Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

aluaturi fragede cu maioneza


Recommended Posts

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Cu maioneza n-am facut niciodata,nu stiu cum ies.Eu fac cu iaurt cateodata,depinde de ce vreu sa fac.Cum le faci cu maioneza? "La vita e bella" [url="http://www.lizidesign.com/"]Bijuterii hand made[/url] [url="http://good-times.webshots.com/album/554112020rwFQkV"]De mancare[/url] [url="http://good-times.webshots.com/album/565172161pMqtFs"]Dulciuri[/url] [url="http://good-times.webshots.com/album/562608582PcVExE"]Din gradina mea[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Poti face aluat de tarta cu maioneza: 140 g faina, 110 g de maioneza, 2 g sare, 15-20 ml apa rece. Amesteci faina cu sarea, apoi maioneza cu o furculita si daca e nevoie pui si apa. Pot sa te intreb de ce vrei sa folosesti maioneza in aluaturi? People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Anda si Carina (deja domnisoara) http://andaoana.wordpress.com/ http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

carina merci o folosesc ca sa fie pufos blatul de pizza de aia ma gandeam si ca ar merge la alte aluaturi, si si pt ca deobicei fac/cumpar mai multa si nu vreau sa se strice prin frigider aluatul de pizza eu il fac asa 225 ml apa 3 linguri ulei 3 linguri pline cu maioneza sare drojdie si o ling zahar intra cam 400 gr faina e super gustos Roxana te astept cu reteta de praji Corina ,[zana] Stephanie si Yann Edward [caru] + Totoku "Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui Pucku Roxana te astept cu reteta de praji
n-am gasit-ooo!!! :((( si bineinteles ca acu' ma bantuie si mi s-a facut pofta de ea [:D] uita-te si tu te rog la foodtv.ca, la emisiunile din "Sugar", primele 3 sezoane (era una dintre primele retete, asta imi aduc aminte.. grrr.. batranetea!!!) R
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

http://www.seriouseats.com/recipes/2010/04/chocolate-mayonnaise-cake-recipe.html Mersi de raspuns Corina. Eu prefer sa adaug ulei de masline in aluatul de pizza si sa folosesc fermentari multiple si tehnici de elasticizare a aluatului - stretch & fold (ca sa imi permit grad de hidrateare mare si implicit un aluat pufos). People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Anda si Carina (deja domnisoara) http://andaoana.wordpress.com/ http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...