Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Americancele gatesc - 5


Recommended Posts

RAMONA,vinetele trebuie sa fie negre bine si putin moi...alea inseamna ca sunt coapte si nu are de ce sa nu iti iasa..eu ador vinetele,dar cel mai mult salata[pofta][pofta][pofta]...wauuuu,si tu ai si gratar afara,ce fain...alea ies cele mai bune[:D]..eu ultima data am fost la SINZI[pup] sa le coc afara la gratar[:D] Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004) Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 209
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui CamiM
Am fost si noi sa "taiem porcul" - e un fel de a spune dar au langa Atlanta un magazin cu produse asa cam ca acasa( carnati, si muschiulet si slanina si alte cele..) daca aveti drum in zona va spun nu veti regreta daca treceti pe la ei..[:D] Intre timp cred ca am stabilit si meniul de Craciun( la cel pentru revelion ma mai gandesc) deci intentionez sa fac: -piftie si mezeluri si legume ca aperitiv, supa de pui cu galuste, sarmale, friptura de porc si pui si cozonac si chec si prajiura cu branza si incerc sa vad daca imi iese Rigo Iancsi ca tocmai am vazut reteta la un subiect. Cami - mami de [zana] de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008 [url="http://picasaweb.google.com/mamide2cirese"][foto][/url]
e vorba de patak? noi pe ala il stim si e tare grozav, pacat ca e cam departe de alabama, dar de 2-3 ori pe an tot mergem de unde ziceti ca as putea cumpara mate pt carnati?
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mirela, numara si tu din 2 in 2 si vezi tu la cate te opresti ![:D] Mi-ai dat o ideea super cu o salata orientala. Intotdeauna mi-e greu sa gatesc inainte de sarbatori, ma tot gandesc la ce fac mai special dar nu ma gandesc ce fac pe maine mancare ! Secrete pentru vinete! Vinetele mari si carnoase sunt cu samburi mai putini si mult mai albe. Daca le coaceti pe gratar focul nu trebuie sa fie tare , mai mult gratarul incins bine. Daca le coaceti in cuptor, pentru ca sa nu crape se ung vinetele cu putin ulei, se pun intr-o tava si se acopera tava cu folie de aluminiu(in cas ca explodeaza vinetele sa nu trebuiasca sa schimbati aragazul ![:D]) Ca salata sa iasa alba si pufoasa, se bat vinetele tocate mai mare cu frisca nebatuta si neindulcita(off course) in loc de smantana! La toti numai bine!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

RAMONA[pup],hihihihi,s-a facut[:D]...mei,sunt ele negre,dar vezi ca unele sunt un negru-violet,mai ales la capete,deci uitate bine sa fie negre si la varf si la coada,peste tot,negru-negru[:D]...poate suna ciudat,nu stiu daca ai fost atenta dar eu am vazut aici unele care nu sunt coapte ca lumea,alea sunt mai amare si au samburi mai multi...si trebuie sa fie mai moi,nu foarte tari...hai ca te-am lamurit[:D]...scuze daca am fost insistenta[:I]...si chiar,ce s-a intamplat de nu au fost bune,ce nu v-a placut?...le-ai lasat la scurs,chiar si o zi intreaga poti sa le lasi,asta este idee,cu cat se scurg de zeama aia amaruie cu atata sunt mai bune...apoi le amesteci bine bine cu ulei,asa se albesc...daca nu iti place maioneza poti pune un galbenus de ou si sunt super ,mai albe dar un gust mai bun decat cu maioneza...apoi la sfarsit ceapa,marunt(nu fa la robot ceapa,sa nu iasa zeama,ca o iuteste si o amareste,toaca cat poti tu de marunt)...hai ca deja cred ca ma injuri cat am palavragit[:I][:D][pup] Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004) Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ramona, m-ai distrat cu vinetele [bibe], tu esti sigura c-ai luat de ale noastre si nu din alea chinezesti? Se coc la foc mare daca ai gratar cu gaz, daca ai cu carbuni se coc la flacara, mai incearca o data imposibil sa nu le reusesti, sunt gata cand se arde coaja si se face asa casanta. Dupa aia ulei si sare si gata salata, si mie tot fara maioneza imi place (imi [pofta] si acum cand imi amintesc cum erau vinetele asta vara la piata la Buzau; si ardeii si caisele si alte cele). So far n-am miscat absolut nimic (e un frig disperant dar parca incep sa ma obisnuiesc cu ideea, pana vinerea trecuta am avut temp pozitive, dupa care ne-a tras doua zile de -30C, acum e stabil e la -20C); am cumparat doua forme de la walmart, inimioara si stelutza, si trei forme de tort in care nu stiu inca ce se va coace si cum, am fost si cheap si n-am luat non-stick. We shall see [:D]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

PETRA si LAURA,hihihi,voi va contraziceti,una foc mare una foc mic[:D]...eu asta nu stiu daca conteaza,eu de exemplu daca le fac la cuptor le coc la broil sa iasa ca alea de pe gratar[:D]...cica alea coapte pe gratar din cauza ca sunt la flacara ies mai gustoase...acum,cred ca depinde ce noroc ai de cum sunt vinetele...aici fata de Ro am vazut ca vinetele au samburi mai multi...din pacate. Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004) Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Llaura, nu stiu cum poti sa traiesti acolo.[:D] La noi acum sint -4 si cred c-a vrut sa ploua, dar cade direct gheata. Mi-e groaza ca sotul pleaca la job cu noaptea in cap. Ieri am avut 24 de grade. Cu plus! Am avut picnic in curte, a fos frumos si azi... Dar cica mai vreo doua zile iar se fac 24, tot cu plus. Nu-s mai chinezesti[:D], atita pricep si eu. Clar n-am ales bine (stiu sigur ca ma gindeam ca alea moi n-or fi bune), erau pline de seminte. Nu stiam de secretul lui Petra, poate sa incerc si asa. Eu le-am facut simplu, cu ceapa si ulei. Dar erau pline de seminte, pe cind am eliminat din ele nici n-a ramas mare lucru din vinetele alea. Ou crud n-as pune, mai ales daca o iesi vreodata decenta salata, cit sa le dau si la copii. Am mai observat ca unele vinete sint lucioase, altele sint mate. E si aici vreun secret? Ma gindisem sa pun vinete in gradina, dar apoi m-am temut ca n-o sa stiu cind sa le culeg.[:D] Lume multa, oameni putini
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mai,dar ce aveti cu ouale crude?[:D]...cantaretii aia de opera,si nu numai,mancau 2-3 oua crude pt voce(si pt altele),sunt sanatoase...copilasii tai sunt mari,ce poate sa aiba un galbenus de ou?[:D]...eu nu am inteles niciodat faza cu ouale!!! Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004) Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu am nimic cu ouale si stiu metoda cu pusul oului in salata daca vinetele nu sunt chiar aratoase. Mi se pare ca e mai sanatos decat sa pui maioneza si rezulta acelasi lucru. Mic, mare, nu stiu, eu folosesc mare [:D] Si Ramona, pune tu vinetele ca dupa aia iti zicem noi cand sa le culegi, bineinteles contra unui comision modic [:D] Vremea...vremea are farmecul ei, dar acum e prea extrem. E a treia iarna a mea aici si e pt prima data cand se anunta cel putin doua sapt legate de -20 or below. Ideea e ca nu iesi afara deloc si peste tot e cald. Si mai ales cand trebuie sa ajung la serviciu prefer sa am -10C decat sa am -5 - +5 cand de obicei pune de un freezing rain de ne dam cu totii pe gheata pe strada.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...