Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Americancele gatesc - 5


Recommended Posts

Philip, imi place la nebunie falafel...cu muraturi!!! ah... Cred ca fac si eu maine...mersi!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David [detectiv] psihologul [cool] :
[url="http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsrd20030204_-8_David+is.png"]varsta[/url], [url="http://good-times.webshots.com/album/559783788ZKevij"]poze[/url],
[red][url="http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57837&whichpage=5"]D-ale lui David [/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 209
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Andreea falafel....[pofta] poti te rog sa pui reteta exacta dupa care ai facut tu? Pleeeeaaaase[pup] Lucasmom eu i-am dat Sofiei ricotta la inceput si apoi cate putin cottage cheese. Dar daca iti iese bine sa ne spui si noua ca poate fac si eu pentru Sabina.[pup] Cami - mami de [zana] de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008 [url="http://picasaweb.google.com/mamide2cirese"][foto][/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor,hai sa vorbim de Craciun[:D]...vine maine-poimaine,ca asa de repede trece timpul[alcool]...care pe unde faceti Craciunul,Revelionul?...ce aveti de gand sa gatiti?...eu is in pana mare de idei...as face ceva deosebit anul asta....dar nu stiu ce?![alcool] Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004) Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da , asa este Cracinul nu este tare departe, de fapt mai sunt 20 de zile pana si trec ca vantul. Si eu sunt in pana de idei, as vrea sa fac ceva mancare mai deosebit , dar tot la retetele mele de la mama ajung! De CRaciun- ceva aperitive(piftelute marinate cu maioneza, rulada cu branza sarata si bacon), sarmale, cozonac si cornulete cu nuca si vanilie. De Revelion - salate beuf , salata pe peste afumat, friptura cu salata de cartofi si tort "trunchi de copac". Nu fac prea multe pentru ca si de Craciun si de Anul nou ne intalnim cu prietenii, adica vin ei la mine si aduce fiecare cate ceva, si automat se strange prea multa mancare. Cine posteaza aici reteta de falafel??? Ca m-ati facut curioasa! La toti numai bine!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu fac falafelul dintr-un mix de-asta gata facut, numai il amestec cu apa, il las se se umfle si prajesc bilutele. Am gasit insa pe net aceasta reteta postata de un tip din zona, el zice ca e f buna (cititi la tips). cum zicea si sanzi, merg alaturi de muraturi, sau: salata cu varza si maioneza sau smanatana, de rosii, castraveti, morovi rasi, si neaparat cartofi prajiti. Falafel Prep Time: 15 minutes Cook Time: 1 hours, 45 minutes Ingredients: 1 cup dried chickpeas or 16 oz. can of chickpeas or garbanzo beans. 1 large onion, chopped 2 cloves of garlic, chopped 3 tablespoons of fresh parsley, chopped 1 teaspoon coriander 1 teaspoon cumin 2 tablespoons flour Salt Pepper Oil for frying Preparation: Place dried chickpeas in a bowl, covering with cold water. Allow to soak overnight. Omit this step if using canned beans. Drain chickpeas, and place in pan with fresh water, and bring to a boil. Allow to boil for 5 minutes, then let simmer on low for about an hour. Drain and allow to cool for 15 minutes. Combine chickpeas, garlic, onion, coriander, cumin, salt and pepper (to taste) in medium bowl. Add flour. Mash chickpeas, ensuring to mix ingredients together. You can also combine ingredients in a food processor. You want the result to be a thick paste. Form the mixture into small balls, about the size of a ping pong ball. Slightly flatten. Fry in 2 inches of oil at 350 degrees until golden brown (5-7 minutes). Serve hot. Serving Suggestion Falafel can be served as an appetizer with hummus and tahini, or as a main course. Stuff pita bread with falafel, lettuce, tomatoes, tahini, salt and pepper. As an alternative, falafel can be formed into patties and served like a burger. Tips: I am sorry to hear that this recipe did not live up to your expectations. There are many factors that go into good falafel - quality of the beans, whether you mash by hand or food processor, etc. This recipes does call for 2 tablespoons of flour, however, if you find your falafel is falling apart, by all means use more, but add a little at time. Egg is also an acceptable binding agent, but only use 1 egg. I am a native Middle Easterner and use this recipe all the time. philip[pk]&andreea[usa]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Andreea multumim frumos pentru reteta.. pare destul de usor.. sigur incerc si eu. Mirela noi facem sarbatorile acasa dar inca nu m-am hotarat asupra meniului: sigur voi face cozonac si piftie si salata boeuf si sarmalute si tort de revelion - astea sunt staples la noi fara de care nu se poate..[:D] mai ramane sa vad ce fac in rest. Am niste foi de napolitana sa vedem daca gasesc o reteta buna de crema. Cami - mami de [zana] de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008 [url="http://picasaweb.google.com/mamide2cirese"][foto][/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

la foile de napolitana eu fac o crema din crema dulce de lecce pe care o cumpar gata facuta, adaug ceva unt si mixez bine pana cand nu se mai simte diferenta si crema rezultata e fluffy apoi adaug migdale macinate fin (de la trader joe's, se numeste almond meal) si gata. foarte simplu si iese o crema delicioasa. La doua cutii de dulce de lecce pun aprox 200gr de unt si 300g de almonds si ajunge pt umplut cam 4-5 foi fara economie :) Alina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

CAMI,eu foile de napolitana le umplu astfel:250 g zahar,250g nuca macinata mai mica sau mai mare,in functie de cum va place,200g unt si 3 oua...totul il pun treptat si le amestec rapid ,ca se ingroasa repede, pe foc,ouale se pun la sfarsit(batele inainte,ca la omleta,ca ies mai bine)...noua ne place compozitia asta[:)] ALINA e buna de retinut si reteta ta[pup] Ah,vroiams a va mai zic ceva dar tre sa fac baie copilului,fug...pe maine!![:D] Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004) Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...