Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

concursul pampers


bbea

Recommended Posts

ce parere aveti de concurs?mie mi se pare imposibil sa cred ca-i adevarat daca un bb are 3000 de voturi...nimeni nu intra pe siteul pampers decat daca are copii si daca are ii inscrie, deci ii voteaza pe-ai lui...cine intra voteaza un copil???eu de ex la inceput m-am uitat doar, nu am votat ..apoi l-am inscris pe Roby http://concurs.pampers.ro/profile/29446 poate votati voi..eu nu am 3000 de cunoscuti...va pupam elena
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Salutare! Daaaa...Am ramas si eu surprinsa de miile de voturi acumulate de cativa bebei. Ma rog...NO COMMENT! "Trebuie" sa credem...[:-@] Si inca ceva...Am inscris-o si eu pe Maria, in urma cu aprox. doua saptamani. Am trimis poza, descrieri etc si, imediat, am primit un raspuns, tot pe site-ul lor, cum ca sa astept, cat de curand, pe mail-ul meu o confirmare de acces in concurs, sau ceva de genul acesta...Vreau sa spun ca nici in ziua de azi nu am primit nimic si, am incercat sa-i caut poza Mariei, printre celelalte, si nici un rezultat. Logic dealtfel, atat timp cat nu am primit nimic pe mail...Deci...inca o data, NO COMMENT... [url="http://www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png"]Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!![/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135176"]Mitzu si...perlutzele! [:D][/url] "Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..." Ioana [9cer], mami de [zana] Maria-Elena! (5 septembrie 2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Salut! Din cate am citit pe la alte subiecte "daca esti un bun informatician" poti obtine multeeee voturi...daca ma intelegeti, poate si din cauza asta a fost blocat concursul multe zile. de aceea un concurent a putut avea in 3 zile 2000 si ceva de voturi...ca altfel nu reusea. Nici noi nu am primit mailul de confirmare de acces in concurs, dar fara sa vreau am dat intr-o zi, cautare pe :TOTI INSCRISII apoi pe "cauta preferatul tau" si m-am gandit sa caut si alte fetite Biencute si surpriza printre fetite am gasit-o si pe fi'mea... Oricum nu prea am incredere in Concursul acesta... Georgiana, mamica clopotelului [zana] Bianca Maria (25.12.2007) UN VOT VA RUGAM SA NE DATI SI NOUA! http://concurs.pampers.ro/profile/18695 MULTUMIM!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...