Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Dora si perlutele


notquiteso

Recommended Posts

Am tot zis ca incep sa scriu si eu perlele pe care le scoate fiica-mea, pentru ca le scoate pe banda rulanta si le uit. ******* Mai intai vestea cea mare: Dora zice R! Pe 29.05 a zis primul R clar. Vreo 2 zile n-am facut altceva decat sa spunem cuvinte cu R, si sa ne pupam fericite. Ea zicea: Radu! si se arunca in bratele mele sa o pup si sa o imbratisez. Rau! pupaturi, imbratisari, aplauze..Si tot asa.. ****** Fiica-mea are cateva obsesii mari si late: ori e miiiiica si nu poate sa faca nimic, ori scoate flacari pe nasul ala mic si carn pentru ca i-a spus alt copil ca e mica, si ea de fapt e "mare, tu nu vezi cat de mare sunt?" ****** Ieri a venit in vizita la noi strabunicul Dorei. Tataia Mititica (adica Mitica). La un moment dat, mosul see certa cu fi-sa in bucatarie (adica cu bunica Dorei). Asta insista sa-i dea bani soacra-mii pe niste chestii pe care i le cumparase ea, ea nu vroia, si tot asa, pana cand fi-mea se duce peste ei in bucatarie si ii zice strabunicului: tataie, nu te mai enerva, te rog. Si totul insotit de gesturile de rigoare. Putin mai tarziu, sus la noi in sufragerie, Dora gaseste printre jucarii o stropitoare. Hotarata, pune mana pe sticla de apa, si incepe sa toarne in stropitoare. Eu dupa ce ii mai spusesem de vreo 7,4 ori sa nu toarne apa in stropitoare, ca mergem imediat jos sa udam florile si punem apa din baie, la un moment dat ridic tonul. Dora, agasata, se uita la mine si zice: - Eu n-am toata ziua sa va spun sa nu va mai enervati! I-am spus lu' tataie Mititica sa nu se enerveze, acum iti spun tie. Mami nu te mai enerva! ******** [url="http://community.webshots.com/album/553422786uJgPKq"] POZE[/url] Mami de Dora-Maria (30.09.2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Ieri faceam curat cu Dora. La un moment dat, dupa ce reusesc sa completez toate puzzle-urile cu piesele lipsa, le fac pe toate gramada si-i arat dorei cutia in care sa si le puna. - uite mami, ia cutia asta si pune-ti toate piesele in ea. Dora arunca cutia pe jos cu un gest plin de sictir: - mai las-o in puii mei de cutie! As fi certat-o, pentru ca nu ii dau voie sa vorbeasca urat, insa m-a bufnit rasul si-am fugit in dormitor sa nu ma vada ea si sa se simta incurajata. [url="http://community.webshots.com/album/553422786uJgPKq"] POZE[/url] Mami de Dora-Maria (30.09.2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mi-am mai adus aminte de cateva faze, pe care cred ca le-am mai povestit pe undeva, dar nici eu nu mai stiu pe unde. Acum vreo luna, ne chinuiam sa indesam una bucata copil ranjit si cu chef de chiraiala, in pijama. Eu catre taica-su: tine si tu carnaciorul asta, sa-l indes in pijama. Dora: EU nu sunt carnacior! Eu sunt Dora-Maria C. Ai inteles? ************* Acum vreo saptamana si ceva, venind de la niste prieteni, treceam pe langa un lac. Dora, de pe bancheta din spate: mami, uite apica! Ce romantic.. Mi-au iesit ochii din orbite cand am auzit-o [:-)))] Iar astazi, uitandu-ne pentru a miliarda oara la desenele cu pisicile aristocrate, o aud pe una dintre pisicute oftand: ce romantic! In sfarsit am priceput si eu de unde i-a venit fiica-mii. Dar tot n-avea legatura cu lacul stralucind in lumina apusului.. Romantica din nascare fata mea [:-)))] **************** Seara incerc sa o culc pe mica terorista, si dupa ce imi lasa sperante desarte cum ca s-ar culca repede, dupa biberon si poveste, cere din nou olita. Si cum pe olita nu se poate sta oricum, ci doar cu carti, imi spune: mami, da-mi si carticica, cu carticica merge caca. ***************** Fiica-mea si simtul estetic: - mami, mie nu ma place de miss Gratzi ( educatoarea de la gradi) - de ce mami? - pentru ca e grasa! - mami,dar nu-i frumos sa spui ca nu-ti place de cineva doar pentru ca e gras - dar e urata, mami!Toti copiii spun ca e grasa si urata. Dora fiind la grupa mica. Nici un plod din grupa ei nu are mai mult de 3 ani si 3-4 luni. *********** Tot din categoria: ce vorbim la gradinita. O luam pe pitica de la gradi, ne urcam in masina, si ea ne intreaba: unde mergem? - la magazin, sa facem cumparaturi - la care magazin? - la cora - si mergem si la mall? Io si ta-su ne uitam unul la altul, pana la urma ii raspund: -dar ce-ti veni cu mall-ul? - pai Stefi (iubitul ei de la gradi) a mers cu taticul lui si cu baietii la mall si la cora. Si taticul lui a baut bere cu baietii. [bang][bang] Deci daca aveti copii la gradinita, chiar daca abia stiu sa vorbeasca, stati linistiti. Gasesc ei o metoda sa spuna tot ce se intampla in casa. ***************** [url="http://community.webshots.com/album/553422786uJgPKq"] POZE[/url] Mami de Dora-Maria (30.09.2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
La un moment dat, o alintam si-i ziceam gazuca. Ea, enervata, imi zice raspicat: pe mine nu ma cheama gazuca, ma cheama Dora-Maria C. si carnacior! [:-)))] Carnacior este acceptabil, gazuca nu [:-)))] **************************** Dora, foarte obosita, se maraia la culcare. La un moment dat incepe sa-mi rada iepurasi peste ochi, pentru ca prin dormitorul nostru trec masini. Incerc sa o calmez, sa ii explic ca uite, nu e nicio masina, ea nimic: uite masinile, uite-o pe asta rosie, nu vezi? opreste-le! O iau in brate si-i spun ca pe la mami prin brate nu trece nicio masina. Se calmeaza, isi pune perna pe mine si se culca. Povestesc faza unei prietene care are o caruta de experienta in psihiatrie, si tipa-mi spune: bah, da' zi-i si tu ca ai deviat traficul prin baie :)) Doua zile mai tarziu, aceeasi poveste: iepurasi peste ochi, urlete ca trec masini prin pat.. Eu, calma: nu mai trec masini pe aici, ca a pus mami semnul de stop si un politai, si nu mai au voie masinile sa treaca pe aici. Vezi? Nu mai vine nicio masina. Dora se calmeaza instantaneu si se culca [:-)))] [url="http://community.webshots.com/album/553422786uJgPKq"] POZE[/url] Mami de Dora-Maria (30.09.2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui notquiteso
Ieri faceam curat cu Dora. La un moment dat, dupa ce reusesc sa completez toate puzzle-urile cu piesele lipsa, le fac pe toate gramada si-i arat dorei cutia in care sa si le puna. - uite mami, ia cutia asta si pune-ti toate piesele in ea. Dora arunca cutia pe jos cu un gest plin de sictir: - mai las-o in puii mei de cutie! As fi certat-o, pentru ca nu ii dau voie sa vorbeasca urat, insa m-a bufnit rasul si-am fugit in dormitor sa nu ma vada ea si sa se simta incurajata. [url="http://community.webshots.com/album/553422786uJgPKq"] POZE[/url] Mami de Dora-Maria (30.09.2006)
[:-)))][:-)))][:-)))] pup pe Dora,este delicioasa. ___________________________________________________________________________________________________ http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html ______________________________________________________________________________________ Uitati-va la ziua de azi! /Cea de ieri e doar un vis./Iar cea de maine doar viziune;/Un AZI bine trait face/Din fiecare ieri un vis de fericire,/Din fiecare maine o viziune a sperantei!~~Kalidasa
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...