Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

O rugaciune pentru un pui de om


nicoletaq

Recommended Posts

Numele ei este Bianca Papuc si, cu voia lui Dumnezeu,va implini 5 ani. Deocamdata se afla la sectia de Terapie Intensiva a spitalului Marie Sklodowska Curie in stare grava. A suportat intr-o saptamana 3 interventii chirurgicale: primele doua pentru indepartarea unei tumori intracraniene la nivelul cerebelului-ependimom celular gradul 2(care in urma biopsiei a iesit malign) si a treia o traheoctomie. Toate cele trei operatii au insumat 20 de ore, din care prima, cea de extirpare, a durat 11 ore!!! Este un pui de om cu ochi mari care are nevoie de rugaciunile noastre. Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil, Bianca. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru. O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pntru copilul acesta Bianca, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

[ruga] Doamne Ajuta ! [pup]ici multi puiului mic si scump ! oana [mamica] de [aerob] SOSONICA (6.06.2007) [yum] [url="http://b2.lilypie.com/QXdVp3.png" [/img]"]asa creste Sonia[/url] : [url="http://www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image"]intr-un an[/url] [foto][URL="http://community.webshots.com/user/kay_al"]S [/URL] www.helpsonia.com , [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117206"]povestea Soniei[/url] "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil, Bianca. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru. O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pntru copilul acesta Bianca, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin. [pup] [ruga][ruga][ruga] Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita! Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...