tu ai prins felia ta [:D] ca am zburatacit mai multe [:D]. O duminica frumoasa tuturor! Ma duc sa pregatesc pranzul. [flo]
Nu o folosesc pe toata, dar nu ma descurc cu mai putina.Torturile mele au cel putin 10-15 cm inaltime(ala de Craciun a fost mai ianalt). Nu stiu cat a fost al tau de inalt, insa ca sa intind asa o mare bucatoaie de pasta, crede-ma imi trebuie juma de kg. Ca mai ramane cam 100 g, asta e. La fix de rotunda inca nu am reusit sa o intind. [:D] Si o subtiez, cam de 3 mm, sa imi ajunga, desi fetele pe culi zic ca ii tre juma de cm, sa ascunda imperfectiunile de dedesupt. Eu am inteles asa: ca ti-ai luat mai multe creme de la Dr Oetker, si am crezut ca ai folosit una de cioco si una de vanilie... Acum m-am lamurit. E una de vanilie si una mousse de cioco. Tu stii doara ca nu demult ai plecat din Ro, ca aici o tabla de cioco are 100 g. Scuze daca am uitat sa precizez...[:D] [pup] la toate, o duminica frumoasa tuturor.
Aha, am inteles acum...dar tot mi se pare mult 500 g avand in vedere ca eu am folosit 200 g si am avut si eu macar 50g pentru modelat. Am facut inimioare si stelute. Dar eu am intins-o cred de nici 1 mm foaia...ce fel de imperfectiuni zici tu ca trebuie sa acoperi? La mine a iesit foarte fain. Tortul meu este de 5 cm inaltime. Nici eu nu am facut foaia de pasta rotunda, ca nu ai cum...am taiat-o dupa ce am pus-o pe tort si din restul am remodelat o alta foaie din care am taiat cu forme stelute si inimioare plus a mai facut Diana o floare. Hmmm, Oti ma crezi sau nu...da io am uitat cate grame are o cioco in Ro [bang] sau cred ca nici nu am stiut...[alcool]. Asaaaa, cu cremele [:D]...de la Dr.Oetker nu este de cioco..doar de vanilie cu bucatele de cioco care nu se dizolva (crema e alba cu picatele negre, cred ca se vede si in poza) si una de vanilie-bourbon. Si am facut numai una, cea cu vanilie-cioco...am scris intr-un post...am crezut ca ai inteles. Noua de plac insa cremele de cioco si de asta am ales sa fac crema ta de cioco in loc de alta de vanilie de la plic. Noa sper ca acum te-am lamurit [:D].[pup] [url="http://www.blogger.com/profile/16547766189292998717"] vorbe de copil...[/url] [url="http://salmi-foto.blogspot.com/"] Hobby[/url]
[url="http://www.nazdravani.ro/"]nazdravanii[/url],[url="http://site.neogen.ro/alinasabau/index.html"]Alina [/url]
[url="http://salmi-ladrum.blogspot.com/"] calator de profesie[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am inteles, Miha. 1 mm zici? Eu daca o intind asa subtire nu o mai iau de pe masa... [:D] Ideea e ca cea cumparata precis e mai fina si mai nelipicioasa ca si cea care o fac in casa. Nici zaharul nu il pot macina asa fin cu rasnita de cafea... In mod sigur asta e secretul ca de intins vad ca ai intins-o perfect. Si blatul tau e foarte, foarte drept. Cand coc blatul, oricat ma stradui, mereu am ba o parte ridicata, ba alta, si incerc sa ascund asta, desi nu imi iese de fiecare data... [:D] [pup] Nu inteleg cum de nu au suedezii crema instant de cioco... Daca stiam ca asa vrei sa faci, te sfatuiam sa nu combini cele 2 creme, pt ca stiam ca una iese moale si una tare. Da asta e. Lasa ca vei sti pentru data viitoare. [:D]Acuma iesti ecspierta. [:D][pup]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oti multzam, esti dragutza [flo] dar pana la a fi experta e cale lunga [:D]. Nici nu vreau asa ceva, numai ca eram tare curioasa cum e cu pasta asta. Adica stiam cum e la gust, anul trecut de ziua Dianei am cumparat un tort de la cofetarie, e un tort care se numeste [url="http://farm1.static.flickr.com/198/489679836_daae79bf7e.jpg"]Prrintesa[/url] si e tare po****r aici in Suedia si mi-a placut martipanul. Vad ca pe tortul asta pasta e pusa direct pe frisca. Cred ca voi incerca si eu sa fac acasa ca e tare simplu. Eu nu fac blatul acasa, il cumpar de la magazin. De aceea e asa frumos [:D]. Am inteles acum si eu cum e cu pasta...eu am intins-o foarte usor si n-am avut nici o problema sa o iau de pe blat(ala de lemn, sau cum s-o numi) si sa o pun pe tort, e foarte elastica. Noa bine...hai ca am facut polologhia tortului si a pastei. Da tu ne pui o sectiune din padurea neagra? Ca asa frumos ornat l-am vazut azi noapte [pofta] si iar am salivat la visine...[:D]. Pai io nu stiu daca este sau nu crema de cacao in magazin, da' io nu am gasit...si cel mai ciudat e ca numai intr-un magazin aveau...o fi pe cale de disparitie? [:D] Hai [pup], mai viu mai incolo...ma duc sa fac un gris cu lapte. Si sa mai citesc in engleza...v-am zis ca m-am apucat de o carte? Imi trebuie la scoala. E in engleza simpla, se numeste The secret garden si e tare interesanta. E fain ca e asa usoara si inteleg. O sa vad cand a trebui sa scriu recenzia la ea cum ma descurc...[:D]. [url="http://www.blogger.com/profile/16547766189292998717"] vorbe de copil...[/url] [url="http://salmi-foto.blogspot.com/"] Hobby[/url]
[url="http://www.nazdravani.ro/"]nazdravanii[/url],[url="http://site.neogen.ro/alinasabau/index.html"]Alina [/url]
[url="http://salmi-ladrum.blogspot.com/"] calator de profesie[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...