Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

despre inghetata


Recommended Posts

Citat:
citat din mesajul lui Natasa
Eu n-am vazut inghetata cremoasa facuta in casa decit daca e facuta cu masina de inghetata. Altfel face ace, chiar daca e din cind in cind amestecata. Preferata mea e Nestle cu nuci, iar dintre cele mai ieftine e buna Obsession.
Ai cumva masina de inghetata? am vazut ca au la qwelle dar nu stiu daca face mai mult decat un mixer. Altfel, as cumpara pt ca si al meu a descoperit inghetata si nu vreau sa-i dau din comert (inghetata e unul din alimentele cu multe si periculoase e-uri din cate am auzit), dar nici nu vreau sa-i fac eu cu oua crude. Bucurie!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui giulia71
Cea mai buna inghetata fara conservanti, ne asigura producatorul este asta:http://www.haagen-dazs.com/. Mie imi place cea cu nuci macadamia-este bestiala!!! Pina anul trecut n-o gaseam pe nicaieri, mi-a vandut cineva pontul si am gasit-o la Billa. Din vara asta este si la Carrfour. N-o ocoliti chiar daca e scumpa! uneori gandesc prea mult....
Nu e scumpa, e aberant de scumpa din pacate. La cita inghetata pot eu sa maninc, ca doar nu o cumpar sa maninc cite o lingurita, pretul astora e prohibitiv.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu o fac asa: 10 albusuri batute spuma cu 10 linguri zahar ( nu foarte pline)+ 10 galbenusuri+1/2 litru frisca lichida batuta. Compozitia o impart in mai multe cutii si pun fie cacao, fie o lamaie sau doua stoarse, cel mai mult imi place cea in care pun cateva pliculete de ness cu rom sau huzelnut. O pun la congelator si in 3 ore e gata. Nu are ace absolut deloc, e cremoasa. Am si aparat, Philips, l-am cumparat inainte de 89 din Germania si sta frumos in cutie la parinti[:D]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui danamiha
Eu o fac asa: 10 albusuri batute spuma cu 10 linguri zahar ( nu foarte pline)+ 10 galbenusuri+1/2 litru frisca lichida batuta. Compozitia o impart in mai multe cutii si pun fie cacao, fie o lamaie sau doua stoarse, cel mai mult imi place cea in care pun cateva pliculete de ness cu rom sau huzelnut. O pun la congelator si in 3 ore e gata. Nu are ace absolut deloc, e cremoasa. Am si aparat, Philips, l-am cumparat inainte de 89 din Germania si sta frumos in cutie la parinti[:D]
Danamiha in weekendul acesta incerc si eu varianta ta, pare destul de simpla si sper sa iasa cremoasa. Intrebare: cam cate cutii ies? nu de alta dar eu mananc inghetata la greu (preferata mea e cea de fistic) si mai am si musafiri! Mihaela http://www.flickr.com/photos/11673246@N08/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui andacos
Kid multzumes,m-m uitat!Imi potzi spune si ce inseamna un plic de frisca?Adica cita frisca iese dintr-un plic de ala? Dana
Nu stiu sa-ti spun exact. Vreo 400 de grame cred. Eu pun un plic la 3-4 oua. [mamica] de [bonjovi] [am]Bazar pentru [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137443"]Mihaita[/url][flo] [comoara] [am]Bazar pentru [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138757"]Bogdan[/url][flo] [comoara] [am]Bazar pentru [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138684"]Sebi[/url][flo] [comoara]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu va propun doua variante de inghetata.Absolut delicioase si fara ace. [;)] [url="http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2009/05/inghetata-cu-ciocolata.html"]Inghetata cu ciocolata[/url] si [url="http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2009/06/tort-cu-inghetata-de-ciocolata.html"]Tort cu inghetata de ciocolata[/url]
[:-@] [url="http://good-times.webshots.com/album/569892226okaVlh"]Miha si comorile[/url] [flo] [url="http://paul-mihaita.blogspot.com/"]Vreau sa nu mai fiu diferit[/url] [url="http://dulciurifeldefel.blogspot.com/"][yum] De la lume adunate si-napoi la lume date...[/url]
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...[cheers]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mariussimiuc [pofta] Ce bine arata! Incerc sa fac macar una din retete saptamana asta si revin cu impresii! [mamica] de [bonjovi] [am]Bazar pentru [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137443"]Mihaita[/url][flo] [comoara] [am]Bazar pentru [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138757"]Bogdan[/url][flo] [comoara] [am]Bazar pentru [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138684"]Sebi[/url][flo] [comoara]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu am facut o inghetata bestiala cu capsuni..aveam prea multe capsuni(~1-1,5kg) de la vecinul meu din gradina si cam mici asa ca le-am facut zob cu robotul meu am pus zahar dupa ochi,cred ca o cana,separat am facut frisca din pachet mic de hulala,tot separat am batut bezea din 6 albusuri cu 6 linguri de zahar pudra,le-am amestecat pe toate gramada si le-am congelat 3 ore...a f f gustoasa si fara ace.[pofta]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si noi suntem topiti dupa inghetata vara si mai ales dupa acest tort. Pt el va trebuie : 12 oua , 1 litru de smantana pt frisca , 30 gr cacao , 100 gr nuci , 100 gr ciocolata menaj , 2-3 pliculete de zahar vanilat , 1-2 pliculete de ness . Separi galbenusurile de albus si le amesteci cu 12 linguri de zahar pana devine o spuma . Bati albusurile cu 12 linguri de zahar . Bati smantana pt frisca si pui zahar dupa gust . In trei castroane diferite pui cantitatea de galbenusuri egala , deasupra albus batut spuma si la final frisca batuta . In primul castron am facut inghetata de cacao - am pus cacao cam cat vrei sa fie de inchisa la culoare si ciocolata taiata bucati mici . In al 2-lea castron am pus 2-3 pliculete de zahar vanilat . In al treilea castron 1-2 pliculete de ness si cele 100 grame de nuci dar poti pune si un pic de cacao ca sa ii dea culoare . Acum amesteci in fiecare castron de sus in jos cu o lingura ca sa nu se lase . Intr-o cratita de 2 -2,5 kg pui o folie in asa fel incat sa ti acopere si peretii cratitei . Primul strat a fost cel de ciocolata , apoi cel de vanilie si la sfarsit cel cu nuci . Se da la rece si se serveste a 2 a zi . Este o bunatate si nu face gheata .[pofta] Puteti face si la jumatate cantitatea .
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...