Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Rottweiler


Recommended Posts

  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

singura motivatie pt monta pe care o am este faptul ca este un caine exceptional,nu numai ca arata bine,dar este o lipicioasa,iubitoare,iubeste si cainii si pisicile cu care traieste,pe noi,daca ma uit in ochii ei ma pierd in ei de cata iubire vad...si nu, nu sunt nebuna sa spun asta,am avut f multi caini pana acum,diferite rase,dar caine ca ea nu am mai intalnit si la fel si dresorul meu a spus,ca e prea iubitoare,ca o fetita,nu ca un caine...mai rau e ca o vad ca dupa fiecare ciclu isi doreste pui,i se umfla mamelele,isi sapa gropi ca niste cuiburi in gradina(desi ea doarme seara in casa)si ofteaza,ofteaza...stiu ca o sa ziceti ca o iubesc si imi imaginez toate astea,poate asa e,de aceea nu stiu daca sa -i acord dreptul natural sa aiba pui o data in viata...dar traim in romania ,nu as vrea ca puii ei sa nu aiba stapani sau sa aiba stapani violeti,agresivi.ca pedigree,mama ei avea pedigree norvegian,campioana,dar din pacate tatal ei a fost un accident ,sa-i zic asa o intalnire in Germania cu un caine,dar nu am mai gasit proprietarii(nu mi-au mai raspuns la telefon) ca sa obtin actul legal de pedigree al masculului.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

te-am intrebat asta pentru ca sa nu ai surprize dupa ce o lasi sa fete, sa nu ai cui da puii si... decat sa ramai cu ei... pentru ca la cat de mult o iubesti sigur iti pasa ce se va intampla cu puii... mai bine nu face pui... pe de alta parte nu este obligatoriu ca toti puii sa semene temperamental cu ea ea nu sufera ca nu are pui, din acest punct de vedere, inmultirea pentru ei este un instinct, nu are legatura cu sentimentele noastre vis-a-vis de a avea sau nu un copil; acele lactatii false si tendinta de a-si face cuib se datoreaza hormonilor daca vrei sa nu mai ai aceste probleme cu ea, si pentru a o feri de riscurile la care sunt expuse femelele, ma refer la piometru si tumori mamare... la un moment dat poate te vei gandi si la posibilitatea unei sterilizari, dupa ce te vei consulta cu veterinarul, fireste totusi, uite aici niste detalii: http://www.ortovet.ro/ortovet_raspunde.htm si... daca tu esti nebuna ca o iubesti atat, primeste-ma si pe mine in clubul asta al nebunilor dupa caini [pup] Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Deci puii nu vor avea acte...Asa ca ii vei putea vinde f. ieftin sau ii vei da degeaba, problema e cui.... Majoritatea ( nu zic de tine) care iau rottweiler il iau pentru paza si aparare, se asteapta sa fie "rau".Trebuie sa ai grija pe mainile cui or sa incapa si ce vor face cu ei... Si eu am o femela de Golden retriever, cu acte, dar la 2 ani am castrat-o.Nu aveam de gand sa merg pe la concursuri cu ea, si nici sa ma apuc de inmultit caini. Dupa operatie si-a revenit f. repede, am mai adoptat 3 caini, si toata ziua se joaca si alearga impreuna. V “Shine on my way"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

da,exact asta e problema in Romania,toti se asteapta ca rottweilerii sa fie agresivi,gata de atac...ei de fapt sunt foarte calmi,protejeaza din instict familia,invata usor,sunt sociabili...dar oamenii rai ii strica,de aceea se intampla tot felul de accidente nedorite..nu ma gandeam sa iau bani pe pui,nu fac comert,dar intradevar m-as gandi de 10 ori inainte sa plasez un pui de rottweiler si as insista sa verific puiul in primul an pt a ma convinge ca nu e abuzat...acum mi-e clar, stiu ca e o singura solutie,sa o castrez cat mai curand.O iubesc prea mult si i-as iubi prea mult puii ca sa risc sa nu gasesc stapanii potriviti.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu m-am gandit ca vrei sa faci comertz, dar sunt multi care daca iau un caine ieftin sau degeaba, li se pare ca nu trebuie tratat la fel de bine ca unul "scump", "cu acte". Desi am vazut recent la veterinar un Shar pei de 2 ani ingrozitor de slab, batut si neingrijit - stapanul il tinea pe un santier - asa ca ce sa zic... Eu ziceam ca va fi foarte greu sa fii sigura ca acei pui vor avea o soarta buna, ca nu vor fi folositi la bataie sau mai stiu eu ce, tocmai datorita rasei. Cu un bichon sau pekinez de exemplu e mai simplu, chiar daca nu are acte cel mai probabil il ia cineva ca sa se joace/bucure cu el, insa cu rasele considerate agresive e dificil sa stii cum vor fi tratati/dresati.Si apoi daca are cineva de suferit, tot cainele e considerat vinovat si pedepsit sau ucis, nu idiotul de stapan care l-a dresat sa fie asa... V “Shine on my way"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mai este inca un aspect cand dai un pui fara bani... din pacate marea majoritate a oamenilor nu apreciaza ca a fost fara bani si... nu au ce investitie sa isi protejeze, pe de o parte, iar pe de alta parte, daca o persoana este dispusa sa dea o anume suma inseamna ca si-l doreste cu adevarat si mai are si posibilitatea intretinerii lui ulterioare noi stim cat costa vaccinurile, deparazitarile periodice, mancarea buna... am intalnit atatia care considera ca un caine poate fi tinut ca un porc, si anume cu resturile de la masa, asta in cel mai bun caz, daca nu cu un colt de paine pe zi... si se vaita dupa aia ca ii cade parul, ca face exeme, ca vomita... oare de ce? si cat de scump e vetul... Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La caine tot e bine, ii mai da ceva de mancare..Dar unii ( de ex. vecinul meu cu 2 mega-vile in 5000 de mp.curte - deci are posibilitati) considera ca pisica nu trebuie hranita, ca ea "trebuie sa-si faca rost singura, doamna, soricei, pasarele...). Se tot minuneaza ce grasi sunt motanii mei, pe cand pisica lui arata si acum ca una de 3 luni, si a fatat de nu stiu cate ori, saraca( da, si veterinarul e scump..)Si ma tot intreaba daca nu le dau si resturi, de ce sa le cumpar "boabe". Dar eu am 8 pisici si 4 caini, cu "resturi" ar muri de foame... Si acelasi vecin a avut pana acum 5 caini de rasa, care au murit toti calcati de masini pe strada sau pierduti( nu li se inchide bine poarta, cainele iese, masina bum...)[bang] Deci, la prima vedere, curtea lui pare un rai pentru un caine, de fapt, insa, e moarte sigura. Scuze de off-topic, da' m-a luat valul[:D] “Shine on my way"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...