Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cazare in drum spre bucovina


Recommended Posts

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Sa inteleg ca veniti prin Piatra Neamt? Sau de la Bacau mergeti prin Roman spre Suceava? Te intreb ca sa stiu la ce sa ma orientez. Lora, mami de Iustina [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135498"]Teledon pentru Dan[/url] Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138684"]Bazar pentru Sebi[/url] (Niciodata sa nu spui niciodata!)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Noi facem traseul Bucuresti-Gura Humorului de 2-3 ori pe an, cu 2 copii si nu ne-am oprit niciodata pe drum. Nu e chiar asa de lung. In 5-6 ore cu opriri ajungeti in Bucovina. In var anului trecut am venit de la Radauti (comuna Marginea) pana in Bucuresti si a fost absolut ok drumul si si copiii nu s-au plictisit. [url="http://by.lilypie.com/UoGup2.png"]Mara[/url] si [url="http://by.lilypie.com/MWckp2.png"]Matei[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

http://pensiunea-rustic.ro/localizare-pensiuni-neamt.html - e la intrarea in Piatra dinspre Bacau, pe partea stanga. http://www.roturism.com/cazare/pensiunea-octogon-piatra-neamt-5913.html Doua pensiuni pe care le stiu mai bine, dar sunt la iesirea din Piatra spre Bicaz - eu v-as recomanda una din astea doua: Pensiunea Roua: http://www.romania-turistica.ro/Cazare-Piatra-Neamt/Pensiunea-Roua Camping Troian: http://www.troian.aix.ro/ claujro are dreptate, din Piatra pana in Suceava mai e putin, oricum...doar daca vreti sa vizitati si Piatra Neamtul, eu zic ca merita, oricum. [:D] Lora, mami de Iustina [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135498"]Teledon pentru Dan[/url] Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138684"]Bazar pentru Sebi[/url] (Niciodata sa nu spui niciodata!)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...