Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ajutor!!!.. idei pentru o masa festiva


Recommended Posts

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

[url="http://good-times.webshots.com/photo/2225340310101732206mySwWp"]Rulada cu cascaval[/url] + ciuperci, sunca sau chiar spanac. E o reteta care a avut mereu succes, de fiecare data cand am facut-o. Daca te intereseaza, iti dau diseara reteta. De asemenea, mie imi plac foarte tare salatele, asa ca de cate ori am ocazia fac: salata cu carne de vita si castraveti murati; salata de morcovi cu stafide si maioneza, salata de cartofi cu peste afumat, salata de cruditati, etc... Si o alta gaselnita care a avut succes, e [url="http://entertainment.webshots.com/photo/2961273060101732206qwCQJJ"]ananasul [/url] Ane & [cavaler] Raul
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui RODY77
iasmin08 te rog sa imi dai si mie reteta de la ruloul de cascaval in 3 culori
Crede-ma, ca abia astept sa ajung astazi la mama, si o sa vad si eu reteta aia faimoasa. Multe fete mi-au cerut reteta, asa ca sa fii sigura ca o voi posta, si aici, si la subiectul meu. [flo] Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui RODY77
va multumesc pentru idei ane sigur ca ma intereseaza, daca ai timp sa imi dai reteta ar fi super va pup
Scuze ca n-am mai intrat ieri, dar am avut ceva probleme cu net-ul. Iata reteta: 500 ml lapte se pun la fiert impreuna cu 100 ml ulei si o lingurita de sare. Cand fierbe se adauga 5 linguri de faina si se amesteca bine, sa nu ramana cocoloase. Se tine pe foc pana cand incepe sa se ia de pe cratita. Cand a ajuns in faza asta, se ia cratita de pe foc si se adauga 5 oua intregi, unul cate unul, amestecand bine. Se pune intr-o tava tapetata cu faina si se da la cuptor pt 25-30 minute. E bine ca tava in care o coci sa fie din aia dreptunghiulara, un pic inalta (cam 3-4 cm), pentru ca la coacere aluatul se face pufos. Cand e copt aluatul, se rastoarna pe un servet umed si se ruleaza. Se tine putin asa rulat (cam 1 minut), dupa care il derulezi, pui umplutura si rulezi la loc (de data asta fara servet [:D])Se infasoara in folie de aluminiu si se lasa sa se raceasca. La servire se taie felii si se poate stropi cu sos facut cu smantana si diverse arome. Ca umplutura poti folosi cascaval + sunca, ciuperci, masline sau ce vrei tu, sau pur si simplu cu spanac pregatit normal, dar sa nu fie apos. Pofta buna! Ane & [cavaler] Raul
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Revin cu reteta pentru rulada de cascaval in 3 culori Ingrediente: -6 oua -300g cascaval -piper -boia de ardei (dulce) -patrunjel (sau marar) Metoda de preparare: Se rade cascavalul prin sita mica a razatoarei. Cantitatea se imparte in 6 parti egale. I. 2 oua se amesteca cu o parte cascaval ras. Din aceasta se vor coace doua clatite. II. 2 oua se amesteca cu o parte cascaval ras si cu boia dulce de ardei si un pic de piper. Se coc doua clatite. III. 2 oua se amesteca cu o parte cascaval ras la care se adauga patrunjel (sau marar). Se coc doua clatite Dupa aceea, pe o foaie de celofan, sau naylon (hartie cerata), se pun clatitele cat sunt fierbinti, astfel: o clatita, o jumatate dintr-una din partile de cascaval ramase, o clatita cu boia, alta jumatate din partile de cascaval, o clatica cu patrunjel (sau marar), iar cascaval, iar o clatita alba, iar cascaval. Se ruleaza naylonul (celofanul) cat mai strans. Ideea este sa se lucreze cat mai rapid cu ptinta, ca sa se topeasca intre clatite cascavalul si clatitele sa se prinda bine intre ele. Dupa ce s-a obitnut rulada, se da iute la frigider unde se lasa 24 de ore. A doua zi se scoate si se serveste taiata rondele. Pofta buna! Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Iasmin, Cum se coc clatitele alea colorate. In tigaia numai cu un pic de ulei? Nu se intinde branza neavand nici un strop de faina sau aceva ??? Reteta este foarte interesanta si am pus aceste intrebari pentru ca m-ar tenta sa o fac si eu. Sambata am petrecere si chiar eram si eu in pana de idei pentru aperitive ! La toti numai bine!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...