Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Biscuiti pentru copilasi


Recommended Posts

Copila mea ii adora si au putin zahar. http://andaoana.wordpress.com/2009/03/04/we-have-a-winner-meet-s-the-sandie/ Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Anda si Carina (deja domnisoara) http://community.webshots.com/user/andamihai http://andaoana.wordpress.com/ http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Luny, am gasit reteta asta pe culinar si mi-a placut la nebunie mai ales ca si eu tin Montignac http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/18507/Retete-montignac-Fursecuri-cu-caciulitza-/. O sa le fac abia joi dar o sa revin cu impresii. [mamica]Ani de [copil]Stefana (23.01.2008) [url="http://good-times.webshots.com/album/569822717vQYGmk"]Stefi[foto][/url] Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery [url="http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/w5I2Fpj/weight.png"]Cum se topesc kilogramele[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ani, ai facut fursecurile alea?[:)] Eu revin cu reteta mamei, daca ii faceti si gasiti ceva imbunatatiri, va rog sa scrieti si aici[:D] 1 cana faina integrala grau 1 cana faina ovaz/secara 2-3 linguri miere 100 ml ulei sau jumate de pachet unt topit lapte, cat sa framantati un aluat ce poate fi intins scortisoara, vanilie Se intinde foaie si se decupeaza cu forme de biscuiti, se coc in tava cu pe hartie de pergament. ies mai tari, cum va spuneam, buni de ros[:D], dar eu i-am maruntit la robot si ii mai pun si in fructe sau iaurt, merg de minune! [:)] Iubirea mea,[9cer] MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)[hot] Life is to precious to worry about stupid Shit!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am facut fursecurile si sunt delicioase. Data viitoare o sa pun si bucatele de nuca. Se fac super usor si rapid. Eu le-am facut mai marisoare si mai subtiri decat in reteta sa semene cu biscuitii. Puteti sa le faceti cu incredere [pup] [mamica]Ani de [copil]Stefana (23.01.2008) [url="http://good-times.webshots.com/album/569822717vQYGmk"]Stefi[foto][/url] Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery [url="http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/w5I2Fpj/weight.png"]Cum se topesc kilogramele[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Salutari si multumiri.. Voiam de mult sa fac biscuiti cu ovaz(am facut cu musli ca aveam mult in casa) si nu ma hotaram la reteta. Am facut ptr serbare la gradi ,dupa reteta data de Mindy au iesit foarte buni. Putin mai copti imi plac mai mult,mai crocanti. E cam scump zaharul brun adevarat,cred ca urmatoarea data ii incerc cu miere,sper sa fie la fel de buni. Sa va pun si o [url="http://good-times.webshots.com/photo/2708082400081950625PZDqse"]poza[/url] cu platoul dus la gradi,biscuiti cu musli si salam de biscuiti. Multumesc pentru reteta,e notata.. Adriana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

BISCUITI CU STAFIDE 2 oua, 125 g unt proaspat, 125 g zahar, 125 g faina, 125 g stafide, 3 linguri rom, unt pentru uns tava. Se aleg stafidele, se spala si se pun intr-o ceasca cu trei linguri de rom. Se lasa sa stea cel putin o jumatate de ora. Se freaca separat untul cu zaharul pisat pana se face ca o crema. Se adauga pe rand doua oua, apoi 125 g de faina si la sfarsit stafidele cu romul. Se unge cu unt o tava de tabla groasa si se pun cu lingurita mici gramajoare, la distanta de 2 — 3 cm unele de altele, deoarece se latesc mult la foc. Se dau la cuptor, la foc potrivit. Imediat ce incep sa se rumeneasca, se scot cu ajutorul unui cutit. BISCUITI CU VANILIE 3 oua, 1/2 pahar zahar vanilat, 1/2 pahar faina. Se freaca galbenusunle cu zaharul vanilat pana se albesc. Se adauga faina si cele trei albusuri spuma. Se unge cu unt o tava de tabla groasa. Se pune cate o lingurita din compozitie la distanta de 2 — 3 cm unele de altele si se tin foarte putin la foc iute, pana incep sa se rumeneasca pe margini. Pe masura ce sunt gata, se scot cu un cutit si se sucesc cat sunt fierbinti, fie in forma de cornet, fie sul. Se pot umple cu crema de nuci, de ciocolata sau de cafea. ALT FEL DE BISCUITI CU VANILIE 4 oua, 125 g unt proaspat, 200 g zahar vanilat, 210 g faina. Se freaca untul pana se face spuma. Se adauga pe rand patru galbenusuri, apoi 200 g zahar vanilat, frecand continuu, pana se face ca o crema. Se mai adauga 210 g faina fina, spuma de la cele patru albusuri, amestecand usor. Se unge o tava cu unt, se pune cate putin din compozitie cu lingurita sau cu cornetul, se dau la cuptor sa se coaca la foc potrivit. LIMBI DE PISICA 160 g faina, 140 g zahar vanilat, 125 g unt, o lingurita lapte, 2 albusuri. Se amesteca faina cu zaharul vanilat. Se cern impreuna pe o hartie. Se freaca untul cu laptele pana se face spuma. Se adauga faina si zaharul, amestecand cu lingura de lemn, la sfarsit doua albusuri batute spuma. Cu aceasta compozitie se umple cornetul de hartie, sau un cornet special de panza care are la varf o deschizatura de jumatate centimetru diametru. Se pun pe o tava cu fundul gros, betisoare lungi de 10 cm, lasand o distanta de 3 cm intre ele (deoarece se intind mult la copt). Se coc la foc potrivit si se scot din tava cu un cutit, pe masura ce sunt gata. ALT FEL DE LIMBI DE PISICA 150 g faina, 150 g zahar vanilat, 150 g frisca sau , smantana, 3 albusuri. Se amesteca faina cernuta cu zahar vanilat si cu frisca sau cu smantana subtiata cu putin lapte. Se adauga albusurile batute spuma si se procedeaza ca mai sus. COVRIGEI CU SCORTISOARA 500 g faina, 250 g unt proaspat, 50 g zahar, 40 g drojdie, 1/2 ceasca lapte, coaja rasa de lamaie, 1/2 lingurita sare, 1 lingurita scortisoara, zahar si migdale pentru presarat deasupra. Se moaie drojdia cu lapte caldut. Se cerne faina pe masa de aluat sau intr-un castron, se face loc la mijloc, se pune plamadeala, untul proaspat moale, zaharul, sarea, putina coaja rasa de lamaie. Se framamanta bine si se lasa la cald sa creasca. Se presara masa cu faina amestecata cu putina scortisoara si se fac din aluat covrigei rotunzi. Se coc la foc bun. Cand sunt aproape gata, se ung cu unt si se presara cu zahar si cu migdale pisate. COVRIGEI DE PLAMADEALA 500 g faina, 125 g unt, 2 oua intregi, 1 galbenus, 3 linguri zahar, 30 g drojdie, 1/2 ceasca lapte, 1/2 lingurita sare, zahar si migdale pentru presarat deasupra. Se face ca mai sus un aluat din drojdie muiata cu jumatate ceasca de lapte cald, faina, unt, doua oua intregi, un galbenus, zaharul si sare. Se fac covrigei rotunzi, se coc la foc iute si cand sunt aproape gata, se ung cu unt si se presara cu zahar si cu migdale pisate.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ioana, la o moara ar trebui sa mergi. Mai gasesti faina integrala si fructoza la plafaruri. [mamica]Ani de [copil]Stefana (23.01.2008) [url="http://good-times.webshots.com/album/569822717vQYGmk"]Stefi[foto][/url] Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery [url="http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/w5I2Fpj/weight.png"]Cum se topesc kilogramele[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
  • Adaugă...