Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Seminte de in + apa = inlocuitor de ou???


ML

Recommended Posts

A incercat cineva? Uite ca se poate: http://www.care2.com/greenliving/flaxseed-egg-substitute.html#solution_comments Mi se pare cam ciudat, dat am gasit si in alte locuri pe Net. Ma gandesc ca ar merge in retete de post, la clatite, poate altele... (laptele l-as inlocui cu lapte de orez). Oare ce-ar mai iesi [:)]? [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/La%20tara%20americana/"]Take joy! (poze)[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Si eu am incercat in niste cuiburi de viespe. Au iesit bune, aveau gustul de parca pusesem nuca in aluat. Partea negativa cred ca a fost ca s-au uscat foarte repede. Probabil oul le tine mai pufoase pt mai mult timp. Mamica fericita de [url="http://picasaweb.google.com/ibianca2003"]Amalia Elena[/url](6 aprilie 2007) si [gravi]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui philip
da, eu am incercat, mai ales cand fac paine gluten free la care trebuie ou si a iesit minunat. [url="http://apha.shutterfly.com/4873"]philip[/url] [url="http://bebelus.shutterfly.com"]25weeksbabyboy[/url] [url="http://apha.shutterfly.com/4886"]mommyandreea[/url]
Ha, si eu vreau sa inlocuiesc la paine fara gluten. Am inteles ca merge si in locul xantham gumului [:)]. Ai incercat si asa? [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/La%20tara%20americana/"]Take joy! (poze)[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui BiancaM
Si eu am incercat in niste cuiburi de viespe. Au iesit bune, aveau gustul de parca pusesem nuca in aluat. Partea negativa cred ca a fost ca s-au uscat foarte repede. Probabil oul le tine mai pufoase pt mai mult timp. Mamica fericita de [url="http://picasaweb.google.com/ibianca2003"]Amalia Elena[/url](6 aprilie 2007) si [gravi]
Ce sunt cuiburile de viespe? Tu tot cu fainuri fara gluten le folosesti?Revin, le-am gasit pe Net. Nu stiam ca asa se numesc in romana. [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/La%20tara%20americana/"]Take joy! (poze)[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da, te rog, vreau si eu retete! Am gasit multe care imi plac (unele cu ingrediente naturale, altele as incerca sa le inlocuiesc sau fac in casa...). Am cumparat si cateva fainuri, sa vedem ce iese. O paine as vrea pt. scoala pt. copii, deserturi vad ca sunt mai usor de facut... Te astept cu eclerele. [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/La%20tara%20americana/"]Take joy! (poze)[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...