Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Branza din lapte batut (QUARK), facuta in casa?


Recommended Posts

Nu ma bag la sfaturi despre branze [:)]... Alintaroma, multumesc!! Am sa caut. Si pt. retetele GF. P.S. Abia acum am vazut cum am scris cu "ck". A la Bäckerei, pentru Osna [:)] [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/La%20tara%20americana/"]Take joy! (poze)[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 74
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Dana, contin gluten, dar am gasit reteta fara si pot face candva in casa, asa ca astept reteta si multumesc! Alintaroma, am cumparat azi praf de copt fara aluminiu. [pup] [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/La%20tara%20americana/"]Take joy! (poze)[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am s-o mai caut ,habar nu am pe unde am pus-o,cu mutatul asta am dat multe lucruri peste cap si inca mai am de "tras"! Acum sper sa nu fi facut vreo confuzie cu Philadelphia! Crista iubito tzi-o dadusem tzie prin alte partzi[:D],poate o mai ai tu,ca eu...? O mai caut oricum,chiar daca e cu philadelphia! Dana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

am facut tortul osnei, numai ca n-am folosit pere, l-am lasat gol, numai cu crema si l-am mancat cu capsuni proaspete, si-am folosit splenda care e cam enervanta la gust, in rest a iesit tare bun, mai am numai vreo 2 felii. n-am avut quark, asa ca am amestecat cream cheese cu smantana grasa si am pus esenta de lamaie. a iesit racoritor. la blat am pus rom. [url="http://apha.shutterfly.com/4873"]Philip[/url] [url="http://bebelus.shutterfly.com"]Nicholasin6days[/url] [url="http://apha.shutterfly.com/4886"]MommyAndreea[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui crista-s
ML dar mie nu imi pare ca ar fii lasat totul in cuptorul aprins.. zice ca preheat cuptorul la 65 degree si apoi pune totul invelit inauntru ... de unde zic eu care intre timp m.am uitat si pe reteta de brinza quark facuta de o italianca si ea zice la fel sa incalzesti cuptorul, apoi il stingi si pui cratita bine infofolita inauntru si o lasi 24 ore ( ea l-a facut din 1 l lapte de la supermarket+200 ml zer obtinut de cind a facut untul sau dupa ce ai facut o data brinza folosesti zerul ala care se scurge + 2 linguri de iaurt ). asa ca spor la treaba :-) te voi copia si eu dar mai intii vreau sa fac unt, sa am zer ca sa pot porni toata treaba ( la mine nu se gaseste buttermilk , sau cel putin nu la mine in zona).
Ajutor, ajutor, Crista, mi-a facut Andreea pofta [:)]! Ai infofolit-o? Maine seara as face si eu; uite am gasit ceva asemanator cu iaurt, facut in cooler (nu-i bai, daca n-ai avut timp sau interes, dar daca ti-a iesit, da un semn de viata, te rog): http://biology.clc.uc.edu/Fankhauser/Cheese/yogurt_making/YOGURT2000.htm Andreea, am cumparat si eu piersici in compot, as pune si capsuni! Sa auzim de bine!!! [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/La%20tara%20americana/"]Take joy! (poze)[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ML n-am apucat sa fac nimic caci desi mi-am cumparat lapte proaspat muls (avem un dozator aproape de casa unde se vinde lapte de la taranii din zona ) am uitat sa cumpar iaurt si smintina praospata :-) dehh roza scleroza :-)) Si din pacate magazinul cel mai apropiat e departe :-( acum astept sa merg iar la cumparaturi . iaurt fac si eu la fel ca nenea asta din link insa eu puneam totul intr-o mega cratita, acoperita cu o alta cu fundul in sus ( de fapt un fel de lighean de plastic ala folosit in camping la bucatarie ) si apoi cu fete de masa si paturi ... Na ca m-am lamurit si eu ce inseamna cooler, credeam ca e cine stie ce aparat destept de la america voastra :-)) o sa imi fie mai usor datra viitoare ca il pun si eu in lada/geanta frigorifera .. dar tb sa imi cumpar iaurt mai intii Tu sa faci poze dc poti la brinzica [:D]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ah, despre ce minunatii vorbesti tu... lapte proaspat muls... si nu se mai imbolnaveste nimeni. Ma cam zapacesc temperaturile alea si nici cat sa-l las nu prea stiu... cred ca toata noaptea ca in reteta originala... sa vedem ce iese, am luat doar un bidon de 2 L. [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/La%20tara%20americana/"]Take joy! (poze)[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

da .. laptele ala muls e usor pasteurizat dar ff putin, acasa il bem nefiert noi.. ei au fost ins aobligati sa scrie pe aparat ca e indicat sa il fierbi.. :-) poti s afaci ziua si asa vezi ca dupa 6 ore incepi sa verifici ... apoi dc e gata ( iaurtul zic) il pui in frigi toata noaptea si dimineata e perfect ..
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...