Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Alcoolul...ocazional


Recommended Posts

Pornind de la un subiect recent, vin cu o intrebare. Ati putea sa acceptati/tolerati ca partenerul de viata sa consume destul de mult alcool ( sa se ameteasca, sau chiar sa ajunga sa se imbete ) ocazional la evenimente sociale, cu voi/prietenii/colegii de munca? Presupunem ca in rest ii gasiti numai calitati, si ca la bautura nu devine violent/agresiv/nu va jigneste. Cum explicam off-topic si in subiectul mentionat anterior, intrebarea mea porneste de la obiceiurile de social drinking, destul de raspandite in Vest si in SUA, unde barbati si femei consuma adesea cantitati mari de alcool ca sa se distreze, alcoolul devenind parte integranta a conceptului de distractie. Astfel ca 1 data pe saptamana/ la 2 saptamani, multi ajung sa se imbete. Asta se intampla si in paturile educate si instarite ale societatii, deci nu e vorba de educatie, lipsa altor optiuni, etc. Revenind la intrebarea mea...ati putea accepta un astfel de barbat, minunat in rest, dar care de 2 ori pe luna vine beat acasa, sau care de 2 ori pe luna se imbata chiar langa voi, la distractie?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 81
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

pepene,de doua ori pe luna nu mi se pare grav[alcool] totusi cine garanteaza ca cele doua dati nu devin in timp,6 apoi 8 si apoi 30 de zile pe luna [:D] [url="http:dctimisoara.blogspot.com/2009/01/emma-este-iubire/"]Alaturi de EMMA [ruga][/url] [url="http:helpsonia.com/povestea-soniei/"]Alaturi de SONIA[floare3][/url] [url="http://paul-mihaita.blogspot.com/"]si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA[floare3][/url] ViO [il],mamica lui MIHNEA [avion] viitor "descoperitor" de infinit __________________________________________________ Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

cu nici un chip! miroul de bautura....blehh scuze.... ocazional, un pahar (nici ala plin, doar jumate!) de bautura fina....da, dar altfel nu! ************************* [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132054"]Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA![/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124757"]MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU[/url] ************************
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

philip, nu asta am vrut sa se inteleaga. alcool se consuma peste tot ( cred [:D]). intentia mea este sa discut faptul ca, in timp ce multe femei din ro condamna acest obicei in barbatii lor, in sua consumul de alcool de tipul celui amintit de mine, nu ridica nimanui intrebari. el este acceptat atat social, cat si de consoarte, care si ele, la randul lor, consuma adesea cot la cot cu barbatii. el nu ar reprezenta o "problema" de cuplu, atata timp cat el nu devine obicei zilnic, cat nu te impiedica sa te prezinti a doua zi la munca, etc.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

musetto, stiu la ce te referi cand vorbesti despre alcoolul din facultati. eu ma refer insa aici la young professionals ( varsta intre 25-35 de ani, dar si cei peste aceasta varsta - ce-i drept mai rar, pt. ca acestia aveau copii adesea...). am lucrat cu ei, unii dintre ei imi sunt prieteni, am fost la happy hour si la petreceri cu acestia, am fost la training, deci am avut ocazia sa ii vad in actiune. si experienta altor prieteni ai mei ma face sa cred ca experienta mea nu este una neobisnuita.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui pepene Cum explicam off-topic si in subiectul mentionat anterior, intrebarea mea porneste de la obiceiurile de social drinking, destul de raspandite in Vest si in SUA, unde barbati si femei consuma adesea cantitati mari de alcool ca sa se distreze, alcoolul devenind parte integranta a conceptului de distractie. Astfel ca 1 data pe saptamana/ la 2 saptamani, multi ajung sa se imbete. Asta se intampla si in paturile educate si instarite ale societatii, deci nu e vorba de educatie, lipsa altor optiuni, etc.
Asta nu e "social drinking". Social drinking e cand bei 1-2 pahare de ceva usor cu prietenii, dar nu te imbeti. Poate te ametesti putin, dar scopul nu e sa te faci muci (pardon de expresie). Ce descrii tu aici e "binge drinking", cand bei pana te imbeti, si bei cu intentia de a te imbata. E un cu totul alt nivel.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pepene, am inteles fte bine ce voiai sa intrebi, dar ai sa te trezesti cu o avalansa de critici pt. orice om normal care bea un pahar in plus, ocazional. Sa vezi ce topic despre alcoolism ai "nascut" :) Eu beau o bere dupa o zi grea cu de toate, sunt cumva alcoolica dc o deschid si pe a2a? :)) desigur :P Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...