Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Retete testate pentru cartea de bucate!!!


Marianar

Recommended Posts

Daca incercati reteta asta, pregatiti-va pentru cea mai buna crema de usturoi posibila! Este o pasta de usturoi specific libaneza (Toum) pe care o puteti folosi cam la orice.. este delicioasa pt fripturi, legume.. excelenta chiar si pt shaorma facuta in casa:D Ingrediente: 1 kg de usturoi 1/4 litri de ulei 2 lingurite suc de lamaie sau 1 lingurita acid citric sare pentru variatie, eu cateodata mai pun si o lingurita de usturoi pudra preparare: Curatati usturoiul si ferbeti-l in apa fiarta timp de 5 minute. Scoateti usturoiul din apa si apoi mixati-l in piureu (preferabil cu un blender). Adaugati uleiul, sucul de lamaie sau acidul citric si sarati putin si amestecati bine tot. Nota bene: ca sa aveti o crema de usturoi nu foarte agresiva la gust, fierbeti usturoiul putin mai mult timp, cel putin 10 minute. Sursa: [url=http://retete-dietetice.net]retete[/url] dietetice
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Răspunsuri 112
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...