Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

nastere normala sau cezariana?


Recommended Posts

buna.eu am doua nasteri normale si ma gandeam acum sa-mi fac cezariana pt. ca as vrea sa imi leg trompele dar si pt ca nu as mai vrea sa trec inca odata prin toate chinurile alea; am auzit unele mamici spunand ca te doare dupa aia operatia iar altele ca nu au avut nici o durere ,am mai auzit ca femeile care au trompele legate se plang des de dureri de cap! voi ce parere aveti?care metoda de nastere e mai usoara ?si ce metoda de conraceptie e cea mai sigura ?ma refer care sa fie nepericuloasa si eficace!?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

eu am nascut normal,dar am avut parte de un medic foarte bun care nu ma tinut mai mult de 4 ore de travaliu,dar tot mi s a parut o vesnicie. sa iti spun cum a procedat,dimineata la prima ora mi a dat o pastila care am pus o sub limba, asta e pt contractii, dupa ce mi au inceput contractiile mi a dat inj pt dilatare si perfuzie cu nu stiu ce , pt contractii, asa ca in patru ore am terminat. eu iti rec nasterea normala pt ca ai mai multe beneficii,te rec mai repede si nu ramaii cu multe kg in plus, eu am avut noroc si am dat jos toate cele 14 kg care le am pus pe mine,nu ramaii cu burta, organismul tau se elibereaza de toate toxinele... iar operatia pt legarea trompelor nu stiu cum se face, dar sunt si eu curioasa nastere usoara[flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

oana, nu iti pot spune nimik de legarea trompelor, dar iti pot spune cate ceva despre cezariana. Ptr. mine a fost fff ok cezariana, m-am operat luni si joi eram acasa.Nu am avut nici o problema, dar medicul meu ginecolog a fost un foarte bun chirurg.Si apoi depinde f mult de pacient, eu m-am dat jos din pat la cateva ore dupa operatie, am vrut si am putut.De copil m-am ocupat singura inca din prima zi, fara ajutor, urcat/coborat scari,etc. Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07 www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/ "Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

pt mine cezariana a fost horrrrrrrrrrror, desi am avut un doctor foarte bun trompele se pot lega si laparoscopic, intreaba-ti doctorul, e posibil sa gasesti variante mai putin traumatizante decat o operatie ca cezariana mai ales ca dupa cezariana e foarte important sa nu ridici greutati, eu vreo 3 saptamani abia ma miscam prin casa - si pt o mama cu 3 copiii cred ca ar fi foarte greu mai exista si varianta vasectomiei, nu? adica daca tu poti naste de 3 ori... poate si sotul sa faca asta pt tine.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Adria , nu depinde de medicul tau cat stai in travaliu. [:)] Asta va trebui sa discuti cu medicul tau , el va hotara. Oricum , indicatie de cezariana la a treia nastere nu este,cel putin nu acum. Si despre legarea trompelor tot cu el vei hotara , poate sa iti ofere mai multe alternative. A fost la o operatie unde era o pacienta de vreo 25 de ani , nastea prin cezariana , al doilea bebe , vroia sa ii lege dr trompele dar pe masa el i-a spus sa se gandeasca bine , ca are doar 25 de ani . S-a razgandit atunci desi era cu ideea asta de cand a ramas insarcinata. ***Fur is for petting** http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Prima mea nastere a fost naturala.Mare chin,speriata la maxim si hotararea ca al doilea copil o sa se nasca prin cezariana.Numai ca pe al doilea l-am nascut tarziu,gandeam si vedeam lucrurile altfel asa ca nici nu intra in discutie cezariana oricat ar fi fost de greu.Numai ca nu s-a putut altfel decat prin cezariana.Cum zicea cineva mai devreme a fost horor,mi-am revenit foarte greu.Dar cel mai mult m-a deranjat ca nu am perceput-o ca pe o nastere.......nu stiu cum sa explic......a lipsit ceva.Intre timp a trecut,dar atunci mi se parea ca lipseste ceva foarte important.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am nascut prin cezariana, la 32 de ani. A fost ok, nu pot sa zic supr-ok, pt ca doare si cezariana. 24 de ore nu m-am ridicat din pat, apoi, cu ajutor, m-am ridicat si am umblat. In 2 zile am plecat acasa, iar dupa o saptamana eram ca noua, spre deosebire de prietene care au nascut natural si o luna nu puteau sta jos din cauza epiziotomiei. Cum adica sa n-o percep ca pe o nastere ??? Am avut anestezie epidurala / rahidiana, nu stiu exact ... adica mi-au facut injectie in coloana si pt ca aveam si trusa de epidurala cumparata, mi-au montat-o si pe-aia si imi bagau pe fir calmante candera cazul. Bref, am vazut bebele de cum s-a nascut, iar in 2 ore de la nastere alaptam (cu colostru). Cu legatul trompelor, eu te-as sfatui sa te abtii. Nu cunosc multe amanunte, dar eu personal nu as faca asa ceva, ar fi ca si cum m-as "auto-mutila" ! Boghi [url="http://www.goblenpartner.webs.com"]mai lucreaza cineva goblen?[/url] [url="http://www.avonromania.webs.com"]... e mai simplu decat crezi ...[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am nascut prin cezariana si sincer regret. Nu din cauza ca nu m-am recuperat usor, a doua zi eram in picioare , intr-o saptamana eram fresh , am slabit 12 kg din 16 , nu ma doare nimic sunt ok. Dar am avut probleme din cauza anestziei pe masa de operatie , hipoglicemie + hipotensiune + stop respirator ... a fost o eroare la anestezie dar uite ca se poate. In locul tau m-as gandi bine ce vrewau. R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...