Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Figurine pentru decorat tortul


Recommended Posts

Sambata imi aniversez piciul care implineste 3 ani [:D] si care isi doreste tort cu Winnie si prietenii sai. Eu ma gandeam sa fac eu tortul si sa cumpar doar figurinele. Figurine care ar trebui sa fie comestibile. Problema mea este...de unde le cumpar? Unde le gasesc? Ca tot caut si...nimic. Asadar - ati vazut pe undeva prin Bucuresti astfel de figurine comestibile? Sau (si mai bine) stiti pe cineva care sa le poata face? Multumesc tare mult Alina Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Poti intra pe lumeabasmelor.ro , dar acolo cred ca au doar waffe de tort cu Winnie. Timpul e foarte scurt insa pana sambata asta, asa ca acum mai poti doar sa improvizezi: gasesti figurine necomestibile (am vazut si lumanarele cu winnie) sau apelezi la o imagine imprimata cu winnie, dar imprimata de folie comestibila si care se aseaza pe tort. Deci ar fi 2D nu 3D. Imprimarile se fac la laboratoarele de cofetarie (mai bine dotate/care stii tu ca fac torturi deosebite) Altadata (la anul) te apuci din vreme de planificare si poti sa le faci chiar tu, figurinele din paste de zahar nu sunt chiar asa de greu de facut dar iti trebuie coloranti alimentari buni (ii gasesti tot acolo pe lumea basmelor), timp si un pic de rabdare. In rest e rost de joaca ca cu plastelina. Din experienta mea, torturile de cumparat cu diverse forme/teme pentru copii sunt foarte scumpe, asa ca, in afara de tortul de la botez, eu am facut singura torturile aniversare. Anul asta chiar am facut un tort cu un mic etaj, imbracat in fondant si zau daca mi s-a parut complicat, iar ca pret am ajuns la 20% fata de unul de cumparat. Dar recunosc ca nu toata lumea poate si vrea sa-si bata capul cu astfel de treburi, insa eu cofetarii in Buc care sa faca torturi cu figurine din fondant/martipan nu stiu sa-ti recomand. In Cta stiu [:D]
Monica si [pis] Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu am vazut niciodata figurile winnie de zahar, dar sa stii ca si la cofetarie, daca vrei sa comanzi ceva cu tema asta, cel mai probabil iti vor pune o imagine pe tort si deasupra niste figurine de plastic (vindute la preturi aberante). Poti sa iei o jucarioara frumoasa cu winnie si apoi ii ramine lui de joaca, nu cred ca e o problema ca nu se maninca pentru ca oricum nu-i mare lucru de gustul figurinelor de zahar.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Va multumesc frumos fetelor. Nu stiam de lumeabasmelor, am intrat la ei pe site si am gasit acolo figurine comestibile cu winnie si restul gastii. O sa le comand de acolo. Varianta cu poza imprimata pe folie comestibila si figurinele necomestibile a fost cea luata pana acum in calcul. M-am gandit insa ca ar fi dragut pentru pici ca figurinele sa fie comestibile. Boticelina altadata (la anul) poate o sa am timp sa ma joc cu pasta de zahar si sa ii fac eu ce i-o mai trazni prin cap. Dar anul asta, cu el in grija toata ziua si cu inca o pitica mica care s-a nascut abia acum 2 luni jumate, jur ca uneori abia am timp sa ajung pana la buda daramite sa mai si modelez figurine. Alina Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...