Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Tarta cu visine


Recommended Posts

Va rog frumos nu mai tin minte reteta de tarta cu visine.[q] Era parca ceva de genul:6 OUA,6 LINGURI DE ZAHAR,6 LINGURI DE ULEI,6 LINGURI DE FAINA +UN PRAF DE COPT. Nu stiu daca e bine.Va rog mult cine ma poate ajuta? Acesta e aluatul ,apoi se pun visinele fara samburi si se da la copt. Astept o mana de ajutor ca m-a lasat memoria.\Parca asa era dar nu mai sunt sigura. Multumesc! Monikka [url="http://good-times.webshots.com/album/563700447BwEaXj"]vacanta Moeciu 2008[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

6 oua o ceasca de ulei o cana de zahara o cana jumate de faina praf de copt zahar vanilat. Se bat albusurile spuma! Se bat zaharul, galbenusurile, uleiul, zaharul vanilat, faina si praful de copt. Se unesc cele doua compozitii si se amesteca incet de sus in jos cu lingura de lemn. Se pun in tava tapetata cu ulei si faina, se pun visinile deasupra si la cuptor pt maxim juma de ora. Elena, mami de [zana] [url="http://b2.lilypie.com/txd6p2.png"]Eva Maria[/url] (14.01.2008) [url="http://good-times.webshots.com/album/569642530kPwGJk?start=96"][foto] Eva[/url] [url="http://www.youtube.com/user/ellena2006"]Eva filmulete[/url] [papica] [url="http://foodmania.ro/index.php"]papa bun[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu nu pun decat o jumate de plic de praf de copt, mi se pare ca ii da un miros... iar fructele se pudreaza un pic cu faina inainte de ale pune peste coca, sa nu cada pe fundul tavii si sa se arda... spor! si pofta buna! (eu tocmai am oprit cuptorul la prajitura asta, doar ca am facut cu caise in loc de visine.. [:D] ) ___________________________________________________ Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006) [url="http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/"] Albumele noastre [/url] [url="http://ro.fotoalbum.eu/dalina"] Suntem maricele [/url] "Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

A! si, de fapt, nu-i tarta.. noi ii spunem pandispan cu fructe.. eu stiu ca tarta cu fructe e aia cu aluat tare, sfaramicios, peste care pui fructele si eventual gelatina.. Oricum, e preferata noastra.. [pofta] ___________________________________________________ Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006) [url="http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/"] Albumele noastre [/url] [url="http://ro.fotoalbum.eu/dalina"] Suntem maricele [/url] "Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui dalina2x2
A! si, de fapt, nu-i tarta.. noi ii spunem pandispan cu fructe.. eu stiu ca tarta cu fructe e aia cu aluat tare, sfaramicios, peste care pui fructele si eventual gelatina.. Oricum, e preferata noastra.. [pofta] Pai spune-ne si noua cum e cu gelatina....cum o faci? ___________________________________________________ Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006) [url="http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/"] Albumele noastre [/url] [url="http://ro.fotoalbum.eu/dalina"] Suntem maricele [/url] "Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"
Monikka [url="http://good-times.webshots.com/album/563700447BwEaXj"]vacanta Moeciu 2008[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui Natasa
Mama pune visinele pe fundul tavii unse cu unt. CInd o rastoarna, visinele sint deasupra (pune una linga alta) si prajitura arata mai bine si e mai gustoasa pentru cei care nu prefera sa manince mai mult pandispan decit fructe.
si nu se ard visinele? [:-/] ___________________________________________________ Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006) [url="http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/"] Albumele noastre [/url] [url="http://ro.fotoalbum.eu/dalina"] Suntem maricele [/url] "Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

tarta cu fructe (si gelatina) aici: http://gospodini.blogspot.com/2007/11/tarta-cu-fructe-maya.html (poti pune ce fructe vrei..[:)] ) ___________________________________________________ Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006) [url="http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/"] Albumele noastre [/url] [url="http://ro.fotoalbum.eu/dalina"] Suntem maricele [/url] "Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Tarta cu fructe exotice (sau ce vrem noi [:D] ) Timp de preparare: 45 min. Ingrediente: 4 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri faina, esenta de rom, 1 plic zahar vaniliat, coaja rasa de lamaie, 1 budinca vanilie, 2 portocale, 2 kiwi, 1 banana, 1 plic gelatina incolora pentru ornat torturi. Mod de preparare: Se bat albusurile spuma. Cand spuma este tare se adauga treptat zaharul si se bate in continuare. Se adauga treptat galbenusurile, coaja de lamaie, faina si 2-3 linguri apa. Se toarna compozitia intr-o forma de tarta (diam. 25-30 cm) unsa cu margarina sau ulei si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit 35 de min. Intre timp sa prepara budinca conform instructiunilor de pe plic cu specificatia ca se pun 400 ml lapte in loc de 500 pentru a iesi mai tare. Se lasa sa se raceasca. Se scoate tarta se rastoarna si se lasa sa se raceasca. Se insiropeaza cu compot sau cu un sirop preparat astfel: se fierb 2 linguri de apa cu 1 lingurita de zahar si 1 lingurita esenta de rom. Se umple tarta cu budinca, se decoreaza cu fructe si apoi se pune gelatina preparata conform instructiunilor de pe plic. ___________________________________________________ Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006) [url="http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/"] Albumele noastre [/url] [url="http://ro.fotoalbum.eu/dalina"] Suntem maricele [/url] "Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...