Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ce faci cand tati nu se implica?


Recommended Posts

Buna fetelor. Sunt o mamica cu doua fetite una de 7 ani si una de 4 luni si ma roade o chestie: tati, desi ne iubeste pe toate foooarte mult, nu vrea sa se implice prea mult in viata (cresterea) fetelor, nu petrece timp cu ele, nu le plimba, nu au activitati comune, nu mai vorbim de hranit, baita, schimbat scutece etc. Ma doare tare chestia asta si de multe ori am senzatia ca sunt o mama singura. Tati se simte mai bine cu prietenii lui sau gaseste el ceva "important" de facut astfel sa o stearga de acasa in putinul timp liber pe care il are. El considera ca sprijinul financiar (important, ce-i drept) este suficient si ca o sa se apropie el de fete cand or sa mai creasca si vin la el sa-i ceara bani.Discutiile cu el nu au dus la nici un rezultat decat promisiuni ca o sa ma schimb, o sa fac , o sa dreg - vorbe goale.Am cam ajuns la capatul rabdarii, poate ma ajutati voi cu niste sfaturi ceva.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:
Initial creeata de valipop [brtati, desi ne iubeste pe toate foooarte mult, nu vrea sa se implice prea mult in viata (cresterea) fetelor, nu petrece timp cu ele, nu le plimba, nu au activitati comune, nu mai vorbim de hranit, baita, schimbat scutece etc. Ma doare tare chestia asta si de multe ori am senzatia ca sunt o mama singura. Tati se simte mai bine cu prietenii lui sau gaseste el ceva "important" de facut astfel sa o stearga de acasa in putinul timp liber pe care il are..
Eu as reconsidera oleaca partea cu "desi ne iubeste foarte mult" in conditiile astea. sincer. [url="http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/"]Alexia 02.05.2004(filmulete)[/url] [url="http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/?action=view¤t=DSC03000.jpg"]mami si Ale[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

si el ce face in rest? afara ca aduce banii? acum,fie vorba intre noi, mai cunosc cazuri...unul fiind tatal fiului meu! la inceput cand era copilu' mic nu facea nimic ca cica sa nu-i dea microbi [:D] insa el mergea la piata cu noi,mai facea cate ceva prin casa,si uneori il mai plimba,cu mine e adevarat, dar mergea cu noi macar! in timp s-a mai "educat" si mai face cate ceva,nu se omoara,dar isi da silinta....s-a mai schimbat! probabil ca eu nu voi fi multumita niciodata,dar e o diferenta fata de acum cativa ani! acu' vad ca se poate si mai rau.... si cum spune flaviuta,cred ca trebuie sa mai scoti macar cativa de "o" din fraza ca ne iubsete foooarte mult!! nu se vede .... Vio,mamica de viitor "avionar" [avion] *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*[grup] [flo] [floare3] __________________________________________ Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mersi de raspunsuri fetelor. Violeta69 ai dreptate. El nu face decat sa aduca banii. Considera ca e suficient. De ex. : nu ai timp sa faci curat? - platim o femeie. Nu poti sa te ocupi de fata cea mare (dus adus de la gradi, stat prin parc) paltim o femeie si tot asa.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Valipop, nu cred ca nu va iubeste :-) Probabil ca asa este educat, tu ai fost mereu cea care s-a descurcat singura si... are nevoie de ceva dusuri reci [:D]. Daca as fi in locul tau, as face g r e v a!!!! :-) I-as pune fetitele in brate si as iesi pe usa. Nu trebuie sa stai mult plecata. Doua ore ii vor fi de ajuns [bibe]. P.S. Ma gandesc totusi ca are si el putintica dreptate. Daca va permiteti, de ce nu lasi curatenia pe seama unei menajere? Sau de ce sa nu faca o femeie platita plimbarile in parc sau adusul de la gradi? Cred ca v-ar prinde bine, tie si sotului tau, putin mai mult timp impreuna. ------------------------- Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! ! ------------------------- Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitzã" :-)) - din jurnalul unei mãmici de bãietzel.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

P.S. Ma gandesc totusi ca are si el putintica dreptate. Daca va permiteti, de ce nu lasi curatenia pe seama unei menajere? Sau de ce sa nu faca o femeie platita plimbarile in parc sau adusul de la gradi? Cred ca v-ar prinde bine, tie si sotului tau, putin mai mult timp impreuna. Plateste o femeie ptr curatenie, una ptr adus copii de la gradii, una ptr plimbat copii, una ptr facut mancare, una ptr calcat si tot asa, adu cel putin 6-7 femei pe care sa le plateasca bineeeeeeeeeee, sa vedem ce va face, si tu du-te la prietene, la coafor, la masaj, la plimbare, fa asta o saptamana, sa vedem ce va face. ------------------------- Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! ! ------------------------- Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitzã" :-)) - din jurnalul unei mãmici de bãietzel. [/quote] Arta este lunga, viata este scurta Catalina - Mamica de printesa [url="http://community.webshots.com/user/anamea11"]poze mai vechi si mai noi[/url] Votati ANA MARIA
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

denizel - chiar i-am facut chestia asta odata. A inrosit telefoanele ca nu stia unde am disparut (faceam o tura cu masina cea noua prin oras)si am "uitat" telefonul acasa. Degeaba, se pare ca nu a invatat nimic din chestia asta. anamea - nu ma ispiti ca de cand zic si eu sa ajung la o sala sau la un masaj... Am avut pana de curand o femeie care se ocupa de pustoaica cea mare, dar am concediat-o ca devenise cam nesimtita -munca putina si bani multi.Si la curateniile mai mari chem pe cineva, dar nu stiu parca nimeni nu le face asa cum le faci tu cu mana ta, ori sunt eu prea pretentioasa.Noroc cu mama , ea ma ajuta cel mai mult.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...