Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Lunca si Clisura Dunarii


Recommended Posts

Doresc sa merg in Septembrie in zona Orsova- Clisura Dunarii. Cien a fost? Aveti recomandari ptr o pensiune in care sa putem merge minim 5 zile cu un copil de 3 ani (deci ceva activitati si ptr el)? Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/ "Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Am gasit cateva pensiuni in zona, dar astept si recomandari de la cineva, daca a vizitat zona. Vom pleka de pe 07.09.2010. Aici imi face cu ochiul: http://www.pensiunea-septembrie.ro/ Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/ "Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

am fost noi saptamana trecuta! Dar noi am fost cazati la herculane (dar nu recomand) Pe Dunare cel mai bine aratau pensiunea Melba si pensiunea septembrie! Si noi le-am ochit... Sau am auzit ca pensiuni faine si ieftine gasesti in partea sarbeasca:)!(sper sa nu fiu acuzata de lipsa de patritism, dar mie lumea din zona nu mi s-a parut prea amabila)! In schimb ca peisaj...face toti banii! In august insa e prea cald. Acu citesc ca aveti copil de 3 ani. Tre sa-l tineti legat de voi la oricare pensiune ati merge. Sunt pe malul dunarii si pontonul (sau ma rog partea dinspre dunare) e neasigurata sau are cel mult niste sori legate intre ! deci sau il tzi legat de tine, sau ii dai vesta din aia de salvare permanent pe el. Raman la parerea sa cauti ceva in Serbia! Eu [cafea] si Raducu [8D](22.04.2005)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ligia [:I]asa este, am citit printre randuri, cu gandul la Delta am citit Dunare si aia a fost[alcool] Am fost si noi anul trecut in zona Drobeta-Herculane. Din pacate, asa frumoasa zona, cu asa bogatii naturale si lasata in paragina. Am venit foarte trista dupa ce am vizitat hotelul Roman din Herculane, ar putea fi o perla din nefericire, a ramas o tinichea... Cazarea exact cum spunea si Ligia, nu senzationala, am stat la un hotel pe malul Dunarii, chiar langa Portile de Fier, nu-mi amintesc numele acum, dar nu cine stie ce.. Pensiunea arata foarte bine. Eu merg sa vad totusi de Delta...[:D] [pup]concediu placut sa aveti. Carmen cu Stefan [bonjovi] si Bogdan[copil]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
noi am fost anul trecut, am stat la Melba, mai bine te feresti, serviciile lasa de dorit,altfel, camera e ok.Mult mai bine la Septembrie, curat si elegant,acelasi pret.Oricum Dunarea e superba in zona indiferent de cate stele are locatia in care stai dar Septembrie e ok.Despre copil afla ca trebuie sa-i asiguri tu distractia,acolo cam toate pensiunile sunt pe firul apei, pe un singur rand,tot ce poti face sunt plimbari in zona:pana la manastirea Mraconia/Decebal(al lui Dragan) sau poti urca pe munte (Ciucaru Mare)-accesibil si pentru micuti,priveliste splendida. In rest esti cam dependent de masina, depinde cat ii place copilului modul asta de deplasare,poti merge la Herculane, moriile de apa de la Eftimie Murgu,spre Cheile Nerei,Modlova Noua,treci pe [partea sarba(sa aveti pasapoartele) etc dar,repet,mergi binisor cu masina.Oricum merita ,zona e deosebita si,am uitat ce nu trebuie sa ratati(cu tot cu kinder) -plimbarea cu barca pe Dunare, e aparte Clisura vazuta (si) de la nivelul apei. Concediu placut!(si , negresit, faceti cura de peste-proaspat si extrem de gustos)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

am renuntat la ideea de a petrece in zona respectiva concediul, tocmai ne-am intors din zona Sibiu-Paltinis...de vis..totul la superlativ..peisaje de vis, merita vazut totul. Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/ "Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna, tocmai ce m-a intors din zona Orsova, am stat la pensiunea Melba. Am vizitat si pensiunea Septembrie, f frumoasa, camerele insa mai mici decat la Melba. Ca plusuri la Melba: privelistea e mult mai frumoasa decat in alte parti, iar foisoarele (3 la numar) asezate direct pe piloni, in apa, sunt de senzatie. Am luat masa acolo, cu Dunarea la picioarele noastre. Asta mi s-a parut inedit. Camerele mari si frumoase cu toate dotarile (inclusiv papuci de unica folosinta, halate de baie, sampon, balsam, gel de dus). Ca minusuri- si la asta nu ma asteptam- mancarea nu a fost la inaltimea asteptarilor. Adica, fiind pe Dunare, ma asteptam la mai multe preparate specifice. Icre nu aveau, ciorba de peste nu era cine stie ce, salaul file era de la Metro, f putine in meniu. Pana la urma, au facut cumva rost, pentru masa de seara de salau intreg si cotlete de somn proaspat care au fost bune. Pentru copii aveau o trambulina de topait cu plasa, fetita mea de aproape 5 ani a sarit incontinuu. Aveau o masa de tenis si una de fotbal, balansoare, o piscina draguta (dar a fost prea frig pentru balaceala), sezlonguri. La micul dejun un platou individual pe care aruncau niste mezeluri obosite, la cererea noastra au adus branza si rosii, oua fierte si au luat inapoi crenvurstii si salamul sasesc. Una peste alta, se vede ca proprietarul nu prea sta pe acolo si feelingul este unul de hotel impersonal si nu de pensiune "ca acasa". Peisajul superb si plimbarile c vaporasul pe Dunare, cu bicicletele inchiriate de la ei si satucul Dubova f pitoresc au facut ca aceasta iesire sa fie f reusita. M-as intoarce pentru priveliste.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...