Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Leoaicele DC *(33)*-Emma este ingeras:(


Recommended Posts

Citat:
citat din mesajul lui catutza Gabi , unde nasti? mai ai asa de putin... ma ia pe mine cu tremurat [;)]
raspunsul corect[:D]Constanta.Eu sunt inca in stadiu "nu mi se intampla mie[alcool]" nu mi-e teama nu-mi fac griji am stare de nesimtire[:I] crunta
Blogul lui [url="http://bogdan-andrei.blogspot.com/"]Bogdan-Andrei [/url] [url="http://my.lilypie.com/5i3tp3.png"]Varsta lui Donu' Bodo[/url] [url="http://bd.lilypie.com/2fxOp3/.png"]Varsta lui BB2 [ispita] 100% Isabelle[/url] [url="http://bogdanandrei.blogspot.com/2009/02/goblene.html"] goblenuri[/url]-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! [ruga]Doamne ajuta!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Neata si bine v-am gasit si la capitol nou, multumim, Gabi! Ce activitate efervescenta pe aici, sper sa va tina asa! Am si eu o stare de buna dispozitie, in parte de la vremea de afara, in parte ca se apropie weekendul... Catutza, ce sa-ti zic, eu am intotdeauna 2-3 mancaruri gatite de post in frigider, acum am ciorbita de legume, mancarica de ciuperci si spanac... Deja ma gandesc ce sa gatesc dupa ce se termina astea, adica o fasole si o supa de rosii cu fidea, iar in weekend baclava[pofta]. Aseara am luat peste congelat si pana s-a decongelat am batut step pe langa el, dar pana la urma pe la 8 seara[bang] am reusit sa mancam si noi pestiuc! Gabi, e tare delicat si sensibil Donu!!! Ma bucur ca ai reusit sa te odihnesti, o sa ai nevoie de forte in perioada urmatoare! Isabela, unde faceti botezul, intreb si eu, sunt tare curioasa...ca o pisica! Annie, imi pare rau ca ai pierdut totul din hard, noi avem toate calculatoarele partajate (2-3 partitii, si indiferent ce se intampla pe C:, raman datele salvate in D:, E:)...N-am cartea de care ziceai, dar am multe altele... [pup] toate fetele din [grup], revin mai incolo! ______________________________________________________________________________ Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) [url="http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunsrd20020727_-8_Andrei.png"]varsta lui Andrei[bicla][/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126360&whichpage=12"]Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126360&whichpage=12"]Emma INVINGE cancerul![/url][ruga] "O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..." "Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..." "Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Katty , zi-mi te rog cum faci baclavaua ca mor dupa ea [pofta] ________________________________________ Cata si [8**] Bianca-Maria(2.11.2005) Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil [url="http://picasaweb.google.com/catalinairina/Bucatareala#"]Bucatareala[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Salutareee! Mai da vorbarete mai santeti(santem).. Annie,deci,sa nu-mi fac probleme cu dintii Catalinei.. Ledi,e fain meniul,vedeti voi cum va organizati sa iasa treburile bune,la urma urmei friptura se poate pune la cuptor cand veniti de la biserica,pana se servesc aperitivele si sarmalutele si o bere..si o saratica e gata si friptura. Dodo,deci Isabella se pregateste de aterizare...si tu te faci ca nu stii nimic :) Pana la urma toata lumea a mancat peste doar noi n-am mai apucat..bineinteles ca pana mi-am amintit eu sa scot de la congelator..nu mai era timp si de gatit asa ca am facut un pui cu smantanica si o crema chantily(crema de vanilie amestecata cu frisca) la pahar. Mai fetelor..azi am facut cerere de inscriere in clasa a-1-a.Deseara e prima intalnire cu domnul invatator..ce mai ..am scolarita acusi acusi. Ma duc sa iau gaza de la gradi Papa.. Adriana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Salutare si de la mine [flo] Adriana, deja intalneala cu invatatorul, wow [bis] Annie, imi pare rau de belelele cu pc ul, e tare neplacut :( Dodo, zici ca Isabelle e pe pista de lansare ? [pk] Katty, astept si eu alaturi de Catutza, reteta ta de baclava [pup] Ledi, io zic sa fii relax, vei radia de fericire si frumusete [flo] Revin ... e o zi plina iar ... ________________________________________ Daria & felina fioroasa [zana] [url="http://family.webshots.com/photo/2101180020059491989HUtsSY"]GIULIA(2004 08 16)[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Daria, Catutza, v-am trimis linkul cu reteta de baclava, m-am gandit ca poate nu e tocmai ok sa dau linkul aici! Dar, fiindca m-am gandit ca poate mai e cineva care ar vrea reteta, o copiez aici, fara poze, normal: BACLAVA Ingrediente 250–300 g foi de placinta 150 g margarina 250 g miez de nuca 1 lingurita scortisoara 200 g zahar 120 g miere 150 ml apa 1 lingurita esenta de vanilie sau apa de flori Mod de preparare 1. Daca aveti foi congelate scoteti-le cu cel putin doua ore inainte de a va apuca de lucru. Foile se impart in 3 parti egale. Nucile se macina in masina de biscuiti, dupa care se amesteca cu scotisoara. Nucile se impart in 2 parti egale. 2. Se incalzeste margarina. Se ia o foaie, se pune in tava si se unge, se pune urmatoarea foaie, se unge si tot asa pana se termina prima treime de foi. Peste foi se pune jumatate din nucile macinate. Pastrati pentru suprafata foi intregi. 3. Se aseaza peste nuci foile (a doua treime) repetand operatia facuta cu prima treime. Se presara a doua jumatate de nuci macinate. Se acopera cu ultima treime foile unse. 4. Se acopera ca sa nu se usuce si se da la frigider 30-45 de minute. Se aprinde cuptorul la 350°F. Se scoate tava din frigider si se trece la portionarea baclavalelor. Se taie dupa preferinta: dreptunghiuri, patrate, romburi, etc. Se da la cuptor aproximativ 25 de minute pana se rumeneste frumos. 5. Intre timp se face siropul. Se ametesteca apa cu zaharul intr-o craticioara la foc mic. Dupa ce au dat in fiert de adauga mierea, lasand compozitia sa dea din nou in fiert. Dupa ce a inceput din nou sa fiarba se adauga vanilia, eventual rom sau apa de flori. Se toarna siropul fierbinte peste baclavaua abia scoasa din cuptor, eventual, cu ajutorul unui mic polonic. 6. Se servesc reci. Adi, felicitari, ai fetita mare! ______________________________________________________________________________ Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) [url="http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunsrd20020727_-8_Andrei.png"]varsta lui Andrei[bicla][/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126360&whichpage=12"]Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126360&whichpage=12"]Emma INVINGE cancerul![/url][ruga] "O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..." "Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..." "Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Unde vad poza cu baclavaua? Nu e cam putin siropul? Noua ne plac insiropate bine.. Moama ce baclavale mancam la turci in concediu....si mai era undeva in Mangalia o ceainarie a unui turc,o camaruta mica cu doua trei mese,facea turcoaica lui suberekuri cu branza si carne (mmm..)si niste baclavale micute triunghiulare,cu cate un sfert de miez de nuca inauntru,da miiici.. ca prima data ne-am luat ca nesatuii cate patru de caciula si n-am putu manca mai mult de doua. Baclavale concentrate le ziceam..:) Ce faine erau. Mi-a ramas in minte si turcul ce statea mereu afara la usa ,pe un scaunel si bea mereu ceai fierbinte dintr-un paharel de sticla subtire si inalt. Vre-o doi ani la rand am mers special in Mangalia sa mancam baclavale,apoi ,dupa revolutie au inchis. Adriana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Adriana , si mie mi-e pofta de o baclava buna (eu am lucrat multi ani intr-un restaurant si se faceau la noi receptii de la diferite ambasade ca apartineam de minister si cand aveam tari arabe mancam numai blaclava in ziua respectiva ca de restul manacarurilor nu ma atingeam [:D], dar asa as manca o baclava de la amma ei [pofta] Katty , merci mult pentru reteta, o sa trec pe la soacra sa iau masina de rasnit nuca si sigur fac si eu, poate de Paste ca tot nu stiu ce dulce sa fac [;)] apropo ce gatiti pentru Pasti? eu cred ca fac ciorba radauteana, drob, friptura, oua rosii, tort krem a'la krem si poienita de ciuperci.....cam atat deocamdata ________________________________________ Cata si [8**] Bianca-Maria(2.11.2005) Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil [url="http://picasaweb.google.com/catalinairina/Bucatareala#"]Bucatareala[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

azi cand am fost sa o iau pe Bia de la gradi era educatoarea cu care am fost in parc si din vorba in vorba cu ea mi-a spus ca am 25 de ani ...cand i-am zis ca anul asta fac 30 a ramas cu gura cascata [:D] dar eu tare bine m-am simtit ca mi-a dat cu 5 ani mai putin [8**] in alta ordine de idei, vom pleca la munte pe 20 iulie, locatia inca nu o stim sigur ca nu au venit biletele-din pacate vin dupa 1 iunie deci abia atunci aflu. Daria nu vin la tine ca esti prea departe de noi [q] dar tare mult as vrea sa ajung candva sa ne cunoastem [pup] ________________________________________ Cata si [8**] Bianca-Maria(2.11.2005) Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil [url="http://picasaweb.google.com/catalinairina/Bucatareala#"]Bucatareala[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[cafea] neatza, haideti la o cafelutza si o barfa mica eu sunt pe baricade si abia astept sa ajung acasa [:D] ________________________________________ Cata si [8**] Bianca-Maria(2.11.2005) Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil [url="http://picasaweb.google.com/catalinairina/Bucatareala#"]Bucatareala[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...