Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Secrete in Bucatarie


Recommended Posts

dragele mele, de cand stau acasa cu strumful -> GATESC mai des. si pentru el si pentru noi. insa vreau ca mancarea sa fie si gustoasa, dar fara "prafuri" , si aspectuoasa. deci , ce vreau sa ne impartasim : SECRETE IN BUCATARIE. Trucuri la care recurgeti pentru o aroma speciala, idei de combinatii , timpi corecti de fierbere/prajire, etc. euincep cu unul mic, dar cu insemnatate f mare(zic eu:) , aflat chiar astazi dela tv : - uleiul de masline se adauga in mancare abia atunci cand aceasta are in jur de 30 maxim 40 de grade; altfel, vitaminele, antioxidanti si ce o mai fi avand el acolo(cam bune toate:) "se duc". mami & bubu, foarte specialul meu NU voi fi un parinte obisnuit, deoarece am ocazia sa fiu unul extraordinar
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Gogosel, mai poti gasi [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77256"]aici[/url] alte secrete. mami, [url="http://tickers.baby-gaga.com/t/squsqusdr20040625_2_Maria+is.png"]"pinsentza"[/url] [zana] si [url="http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsvi20060118_2_Stefanut+is.png"] "diliciosul"[/url] [bonjovi] [url="http://strumfiispunlucruritraznite.blogspot.com"]Strumfii spun lucruri trasnite[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134371"]Rugaciune pentru Emma[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

cand fac o supa si vreau sa pun ceapa dar sa nu o tai infig in ea 2-3 scobitori ca sa nu se imprastie in supa:) verific cate scobitori scot la final sa nu uit vreuna in supa la supe/ciorbe folosesc doar smantana dulce de 15% grasime- ies delicoase [url="http://community.webshots.com/user/Deusphoto"]poze familia mea[/url] quod me nutrit me destruit
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

strumfi2004, multumim de ponturi![flo] asteptam si altele! deus, [pup][flo] galusti- pentru a fi pufoase , aluatul se face cu 10 minute inainte de a le pune in apa, la fiert, si daca se mai aduaga cateva picaturi de otet in compozitie. [:)] mami & bubu, foarte specialul meu NU voi fi un parinte obisnuit, deoarece am ocazia sa fiu unul extraordinar
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Bag buretele de vase in microude pe 1 minute, scoate germenii. In frigider, bag bicarbonat intr-o cutiuta sa nu fie miros. Unii pun carbuni. Daca am carpe de bucatarie le las peste noapte in apa cu otet si nu prind deloc miros. Apa cu otet folosesc si pt curatarea cafetierei. Cand vreau sa verific daca s-a incins uleiul, bag coada de la o lingura de lemn pana pe fundul tigaii si daca face bulinase in jur inseamna ca e incins. Cum scapati de mirosul de ceapa prajita? cand fac tocana sau orice cu ceapa calita, e nebunie ce nasol miroase. Blatul de tort si orice blat mi se lasa sau il coc prea mutl sau prea putin. Proba u introdus scobitoare in blat nu prea o inteleg ca mereu mi se pare ca batzul ala e umed cand il scot. Si am tendinta sa fac orice blat uscat.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mindy, foarte folositor pontul cu buretele de vase [flo]. [mamica]Ani de [copil]Stefana (23.01.2008) [url="http://good-times.webshots.com/album/569822717vQYGmk"]Stefi[foto][/url] Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery [url="http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wf5rydr/weight.png"]Cum se topesc kilogramele[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

-pentru fragezime si miros carnea de miel se tine in iaurt o noapte. -peste bulionul ramas nefolosit se pune ulei pentru a se pastra proaspat. -blatul de tort se coace in primele 10 min. la foc iute apoi la foc mic. -salata verde se rupe , nu se taie cu cutitul. -zarzavatul vested isi revine daca setine cateva ore in apa cu putin otet -cateii de usturoi sunt mai gustosi daca se pun cu coaja -carnea se fragezeste daca este tinuta cateva ore la frigider pregatita (ulei, condimente) -ficatul de vita este mai fraged daca este feliat si tinut cateva ore in lapte -aluatul pt prajituri creste mai frumos si este mai fraged daca zaharul care se amesteca cu albusul spuma este topit cu putina apa pe foc -patrunjelul, cimbrul, dafinul se leaga cu ata alimentara in buchet , se pun la fiert in mancare si se scot inainte de finisare -cuisoarele infipte intr-o ceapa se folosesc la fiert peste/carne -petele de vin rosu se scot cu vin alb -petele de fructe se lasa in lapte cateva ore apoi se spala cu apa si detergent -petele de ulei dupa haine se scot cu bicarbonat sau detergent de vase -rosiile se curata de coaja mai usor daca le crestezi la codita si le tii un minut in apa clocotita -daca iti plac aromele exotice la chiftelutele marinate poti sa adaugi un baton de scortisoara sa fiarba in sos (mie nu place [:D]) -albusul se spumeaza mai repede daca este tinut la rece si nu are deloc galbenus -laptele pus la fiert nu se mai afuma daca ungeti cratita cu putin ulei -carnea pt supa se pune la fiert numai in apa rece, la foc mic, si se spumeaza (supa nu devine tulbure) Cam atat...daca imi mai amintesc , revin. Catalina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

-Cand fac chiftelute,snitzele sau ceva prajit pun 2-3 scobitori sa nu se inegreasca uleiul -Bananele coapte ca sa nu se inegreasca se invelesc intr-o foie de ziar si se pun la frigider,cele necoapte se invelesc in ziar si se tin afara. -pieptul de pui la gratar sau pane daca-l dati cu suc de lamaie iese mai fraged. Eu spal frigiderul cu apa si otet. GEANY SI ALVARO (3-10-2006) http://www.flickr.com/photos/gfan/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

in frigider tin o lamaie in care infig cuisoare, cand nu am putin otet intr-o cescuta...nu mai miroase ceapa taiata si nefolosita o in velesc in hartie absorbanta si o pot tine la frigider, tot ca sa nu miroasa. peste merele taiate storc lamaie..nu se mai oxideaza. salata nu o tai cu cutitul, o rup bucatele cu mana. painea o tin intr-o punga textila. nu se intareste, nu miroase. cafetiera o detartrez cu otet [:D] nu mai stiu acum altele,,, (gravida) 20 saptamani
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...