Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Fragi


Recommended Posts

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Multumesc pt raspuns, Mindy. Raspberry am vazut in magazine, e zmeura noastra. Eu ma gandeam la fragi, nu stiu daca ii stii, nu cresc in tufe inalte si chiar si fructul e micut. Seamana oarecum cu capsunile la aspect, doar ca sunt mult mai mici. Si sunt atat de parfumati, mai mult de parfumul lor imi este dor... O sa mai caut pe net, printre soiurile de (rasp)berry existente, poate gasesc cum se cheama. Multumesc oricum [flo].
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Natasa, multumesc [flo]!!! Astia sunt: wild strawberry. Intr-adevar, nu stiu daca se comercializeaza in Romania (cand am plecat eu, nici zmeura nu se gasea in magazine). Philip, daca nu ii stii din Romania, poti sa ii vezi in poza asta, pe care tocmai am gasit-o cu google: http://garden.lovetoknow.com/wiki/Wild_Strawberries Sunt extraordinar de aromati. Eu, avand bunicii intr-un sat de munte, unde imi petreceam des vacantele, ii gaseam prin colindarile mele solitare prin paduri si poienite. Parfumul lor e si parfumul copilariei mele, poate de aceea mi-e atat de dor de ei. Of, pe unde or fi fragii de altadata... ? Multumesc inca o data la toata lumea. Mai ramane sa ma apuc de cultivat [:D].
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

hehehe, ziceam ca nu i-am vazut aici, in padurile Romaniei i-am mancat de multe ori. vorba natasei, nu cred ca ii gasesti de vanzare ca-s salbatici. [url="http://apha.shutterfly.com/4873"]philip[/url] [url="http://bebelus.shutterfly.com"]32weeksbabyboy[/url] [url="http://apha.shutterfly.com/4886"]mommyandreea[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Acuma mi-am amintit si eu de fragi ca am vazut poza.. ii uitasem. Eu nu le spuneam niciodara fragi -le spuneam fragute (ca un alint). Am vazut cand am fost intr-o vacanta in Seattle, am si mancat cateva. Tot acolo am vazut padure ca in Ro, (in zona oraselului unde s-a filmat Twin Peaks) cu ferigi multe si ciuperci, mirosul ala minunat si umed, flori de camp la marginea padurii, toporasi si margarete. Am stat sa fac o coronita ca nu mai puteam de dor de flori de camp. Minunat orasul Seattle, cate lacuri, paduri, muntii aia mereu cu zapada in varf, cascada tot ce vrei in imprejurimi.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...